Dlhodobo zly zdravotny stav, myslienky na samoovrazdu

Príspevok v téme: Dlhodobo zly zdravotny stav, myslienky na samoovrazdu
Kyfoza

Uz to dalej nejde, nikam som sa neposunul odvtedy co som tu zalozil temu ''nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela'', som bez prace, penazi a za chvilu ma vyhodia z domu, uz som si obstaral aj nejake lieky na spanie, a ked bude najhorsie tak si ich asi dam. Ziadne vychodisko tu uz pre mna nie je, trapil som sa mnoho mesiacov, radsej necitit nic a prazdnotu ako kazdy den bolest a tlaky. Neviem ani nacov sem pisem, asi preto ze ked budem bezdomovec nebudem mat odkial.

Alerg

Ok ale ako som pisal,vysadil som vsetky mliecne produkty!mozno to je alergia na kravsku bielkovinu ci co to moze byt.
Vies teraz davaju take svinstva do vsetkeho...tak skus vysadit vsetky mliecne produkty ,alebo jest vsetko cerstve a var si sam,ziadne chemikalie:tak ako je aj histaminova dieta.je to narocne na cas a zdroje ale lepsie ako sa trapit

Kaido

jjoe neskusal ale ved homeopatia nema ani vedecke vysvetlenie, ale tak co ine mi asi ostava vsak, ty mas skusenosti s homeopatiou?

Dobreuz
A to ze mame uroven statu a zdravotnictva na urovni bangladesu to nemnoze byt dovod? Ako ty vies a dovolis si tvrdit ze je to psychicke ked ani nevies ci mi poriade spravili vsetky testy a neodflakli to.

Alerg
Histaminovu intoleranciu by som nemal mat, podla testov gastroenterologa, iba latkktozovu intoleranciu,. no ked vyradim laktozu tak jedine co sa mozno trochu zmeni ze nemam tolko akne, inak z tych zdravotnych tazkosti nic nezmizne.

Alerg

A ako pisala predomnou,tiez mi caetci vraveli ze to mam psychicke,urob si ten test cim skor,bude sa to len zhorsovat a ked nebudes nic dostanes zapal,crovnovu chorobu,rakovinu atd

Alerg

Kaido...
Ja som sa trapil s tazkostami ktore sa znicoho nic objavili v 2014,
Navstivil som x doktorov,kazdi dal zakladne vysterenie,tabletky a tim to skoncilo,mam prist potom znova ak sa nezlepsi,vymenil som 2gastrolekarov.skoncil som aj na pohotovoati,robili mi sono atd a nic.pri posledom gastro dr,: syndrom drazdiveho creva som mal dost.to je diagnoza ked sa nevie ziadna pricina.to iste ako predposovat xy roznych tbl miesto hladania priciny.
Moj postup min rok bol:ebat cele sk zdravotnictvo a system.
Zaplatil som si ako samoplatca kolono a gastro skopiu:negativne.
Zaplatil som si v medirexe intolerancie test :250e ;( ,vysledok slaba alergia na lepok.po dodrziavani sa moja stolica zlepsila (zhustla) ,celiakia test negativne,avsak stav sa nezlepsil uplne.dalsi test:hist intolerancia : zvysene vysledky.po drzani diety sa to zlepsilo avsak ako kedy.vysadil som laktozu, stav sa zlepsil podstatne avsak stale nie dobre
Cca 2mesiace idem uplne bez mliecnych vyrobkou a stav sa mi stale zlepsuje.
Testy su fakt drahe ale ked cloveku ide o cas,kedze stav sa zhorsuje a nie je schopny normalne fungovat v praci:moje plyny nikdy nezapachali (teda okrem prijateho mlieka/ale to som nikdy nemal rad) ale ich mnozstvo si naozaj neviete predstavit :) za 3hodiny ked som dostal zachvat ich bolo tolko co teraz neurobim ani za tyzden.ludia a blba spolocnost to nepochopi,nos vysmrkat,kychat,kaslat ano,prdnut nie,..wtf? :)
Takze ak ti mozem doporucit miesto minania penazi skus to ako ja.
Nestracaj trpezlivost ono to trva niekolko dni kym sa organizmus z toho dostane,ked to nedodrzujes moze ti to trvat aj 2,3dni (ako mne prist do normalu)
Odporucam z vlastnej skusenosti:skus na 4dni uplne vylucit lepok ak nezaberiem
2. Histaminova dieta: velmi tazka vec,ale skus na 3dni a 2dni bez lepku
3.ked nezaberie ani to tak dalsie 2dni bez lepku,2dni histamin dietu a 2dni bez mliecnych produktov.
Viem nie je to jednoduche ale! Moj cas straveny na zachode z 2hod denne klesol na 15min, nemam vetry,nekrvaca mi maly hemeroid ktory mi za ten cas vznikol,nemam stale “strach” ze kedy to na mna znova pride.
Alebo si zaplat vsetky alergo testy:zabudni ze cez poistovnu iz len sa dockat na alergologa:termin,cakanie v rade a aj tak ti neda vsetky testy,ebne ti zakl 10 alerg (napicha do koze) a ze pridte znova o 1mesiac ked budu vysledly...wtf?!

Naozaj drzim palce,viem co to je,koli tomu som odisiel z 2zamestnani, a doktori “robili co mohli” svine ;)

Preteba

Kaido, je mi ľúto, že sa stále trápiš bez výsledku. Povedala by som, že príčina Tvojho stavu nie je fyzická (preto ani lekári nič nezistili) ale duchovná. Stalo sa Ti niečo, čo si nedokázal spracovať a ešte stále to nemáš vyriešené vo svojom srdci. Strácaš čas odstránením dôsledkov, pátraj po príčine a tú treba spracovať. Keď odstrániš pôvod, zmiznú aj následky.

Kaido

Pisem sem po 2 rokoch. Bohuzial som stale neprisiel na pricinu tych zdravotnych tazkosti. Cele slovenske zdravotnictvo je jedna velka tragedia.

Kaido

Omen:

Bola doba ked som aj 2-3 mesiace nejedol absolutne nic mliecne, snazil som sa zdravsie stravovat a vysledok ziadny, mozno mi tak nepachli plyny ale inak zle travenie zostalo stale.

Cliattsi
To bude pre mna najvacsi problem, som stale hladny jem aj 5x do dna, neviem si predstavit ani 1 den bez jedla, navyse pracujem a to neni len tak ze drzim hladovku v praci, potrebujem energiu, navyse somuz tak dost chudy takze nechcem este viac schudnut a sposobit dalsi sok organizmu. To mi pride ako drasticke riesenie a ako piosledna moznost. Ale ako poslednu moznost by som to zvolil.

Cliattsi

ja budem maido naozaj trucny - treba vyplachnut obsah criev klystirom a aspon 3 dni nejest a drzat post. Tym, ze nebudes jest, das sancu svojmu traviacemu traktu, aby sa zregenerovalo.
Pozri si napr. toto m.youtube.com.
A studuj, studuj, studuj, este to nemusi byt stratene.
Este ti odporucim.jednu vec.
-monolaurin, ten likviduje rozne virys a myslim, ze by ti vedel pomoct. kupis v zahran. intern. obchode. Nechcem menovat, zustis si.