Dámy, čo ste spravili, ked na vás partner vztiahol ruku? Odpustili ste, žijete akoby nič a idete ďalej? Ako sa zmenil váš vzťah? prosím, nech sa skutočne vyjadria iba tie ženy, ktoré to prežili a sú stále s partnermi.
Ako to zasiahlo vašu psychiku? Ťažká otázka,ale aj ľahká zároveň. Prosím o seriózne odpovede. Ak nechcete písať verejne, stačí mi váš mail.
Ďakujem
ženy, odpustili ste facku od partnera? prosím nech sa vyjadria iba tie
Ps. Zmenilo by sa tým niečo kebyže píšem pod ženským nickom a tvrdím o sebe že som týraná žena ? Ide predsa o obsah.
Takže si nabudúce dva krát premysli čo píšeš.
Biela tak ešte raz aby si pochopila. To nie je nerešpektovanie pretože ma odtialto nevyhadzovala. Keby ma vyhadzovala je to iné. Ja som jej len slušne poradil. Aj tak tu nikto poriadne neradí a pritom o to prosila.
Nerešpektovanie je to čo robíš ty. Nevyjadruješ sa k téme ale riešiš mňa hoci nie som jediný z mužov ktorí sem písali. Takže ešte raz - zamysli sa nad tým prečo ma riešiš.
Ešte niečo ?
Facka je na uvedomenie sa. Neublizi ti, nieje to pästou ktora by ti ublizila
Úprimný, ešte raz, po lopate: Autorka témy žiadala, aby sa sem vyjadrili len ženy, ktoré podobnú skúsenosť zažili. To, že ja osobne s väčšinou tvojich názorov súhlasím, nezmení nič na fakte, že si muž, a tým pádom nerešpektuješ žiadosť autorky.
Kilops nestačí napísať že som niečo nepochopil, napíš teda čo ak vôbec vieš.
uprimny, tak uprimne : ten, kto by sa mal "este raz zamysliet nad tym, co napisal", si prave ty. Nie Biela Kobra. A zial nie si v tom sam. Aj ked sa mi tvoje nazory pacia, nemusim suhlasit s kazdym jednym. Ten odkaz si nepochopil.
Ja skúsenosť našťastie nemám, takže neviem, či sa teda smiem vyjadriť.. (alebo to bude brané ako názor zvonka), ale ja by som s takýmto mužom vôbec neostávala.. ak ti nezáleží na tebe, predstav si, ako bude asi otĺkať vaše budúce hypotetické deti a ešte to bude podľa neho normálne. Už len kvôli tomuto by som z takéhoto vzťahu utekala čo najrýchlejšie preč
Biela skús sa ešte raz zamyslieť nad tým čo si mi napísala. Alebo len hľadáš zámienku rypnut si do muzov je jedno ktorého.
Mimochodom, to, ako "vážne" muži berú ženské potreby, dokazuje fakt, koľko mužov sa tu zasvätene vyjadruje k domácim bitkám, napriek tomu, že autorka témy vyslovene požiadala, aby sa k téme vyjadrovali len ženy s podobnou skúsenosťou. So všetkou úctou, úprimný, aj keď s tvojimi názormi súhlasím.
Zmätená, podľa toho, čo si rozpísala ďalej, vzťah s týmto mužom pre teba nemá budúcnosť. Nie si typ, ktorý by mu to vrátil, určite nie si ten typ, ktorý nachádza potešenie v tom, že sa nechá otĺkať. On to berie tak, že ti vylepil výchovnú, považuje to za normálnu vec, takže v budúcnosti očakávaj, že ti vlepí - alebo horšie -, zakaždým, keď mu nejakým spôsobom nevyhovieš. Nie si pre neho partner, si niečo menejcenné, s čím sa nedá normálne porozprávať a dohodnúť, ale čo treba "umravniť" bitkou, aby to bolo proste ticho a dalo pokoj. Pravdepodobne videl takýto model doma a berie to proste tak, že to takto chodí.
Džentlmen alebo nie, kto ľúbi, ten svoju lásku nebije. Kto ľúbi, ten si svoju lásku váži. Ak dôjde k rozporu, sú tu ústa a slová na to, aby sa veci vyjasnili. Facka či bitka je koniec konverzácie s jednoznačným výsledkom, kto je "víťaz".
Zváž sama.