Meska mi menstruacia a ja uz neviem co s tym, normalne mi meska cca 4dni ale teraz je to uz viac ako tyzden a ja si neviem rady, kvoly stresu alebo nejakemu prechladnutiu to nieje. Domace recepty ako cervene vino a horuca kupel mi nezaberaju.
Prosim poradte mi, som z toho na nervy.
Meskanie menstruacie
caute..chcela by som sa opytat...ked mi teraz do konca maja nedojdu kramy..uz to bude tri mesiace co mi meskaju..pocas tych troch mesiacov som mavala aj hnedkasty vytok...niektore baby mi howoria ze je to normalne aze kazdej babe takto skacu..nedavno sa mi stalo ze som mala na vlzoke kvapku krvi a akokeby som uz kramy mala...ale asi za 15 min mi skoncili...bojim sa co to je?ň
poradte mi pls..:(:(
No ked boli testy negativne, nemala by si bytm to je logicke..ale pre klud zajdi na gyndu,mozno mas zapal,alebo cystu alebo nieco ine,alebo nieco s hormonmi,alebo ti to proste len vynechalo..na jar a na jesen zvykne,mne sa to tiez stalo. A chranite sa?
mne to meska uz 16.den, mam akurat biely vytok a pocit v podbrsku ako by som uz mala dostat kramy, ale ten pocit mam uz 2 tyzdne a stale nic, robila som 4 testy vsetky vysli negativne, posledny pohlavny styk som mala pred 8 dnami...mozem byt tehotna?
mne to tiez meskalo a to dost dlho,neviem ze cim to moze byt,ci stresom alebo prepchladnutim...ale prechladnut som nemala kde a no tak stres trosku mam.Ale moja kamaratka mava strasne nepravidelnu menstruaciu.raz dostane a potom az o 3 mesiace,potom aj 3x do mesiaca....mala by zajst ku gynekologovi?prosim poradte
bojazliva to neviem. Mne tiez meska 3. den a stale nic. Ani naznaky... Raz sa mi stalo, ze mi meskalo 50 dni, ale to kvoli tomu, ze som bola v zahranici.. Mna znervoznuje to, ze som po milovani s priatelom mala asi tak o 7 dni mala krvavy vytok .. ale nedalo sa to nazvat menzesom ... a mesiac predtym som kramy dostala uz na 29. den, co je u mna neobyvkle. Neviem, preco mi to tak blbne. Musime sa v prvom rade upokojit (aj ked je to tazke), ale aj stres a nervozita nam to moze oddialovat.
vanilyeyes:no ved prave daval si pozor ale preco nam to potom meska
bojazliva mne meska asi 2 -3 den. Podbrusko ma sem tam boli, prsniky mam "plnsie", ale nebolia ma na dotyk. Ja sa skor bojim toho, ci nemam cystu alebo co. V 23. den cyklu som mala taky slabucky krvavy vytok, ze by toto bol menzes ??? No neviem :( Ten krvavy vytok som mala asi 7 dni po milovani s priatelom, ale on tiez vravel, ze daval pozor, sak nie je blbec ... neviem, co si mam o tom mysliet :((