Dlhodobo zly zdravotny stav, myslienky na samoovrazdu

Príspevok v téme: Dlhodobo zly zdravotny stav, myslienky na samoovrazdu
Kyfoza

Uz to dalej nejde, nikam som sa neposunul odvtedy co som tu zalozil temu ''nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela'', som bez prace, penazi a za chvilu ma vyhodia z domu, uz som si obstaral aj nejake lieky na spanie, a ked bude najhorsie tak si ich asi dam. Ziadne vychodisko tu uz pre mna nie je, trapil som sa mnoho mesiacov, radsej necitit nic a prazdnotu ako kazdy den bolest a tlaky. Neviem ani nacov sem pisem, asi preto ze ked budem bezdomovec nebudem mat odkial.

Kaido

Spravim to, uz som sa rozhodol, je to stale horsie a horsie, do toho prisla obrovska derealizacia tlaky v hlave, uzkosti, uz sa to neda takto dalej.

Kaido

Sonie
Vysetrenie asi jedine v procare ako tak citam pozitivne reakcie na to zariadenie. So statnymi lekarmi by som len stracal cas, lenze nasetrit na neico tak drahe je pre mna skoro sci fi. A pracujem uz druhy mesiac za uzasnych 500 eur.

Kaido

Chore crevo
No prosim, tu sa len potvrdzuje to nase biedne zdravotnictvo, vazne teda obdiv ze 9 rokov si mala zdr problem a az po takej dlhej dobe si sa k tomu dopatrala. Ako ja keby som mal 9 rokov toto co mam teraz tak neviem ako by som prezil. A ako si sa vlastne liecila? K598 je ina funkcna porucha creva, co to konkretne je?
Ako je mozne ze to mam aj z creva hnacky a porlbem s vylucovanim zacali ako prve uz pred 5 rokmi a dodnes som sa vlastne nedozvedel co mi je.
Tak zamestnant sa a usetrit peniaze neni len tak, havne ked zarabas 500 eur, to sa neda usetrit skoro nic, teba kolko vysla ta prehliadka v procare a kolko si cakala? Dakujem za odpoved

Sonie

Chore crevo, tak už je to ok? V PRO-CARE pomohli? Tak už len zabudnúť na nepríjemnosti spôsobené pani doktorkou a užívať si v zdraví život.

Sonie

kyfoza,
máš pravdu, nikto nevie čo prežívaš, rovnako ako ty nevieš čo prežívajú iní. Ale ak si ozaj vážne chorý, tu to nevyriešiš, môžeš akurát dostať podporu, rovnako ako aj kritiku, pretože nik nevie ako to v skutočnosti s tebou a tvojou rodinou je a prečo by ťa vyhadzovali. Jediné čo môžeš, mal by si trvať na riadnom vyšetrení. Predpokladám že si doma a to lezie aj rodičom na nervy. Skús sa zamestnať aj za menej peňazí, preladenie psychiky vie urobiť svoje.

