Uz to dalej nejde, nikam som sa neposunul odvtedy co som tu zalozil temu ''nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela'', som bez prace, penazi a za chvilu ma vyhodia z domu, uz som si obstaral aj nejake lieky na spanie, a ked bude najhorsie tak si ich asi dam. Ziadne vychodisko tu uz pre mna nie je, trapil som sa mnoho mesiacov, radsej necitit nic a prazdnotu ako kazdy den bolest a tlaky. Neviem ani nacov sem pisem, asi preto ze ked budem bezdomovec nebudem mat odkial.
Dlhodobo zly zdravotny stav, myslienky na samoovrazdu
Dariana ty nemáš čo odopierať právo na život nikomu a ani na nič ani na debatu ani na príspevky.Nie si žiadny lekársky odborník z tvojho kontextu sa to dá ľahko pochopiť.Posúvaj to čo máš rada je to tvoja vec...
A chodia tu aj ti,co sa stale snazia a nic z toho :D po rokoch snazenia,ako moze niekto ocakavat,ze sa clovek pri zlych vysledkoch ma citi dobre?????????
Pozrime sa na to troška realisticky. Niekomu to bude pripadať cynické, ale či sa nám to páči alebo nie, raz je to tak: "Lidí je na světě jako sraček!" Aký význam má potom život človeka, ktorý nedokáže vyriešiť ani svoje vlastné problémy? Svet potrebuje takých, ktorí vedia niečím prispieť do celku, ktorí sú schopní riešiť celospoločenské problémy a posunúť svet dopredu.
Na fórach ako je toto sa premelie veľa takých, ktorí len stonú, sťažujú sa na osud, donekonečna omieľajú to isté a prejdú roky a stále sú na tom rovnako. Nepohli sa ani o krok. Ak sem zabrúsi niekto životaschopný, ten sa z toho poučí a aj keď je možno tiež práve na dne, uvedomí si, že takto skončiť nechce. Zmobilizuje sa a začne konať. Na fóre sa viac neukáže, pretože pochopí, že je to len strata času. Informáciu ktorú potreboval dostal a správne ju využil. Tí zbytoční tu ostávajú a ďalej plačú a sťažujú sa. Občas dokonca poradia iným riešenie, akého sami nie sú schopní. Tak majú aspoň na chvíľu pocit, že niečo vykonali, ale je to len ilúzia. Ich život ďalej plynie tým istým mŕtvym a zbytočným tokom...
-odkaz odstránený-
No bohuzial, su prepati, pred tym ako mi zacali tieto problemy som striedal prace atd a toto je asi ich pomsta za to a myslia si ze mi nic neni a simulujem ked nemam diagnozu. Chodim do prace teraz takze na nejaky novy kolobeh chodenia po doktoroch nie je cas... a ani financie. Preto tu radsej nebudem ako prezivat donekonecna toto trapenie ktore netrva tyzden ani mesiac ale roky.
to čo sú potom za rodičia, keď ťa chcú vyhodiť z domu a obzvlášť keď si chorý??? mne sa nejak nezdá, že by to naozaj urobili... už si bol u nejakého nového doktora? nič ti nezostáva, len skúšať stále, kým sa niečo nezlepší. môžeš napr skúsiť piť čaj zo žihľavy a nechtíka na prečistenie, prípadne puškvorec. a žiadna samovražda, to nech ťa nenapadá
Ale co prirodne ked neviem co konkretne?
Vec sa ma tak momentalne ze sa ide rozhodovat o tom ze ma vyhodia, takze vidim to tak ze max par tyzdnov a potom som bezdomovec. 500eurova praca ma nespasi to je skoro ako by som ani nepracoval za takyto halier.
Spravim to zabijem sa len musim najst 100% bezbolestivy sposob, aj tak nikomu nebudem chybat.
kyfoza- a budeš zvládať pracovať? ale aspoň nebudeš bezdomovec, keď máš prácu. rodičia sa možno len tak vyhrážajú, neverím že by ťa vyhodili len tak z domu. choď za obvodným povedz, že je ti zle a už kde ťa pošle tam choď. ale k inému dr ako si už bol. zatiaľ môžeš skúsiť nejaké bylinky alebo niečo prírodné.