ženy, odpustili ste facku od partnera? prosím nech sa vyjadria iba tie

Príspevok v téme: ženy, odpustili ste facku od partnera? prosím nech sa vyjadria iba tie
zmatena555

Dámy, čo ste spravili, ked na vás partner vztiahol ruku? Odpustili ste, žijete akoby nič a idete ďalej? Ako sa zmenil váš vzťah? prosím, nech sa skutočne vyjadria iba tie ženy, ktoré to prežili a sú stále s partnermi.
Ako to zasiahlo vašu psychiku? Ťažká otázka,ale aj ľahká zároveň. Prosím o seriózne odpovede. Ak nechcete písať verejne, stačí mi váš mail.
Ďakujem

zmatena555

mna skor zaujima,ako sa cez to preniezt, nezaujíma ma,ktora zena je tyrana, a ktora si to necha,,ale skor ako sa s tym zeny vysporiadali psychicky, co to spravilo so vztahom,a ci by tolerovali facky, pripadne ak by sa nejake fyz. nasilie este preukazalo niekedy.
Kazdy je jasne,ze ma iny nazor na to,len chcem pocut aj iny nazor,nieco inaksie,mozno iny pohlad na situaciu.

zmatena555

Leyla
tak u teba je to asi celkovo pochopitelne, kedže si bohužiaľ zautočila ty nanho, branil sa,ako kazdy by to asi spravil,prekusala si to,normalne fungujete dalej? akoby nic ? Sok to bol aj pre mna, a preto neviem,ci zostat ci odist,lebo mam strach podvedome, ze sa to zopakuje. si si ista,ze pri dalsej hadke tak neskoncite zase?
Ako rozlisit,ci je chlap agresivny,alebo nie? Nebojis sa buducnosti? Ste manzelia,alebo?
Ja som schytala však facku nie vtedy,ked som zautocila prva,ale iba som rypala donho, a ani nie pocas hadky, a facka bola na svete a plus ziadne ospravedlnenie ani lutost.

lyst

Neviem co cakas pod tou otazkou, niekedy v tv hlasali, ze kazda tretia ci piata zena je tyrana. Ine zas sami o sebe sa radi biju. Nemozes vsetky pripady hodit do jedneho vreca, jedna zena by sa na svojho hned vykaslala, ina zas moze byt bita kazdy den, a aj tak neopusti...

Leyla090

Ahoj, ja som odpustila. Bolo to pred 3 rokmi a potom to uz nespravil... strasne sme sa pohadali a skocila som na neho, v podstate som zautocila prva....ale necakala som, ze ma udrie tak bol to aj pre mna sok. Nejako som to ale az tak strasne neprezivala, zeby to zasiahlo moju psychiku. Zavisi to cele od vztahu podla mna, niekedy jedna facka moze znamenat rozchod, ale ak je vztah stabilny a pevny a ludia sa maju radi tak sa to da hodit za hlavu. No partner nemoze byt agresivny typ a nieco take propagovat casto samozrejme...vtedy je to problem. Takze preto je to velmi individualne.