Meska mi menstruacia a ja uz neviem co s tym, normalne mi meska cca 4dni ale teraz je to uz viac ako tyzden a ja si neviem rady, kvoly stresu alebo nejakemu prechladnutiu to nieje. Domace recepty ako cervene vino a horuca kupel mi nezaberaju.
Prosim poradte mi, som z toho na nervy.
Meskanie menstruacie
Veronika, neviem ako dlho už mávaš menštruáciu ale v tvojom veku ešte určite nemáš ustálený cyklus a je to úplne normálne. Niektorým dievčatám v začiatkoch meškáva aj mesiac. Iné by to bolo ak si už mala pohlavný styk a bez ochrany. Vtedy by si mohla byť aj tehotná. Ale dúfam, že to nieje tvoj problém.
aj mne meska a to mi nezvykne nikdy...ked mam pohlavny styk tak gumu kontolujeme, aj test mi vysiel negativne, ale stale nic, ale ma to aj vyhodu-aspon to nedostanem pri mori, ak ovsem potom nedostanem skor :( ale zacinam sa bat ze co...inak da sa ist ku gynekologovi a ten pichne do zadku taku vyvolavajucu injekciu po kt.by si menzes mala dostat do 3 dni, ale moc sa na to nespoliehaj.
Ahojte.ja mam 14 rokov a tyzden mi meska menzes.co s tym? je to normalne?prosim poradte
ahojte,meska mi menstruacia treti tyzden,test vysiel negativne, pred tromi mesiacmi ma operovali na slepe crevo, potom som dostala menstruaciu normalne, potom o dva a pol tyzdna skor a teraz meska treti tyzden, moze to byt sposobene operaciou? alebo pocasim, alebo velkym stresom? alebo vsetkym naraz?
uz dva mesiace mi neprisla
ethel hovorim ci pisem profesionali:)))
tak veru,pravdu má aj ten tvoj.A ten môj je na tom tak isto.
ethel moj manzel hopvori jednu vec kto nevie nech ne...:))))
a ze traba dvihat zadok vcasne:))))
no veď práve!:-)))kto umí,ten umí a kto neumí ten hulí
ethel a na co by bola takym profesionalkam ako nam:)))