Uz to dalej nejde, nikam som sa neposunul odvtedy co som tu zalozil temu ''nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela'', som bez prace, penazi a za chvilu ma vyhodia z domu, uz som si obstaral aj nejake lieky na spanie, a ked bude najhorsie tak si ich asi dam. Ziadne vychodisko tu uz pre mna nie je, trapil som sa mnoho mesiacov, radsej necitit nic a prazdnotu ako kazdy den bolest a tlaky. Neviem ani nacov sem pisem, asi preto ze ked budem bezdomovec nebudem mat odkial.
Dlhodobo zly zdravotny stav, myslienky na samoovrazdu
diagnóza sama o sebe...
lara3:Ved prave ja s tymi rodicmi byvam a vsetic sa otocili ptori mne vratane rodicov, pretoze nemam diagnozu a som ''simulant''. Neviem ci mam este chut ist riesit doktorov po tom vsetkom a este od zaciatku. Ani nemam financie do rpace nastupujem v septembri a az v oktobri mi dojde vyplata, tak az potm ale vobec netusim za kym by ma este mal poslat.
MP : Nespamujte mi tu do temy vase blbosti, naozaj sa to teraz nehodi.
Mesačný princ, už rob ako uznáš za vhodné. A nemáte na Mesiaci nejaké voľné miesto? Mám taký ciťák, že toto tu "dole" nem-dopadne dobre. Ale však užime si ešte tých zopár pekných chvíľ, ktoré sú pred nami:-)
kyfoza- och to je smutné, videla som tu predošlu tému....a ako to, že ťa vyhodia z domu? nemôžeš ísť k rodičom kým si chorý? choď ešte raz k obvodnému dr a mu povedz čo ti je, že nemôžeš ani pracovať. musí ťa niekde poslať alebo niečo robiť. len sa nezabíjaj. skús ešte napr nejaké bylinky.
Mesačný princ, áno, viem veľmi dobre, aký máš telefón, však si jeho fotku zavesil na stránku www.postarsi.sk Ako ok, myslíš dopredu, to sa musí uznať, ale kúpiť si telefón s veľkými písmenami len preto, že raz zostarneš a potom budeš horšie vidieť? Však keď ho vytiahneš pred kamarátmi alebo dievčatami, tak ako na teba pozerajú? No respect, no money. Keď nemáš prácu, tak si daj inzerát, vždy sa niekto ozve. Napr. si daj, že si finančný poradca, keď chceš rýchlo zbohatnúť, proste za tisícku poradíš, čo kam majú investovať (diamanty, tip). Ale pozor, lebo peniaze kazia charakter!
Kým ešte máš telefón a nejaké peniaze, tak sa čím skôr obráť na nejakú pracovnú agentúru, oni ti pomôžu nájsť prácu.
V doline pičinskej.