Meska mi menstruacia a ja uz neviem co s tym, normalne mi meska cca 4dni ale teraz je to uz viac ako tyzden a ja si neviem rady, kvoly stresu alebo nejakemu prechladnutiu to nieje. Domace recepty ako cervene vino a horuca kupel mi nezaberaju.
Prosim poradte mi, som z toho na nervy.
Meskanie menstruacie
asi pred dvoma tyzdnami som svojho priatela robila rukou on mna tiez...panensku blanu uz nemam a hoci som este nemala pohlavny styk stalo sa mi nestastnou nahodou ze sa mi pretrhla pri zavadzani tamponu...zrejme nebola dost pevna.Hoci som nikdy nemala pravidelnu mestruaciu a niekedy mi meskla aj mesiac ci tri tyzdne vzdy sa po urcitom case dostavila posledne 2 mesiace bola pravielna teda sa dostavila v rovnaky vzratany cas.menstruacia mi teraz meska asi 2 tyzdne a som docela znepokojena.priatel ma ukludnuje tym ze sa nemam coho obavat ze sme predsa nemali pohlavny styk.hned po tom ako som ho dorobila rukou som si ruky umyla s mydlom drazdila som si klitoris (musim byt priama) a napadlo ma ze si musim ist umyt ruky do posvy som vsak prsty nezavadzala poklial som nemala istotu ze ruky mam ciste.v tomto odobi som mala velmi vela stresu a psychicky som bola dost vytazena od malicka som casto mavala aj zapali mechura.pripomeniem este ze nemam 18 a som mlada studentka...chcela by som sa teda spytat ci sa na zaklade mojich popisou mam obavat tehotenstva.dakujem za pomoc a radu.
ze ci z tresu mi mozu meskat menzes ako dlho moze meskat za kolko dni mi pride poradtemy ted
nie neurbil som sa do nej ale normalne mala mat menstruaciu 2 dni po nasom styku no ona neprisla a tak mam strastny strach budem rad ak mi poradite co robit mam len 18 a ona ma 17 a nechcel by som byt tato este nie taq snad nebudem a bude vsetko v poho spravila mi oral a ja som asi po 5 minutach do nej vpalil taq nviem mohlo sa stat ze nieco ostalo a vniklo to do nej dakujem snad mi niekto poradi
smutný
Keď ste sa milovali-mala už dostať menzes ? To sú neplodné dni, bude to len psychikou. Vezmi ju do kina, strávte spolu super deň, ona sa uvoľní, nebude na to až tak myslieť a určite sa jej to spustí. Veľa šťastia
s urobil si sa do nej?
Vsetko je mozne, hoci malo pravdepodobne /ked si vsimnem dni, o ktorych pises/. Vies, psychika robi aj v pravidelnosti menzesu svoje - novy zazitok pre priatelku, urcite aj strach z otehotnenia. Budte pokojni, vsetko bude OK.
Dobry vecer :( mam vazny problem asi pred 5 dnami som mal so svojou priatelkou pohlavny styk no neviem ci sa nieo stalo mohlo stat alebo nie?bolo to po prvy krat a bola panna..menzes jej meska uz 5 den a ja nevim co robit?kto by mi vedel pomoc prosim ale rychlo lebo bojim sa toho aby nebola tehotna da sa otehotniet ak som jej prstami nejako preniesol semeno do posvy a taqym to sposobom mohla otehotniet ? prosim odpiste mi vazne neviem co robit dakujem