Meska mi menstruacia a ja uz neviem co s tym, normalne mi meska cca 4dni ale teraz je to uz viac ako tyzden a ja si neviem rady, kvoly stresu alebo nejakemu prechladnutiu to nieje. Domace recepty ako cervene vino a horuca kupel mi nezaberaju.
Prosim poradte mi, som z toho na nervy.
Meskanie menstruacie
mati - inú možnosť si mala ihned po styku!!!
Ak Ti už vyšiel pozitívny tehotenský test, tak iná možnosť ako prerušiť tehotenstvo nie je. Len interupcia či miniinterupcia.
Kolko máš rokov? Prečo si nemôžeš dovoliť zostať tehotná a porodiť?
Ako myslis, ze hned interupcia, v prvom rade, chod ku svojmu gynekologovi si to dat hned potvrdit, cij e to iste. A Delas- podla mna tehotna nie je, ale mozno je uz aj v strese zo vsetkeho, tak si kupte test tehonsky a budete pokojnejsi obaja.
prosim Vas..mala som styk pred piatimi dnami a uz som si urobila rachlo test a ukazal mi pozitiv..je nejaka ina moznost ako hned interupcia??poradte...ja neviem
CHcem sa opitat...mali sme s priatelkov styk a viem ze som do nej nepustil na 1000000%...v poctate to ani nevislo...a pritom jej uz tyzden meska menstruacia...moze byt tehotna???dakujem
Ja som podobne na tom baby... Brala som antikoncepciu 3 roky nepretrzite a koncom augusta som vysadila vtedy som dostala poslednu menstruaciu, odvtedy nic:((( Utesujem sa len tym, ze ked som brala HAK 3 roky, tak je to teraz take rozhadzane, ale pride... INak odvtedy sme s priatelom vzdy pouzili kondom, ale som nervozna, test som si uz robila, ale asi som ho zle spravila, lebo sa neobjavila ani jedna ciarka:((( Nieco som asi pokazila, asi budem musiet zajst za lekarom. Tie co ste dobrali HAk, tak ako vam potom chodila menstruacia?
mam 15 rokov menzes mam uz 2 roky a meska mi uz 12 dni ae s nikym som nespala je to normalne?
pa