V Októbri má byť koniec sveta. Pred niekoľkými dňami bolo na oblohe prvé znamenie - Black Moon. Prepadla ma neskutočná úzkosť.
Veľmi sa bojím. Nechcem zažiť koniec sveta. Bude to strašné. Už len keď pomyslím na to, ako to bude prebiehať, tak mám zimomriavky. Nechcem žiadnu planétu Nibiru na oblohe. Čo mám robiť ? Ani školu nestihnem dokončiť, USA nestihnem navštíviť.
Bojím tých predzvestí o znameniach pred koncom sveta v Biblii. Mám strašnú paniku.
Koniec sveta
Tie údaje hovoria najskôr aj o konci sveta
jasne jasneeee
koniec sveta sa pomaly uz kazdy mesiac uskutocnuje
ved uz 9.9. 1999 bol potom v roku 2000 bol , 6 juna 1996 11.1.201, 12.12.2012...
a my sme stale tu zaujimave....
Sorac, nie toho roku ale od kedy je Zem zemou tak sa konaju zatmenia Slnka
nick Uvidisa
kde prosim ta v Biblii sa spomina 21. august? Kde?
To ze bolo toho roku 21. augusta zatmenie Slnka neznamena ze bude koniec sveta coskoro, picovina jak traky
Zatmenie Slnka sa kona v urcitych intervaloch a toho roku to nebolo ani prvy ani posledny raz tak o com tocis?
Kiez by ten koniec sveta prisiel uz a cim skor, uz v septembri a nie v oktobri lebo ludia su k sebe hnusne svinski
Kazdy len na seba pozera a mysli na svoje dobro
Ale neboj, koniec sveta zial nepride ani v septembri ani v oktobri
Toho sa tak skoro nedockas ak vobec
Este si tu budes musiet pozit a trpiet toho sa tak skoro nezbavis neboj
Zivot ti tu radost neurobi aby ta zbavil trapenia, viem to podla seba
Kolkokrat som prosila aby som umrela a stale zijem a musim trpiet ludi vo svojom okoli
Byt tak na par hodin sama a ist si kam chces a robit co chces a ist do obchodov a brat si hocico na co mas chut bez zaplatenia, behat si po prazdnej ceste, spievat nahlas a nikomu to vadit nebude, rozbijat veci len tak pre vybitie energie a zlosti, jazdit na hociktorom aute, ako v nejakom filme
e-posta.eu
Príde to celkom určite.!Kto tomu neverí tak sa má lepšie .Kto tomu verí ale príliš sa bojí má sa najhoršie .Treba to brať ako súčasť evolúcie.Jedno zanikne aby iné mohlo vzniknúť.Člove môže prísť k poznaniu len cez utrpenie.Ak to príde bude to pomalé a postupné.Človek potrebuje čas aby pochopil a utrpenie aby uveril.Inak to nejde.Netreba sa ale strachovať a upadať na duchu .Až vo vyhrotených situáciách sa oddelí zrno od plevelu.Žiť sa musí za každých okolností a kto spácha samovraždu aby seba uchránil tak sa velmi mýli.Musíme tím prejsť a že ako je len na nás.Boh nám pomáhaj!
Tak som to myslela :-D.
Aj keď je pravdepodobnejšia asi tá svetová... Asi určite.
Aj keď by podľa mňa bol koniec sveta zaujímavejší keby do nás narazila(?) planéta :-D
čítajúc vaše komentáre, ma hneĎ napadlo prepolovanie Zeme... :)
Keď vybuchne 1 atómová elektráreň, tak to celý svet nezničí, ale keď buchne sto atómových bômb, tak to bude riadny devast všetkého živého. A to nie je žiadne veštenie, len predpoklad:-)