Dámy, čo ste spravili, ked na vás partner vztiahol ruku? Odpustili ste, žijete akoby nič a idete ďalej? Ako sa zmenil váš vzťah? prosím, nech sa skutočne vyjadria iba tie ženy, ktoré to prežili a sú stále s partnermi.
Ako to zasiahlo vašu psychiku? Ťažká otázka,ale aj ľahká zároveň. Prosím o seriózne odpovede. Ak nechcete písať verejne, stačí mi váš mail.
Ďakujem
ženy, odpustili ste facku od partnera? prosím nech sa vyjadria iba tie
Na 100% súhlasím so všetkým, čo tu napísal prispievateľ pod nickom uprimny. Podľa mňa sú to veľmi vyspelé a rozumné názory, nota bene od chlapa. Uprimny, pripadáš mi ako sympatický človek. :) A teraz vážnejšie. Uvediem jeden príklad z krajiny, kde žijem (Kanada). Bola tu jedna lekárka, šikovná a pracovitá, ktorá mala za manžela chlapa tiež lekára - chirurga, tiež vraj veľmi šikovného a vychyteného vo svojom obore. Mali spolu tri deti, dve staršie dievčatá a malého chlapca. Túto lekárku jej manžel veľa krát fyzicky napadol, po narodení prvého dieťaťa jej napríklad rozbil pery, a tak ďalej. Veľa krát mohla od neho odísť, ale vždy sa k nemu vrátila (už s akýchkoľvek dôvodov). Podľa všetkého ho mala rada, aj keď on ju zrejme nie. Kto chce teraz hádať, ako nakoniec dopadla? Maličký náznak, dostalo sa to aj do správ.
To je len na zamyslenie.
Ja nic neakceptujem, nesud ma. Keby som to akceptovala, deje sa to stale. Bolo to velmi tazke obdobie. Autorka prepac, nepisem si sukromne. Ale napisem ti sem. Je tu jeden velky rozdiel. Mna sa moj partner VZDY ospravedlnil. Dodnes ked si na to spomenie je mu nanic a mne tiez, lutujeme to obaja. Ked tvoj ti povie arogantne takymto sposobom, ze sa nic nestalo, tak to nie je dobre znamenie.
Komu niet rady tomu niet pomoci. Ukazuje sa že mám pravdu. Hold skúsenosti. Je len otázka ako sa to bude teraz vyvíjať. Žial možno príde neskôr aj k druhej facke ved minule to prešlo tak čo. Bodaj by nie. Ale aj keby nie jednu vec viem už teraz na 100%. Ak sa niekto takto zachová (aj keby dalsiu facku uz nedal) tak si partnera NEVAZI. To viem isto už teraz na betón.
Nechapem nad cim tu vlastne filozofujes?
Pokial to bral ako normalnu vec ...
Ak si vies predstavit normalny vztah s normalnym muzom, v ktorom bude normalna agresivita ... prosim.
A ty sa mu divis? Lebo podla toho, ze s nim napriek tomu zostavas s nim akoby ticho suhlasis, hoci sa ti to nepaci.
Mala si si to osppravedlnenie vydupat, ci dat mu DORAZNE na vedomie, aby ti prisahal, ze na teba uz v zivote ruku nepolozi, inak by bol koniec. Ak ti to nemoze slubit, tak mu to pri dalsej facke pripomen, avsak uz konecne konaj a neostavaj len pri vyhrazkas a citovom vydierani, inak ta v tomto nebude brat ani trochu vazne.
ako čo by nasledovalo?nič, lasický scenár.rozplakala som sa, bola som v šoku,triasla som sa, a šla som do inej miestnosti, on došiel za mnou a že čo robím cirkusy a drámy,a ja som mu povedala,že aspoň omluviť by sa mohol,on že načo, že sa nič neudialo.Bral to ako normálnu vec,ktorá sa proste pritrafí v spolužití.
neriešili sme to nijako,na druhý deň sa nič neudialo,on si myslel,že je v práve,a mal právo na mna vztiahnuť ruku, že je to oka, a že ja preháňam,či čo. Prepáč nepovedal ani neslubil,že sa to nebude opakovať,práveže mne chcel dokázať vinu,že ja som si to zaslúžila.
tak ale asi by si potom mala povedat o tom viac
-------
ze co nasledovalo ked vytriezvel a ci ste to volajako riesili
ako co cakas ved nigdo nie je jasnovidec
tak su vsakovake vztahy, neriesim druhych vztahu viem,ze su aj vztahy, ktore sa biju a tak,aj susedovcov mame takych v panelaku,co sa deru ako zita a hresia si pi, ko...a take..ale ja nechcem praveze tak dopadnut,len chcem mozno pohovorit si s osobou, ktora si tym presla,co ja.
a naco