Meska mi menstruacia a ja uz neviem co s tym, normalne mi meska cca 4dni ale teraz je to uz viac ako tyzden a ja si neviem rady, kvoly stresu alebo nejakemu prechladnutiu to nieje. Domace recepty ako cervene vino a horuca kupel mi nezaberaju.
Prosim poradte mi, som z toho na nervy.
Meskanie menstruacie
no to hej thak este raz dakujem ahoj
(inak stres je hrozna vec..pamatam si na svoje prvykrat..ble)
fakt zo srdca drzim paste..vies, moja dcera ma 13-ani si to neviem predstavit a hlavne to, ze by mi neverila bola by v tom sama. aj to neviem predstavit. Tak sa drzkaj a dufam, ze to bude Ok. Pa
posledny tyzden som bola dost v strese mozno je to tym...
dakujem pekne.......ja tiez dufam ze to je len tak....
simi,
moze byt..niekedy menzes meska, aj ked si v strese. Dufam, ze je to tvoj pripad. drzim paste, aby to dobre dopadlo
ahoj panika... rozpravala som sa s chlapcom ktory to mohol urobit aa powedal ze sa to nestalo...myslim ze by mi neklamal...co ak som iba prechladla??
simka,
neviem -hovorim ti to ako mama. Bud test z lekarne, alebo odvahu a povedat to mamine.Aj za cenu kriku by som volila mamu
ahojte mam 13 menzes mam uz 3 roky aa teraz mi meska tyzden.......howori sa mi to tazko ale v den mojich narodenin som sa trosku opila aa ja sa bojim ze som tehotna.......
mne tiez meska a neviem co so sebou.uz ju mam 5rokov.co by ste mi poradili.meska mi 5dni a mne to meskat nezvyklo.moye to byt tym ze som yacala brat antokoncepciu?