chore crevo

Ja som mala zdravotny problem a lekari nielen, ze sa vysrali hladat jeho skutocnu pricinu, ale este ma aj presviedcali, ze som opakom takeho cloveka, nez akym skutocnosti som. Raz som prisla k mojej sibnutej doktorke s vysledkom od gastroenterologa, ze mam laktozovu intoleranciu a ona blbana tupa, ze "To ste si vazena pacientka sama diagnostikovali?" Ze cloveku sa az rozum zastavi. Raz mi zistila mierne zvyseny cholesterol, samozrejme priznavam, bola to moja chyba, lebo som sa nezdravo stravovala isty cas. A ona krava sibnuta zacala splietat dristy, ze je to z psychiky. Nema vsetkych pokope. Raz bola moja mama (zdravotna sestra) so mnou u doktorky, ked som mala prvykrat v zivote intoxikacnu psychozu z intoxikacie splodinami vlastneho metabolizmu. Kvoli choremu crevu - kvoli diagnoze K598. Ale to sa vtedy este nevedelo, ze je to z toho. A mama chcela len tolko od nej, ze aby ma poslala na vsetky mozne vysetrenia (stitna zlaza, cukrovka, intolerancie, ct mozgu, hormonalne neviem co, este, parazity, a tak...) lebo u nas v nasej rodine sme nikdy nikoho "sitnuteho" nemali a ona sa tvarila, ako keby nepocula alebo prepocula a zacala len tak, ako keby jej proste totalne preplo, rozpravat o oblickach a o dialyze (mna sa nikdy netykalo), proste sa zacala spravat, ako keby ani nevedela, koho ma pri sebe a co ten clovek od nej chce, ale ako keby jej doslova zo sekundy na sekundu preplo na mozog a ako keby teraz mala pred sebou nejakych studentov, ktorym vysvetluje nieco o oblickach a o dialyze na tuto temu a maminu a moju prosbu uplne odignorovala. Ked sme vysli z ambulancie, hovorim mame, ze mam taky dojem, ze tato pani "doktorka" sa hovno do mediciny rozumie a ma diplom asi kupeny a mama, ze aj ona si to mysli a ja, ze posobi na mna dojmom, ako keby si len teraz pred par minutami precitala kdesi nejaky odborny clanok o oblickach a o dialyze, ako keby sa bola len teraz pred par sekundami odniekial docitala, ze take cosi existuje a mama, ze presne takym dojmom posobila aj na nu a ze ma velmi pekne prosi, nech si od takej sibnutej doktorky odnesiem kartoteku prec, ale ja som to vtedy akosi neriesila, bo som striedala prace v zahranici a ani som nebyvala na Slovensku poistena, doktorka sibnuta furt vyvolavala mojim rodicom domov na pevnu, ze kedy prideme na prehliadku (sestra v Anglicku), ked som sa niekedy na par mesiacov zaregistrovala do slovenskeho systemu, tak mi na prehliadke povedala, ake len ona ma so mnou a s mojou sestrou velikanske problemy, ze nas system vyhadzuje, ze sme v zahranici, co ma ako uz toto znamenat??? To akoze na nas pisala fiktivne vykony, alebo co? To ja neviem a je mi to fuk, ale naposledy ma totalne napalila a odnasam kartoteku do PROCARE. Tam su aspon sukromni, teda clovek ocakava, ze omnoho lepsi lekari. Gastroenterolog z Procare mi zachranil zivot, ze urcil spravnu diagnozu. Keby nie, pravdepodobne by som uz bola mrtva teraz. Co este? Devät rokov som patrala po pricie mojho najväcsieho problemu, hladala som na internte, v knihach v odbornej literature, nikde nic, za 9 rokov som nebola schopna najst si sama pricinu svojich problemov. Ako som hladala, pomaly a postupne vychadzali na povrch ine, menej zavazne diagnozy a malicke problemiky, o ktorych som sa dozvedela, ze ich mam, ale najväcsi problem nie a nie vyriesit, pomohol mi az gastroenterolog. A sibnuta krava moja prakticka lekarka ani nezapisala do pocitaca a do systemu najzavaznejsi a za istych okolnosti (ze by som nedodrzala rady od gastroenterologa) zivot ohrozujuci problem. Vraj ona tu ziadnu diagnozu nevidi a namiesto toho sa ma snazila presvedcit, ze mam inu diagnozu, ktoru ale zarucene nemam.
Kyfoza??? No aj tebe sa moze stat, ze si budes v odbornej literature a v medicinskych knihach a na internete dokonca az 9 rokov hladat a hladat, zufalo hladat priciny tvojich problemov a mozno aj este dlhsie, ale nikdy sa nevzdaj nadeje, ze ich raz najdes. Nech sa hladanie stane tvojim denno-dennym spolocnikom a NAJDENIE tvojim najdolezitejsim cielom, ktory stoji pred vsetkymi ostatnymi cielmi. Mozno bude trvat roky, kym najdes, co si hladaj, ale NIKDY TO NEVZDAJ. Ja by som ti poradila zamestnat sa a usetrit peniaze a potom v niektorom sukromnom zdravotnickom centre si dat urobit velikansku lekarsku prehliadku. Taku, kde pocas jedneho dna prejdes cez viacerych odbornych lekarov. Ono väcsinou to byva tak, ze prave v sukromnych centrach sa najde aj to, co ini, lacni lekari, nevedeli najst. Predsa len je to uz v takych centrach na ovela vyssej urovni. Hlavne drzim palce a zelam vela stastia. Ja som to nikdy nevzdala s tym hladanim a az po deviatich rokoch som nasla, co som hladala. Ani ty to nevzdaj a HLADAJ!!!

Kaido

Nespamuj do kraviny, ved ani nevies napisat suvislu vetu a pises tu v hadankach bud napis rovno co chces alebo si spamuj vo vlastnej teme. A netusim co mozem mat za chorobu, napis som zvedavy.