ženy, odpustili ste facku od partnera? prosím nech sa vyjadria iba tie

Príspevok v téme: ženy, odpustili ste facku od partnera? prosím nech sa vyjadria iba tie
zmatena555

Dámy, čo ste spravili, ked na vás partner vztiahol ruku? Odpustili ste, žijete akoby nič a idete ďalej? Ako sa zmenil váš vzťah? prosím, nech sa skutočne vyjadria iba tie ženy, ktoré to prežili a sú stále s partnermi.
Ako to zasiahlo vašu psychiku? Ťažká otázka,ale aj ľahká zároveň. Prosím o seriózne odpovede. Ak nechcete písať verejne, stačí mi váš mail.
Ďakujem

Mesačný princ

uprimny - prečo by mali hneď vzťah ukončiť? Ak to robili obaja, veď sa formujú a aj ich spolužitie sa formuje :)

To, že sa pobili predtým ešte neznamená, že sa budú biť stále :D
Je iné ak je niekto fyzicky, či nebodaj psychicky týraný...to je už iné

Larrah

My sme sa s partnerom par krat aj pobili. Mal sproste reci, ktore hranicili s psychickym tyranim tak som do neho skocila, doteraz ma jazvy po skrabancoch, on mi dal aj facku, aj ma na zem hodil, vlasy mi vytrhal, kopal ma, aj ja jeho, modriny sme mavali. Bolo to tazke obdobie, ale je to za nami, neviem ako sa to vobec mohlo stat. Dnes vsetko obaja lutujeme a velmi. Ale uz v cloveku zostanu obavy a stale premysla, co ak sa to stane znova? Nie kazdy vztah je ruzovy, najhorsie je ked sa do lasky pripletie nenavist, nech mi nik nehovori, ze sa neda oboje, clovek ani nevie ako a ocitne sa presne medzi...

uprimny

Zmatená námet na facku by nemalo byť nič. Násilie akékolvek do vzťahu nepatrí. Tie reči ako píše mesačný si ani nevšímaj. To je úplne scestné. Znakom vyspelej spoločnosti je keď netoleruje takéto násilie.
Mal v sebe pohárik. No veď toto....
Ale ešte raz. Ja nechcem robiť paniku. Ja vás nepoznám, možno to bol prvý a posledný raz a inak fungujete v pohode. Ale alkohol uvolňuje zábrany to je pravda. Niekto neudrie ženu ani pod jeho vplyvom, niekto naopak áno.... Tak si vyber.

Chápem že nerada čítaš o týraných, veď to nie sú pekné témy. Ale v takýchto prípadoch je užitočné si niečo prečítať. Lepšie nahliadnuť do nepríjemnej reality než ju potom na vlastnej koži prežívať.

zmatena555

zmatena som z toho celeho
viem, ze po prvej facke moze prist dalsia atd. Preto vaham.
Ano, a mal v sebe par poharikov, preto ho "ospravedlnujem" aspon vnutorne pre seba
Viem, ze to nie je vychodisko.O tyranych zenach nerada pocuvam, jezia sa mi chlpy aj na....
Vzdy som si myslela,ze prva facka bude znamenat koniec,ale teraz neviem,ako sa zachovat. Uz sa to stalo pred casom, ale myslim na to stale. Sme spolu zatial,ale je to take vlazne medzi nami. Neviem sa s tym vyrovnat. Rypanie pre mna nepredstavuje namet na facku.

Mesačný princ

uprimny - Vieš, ja som dal takú päsťovku jednému dievčaťu, že sa zložilo pod lavicu počas vyučovania a som na to veľmi hrdý :)

Bolo to asi v druhom ročníku na základnej škole, najskôr mi zlomila nos, potom ľavú ruku, pravú nohu a vždy ke´d som si šiel sadnúť, tak ma potkla. Bol som doudieraný a mal som väčšinu tela obviazanú. Mala už vtedy asi 2m výšku a tyranizovala všetkých naokolo. Raz ke´d som mal ísť odpovedať, tak mi v priamom prenose roztrhala žiacku knižku a keď som išiel odpovedať tak ma opľula.....Tak som milú spolužiačku zložil tak, že sa poskladala pod lavicu. Bolo to prvý a posledný raz, čo som udrel nejakú ženu :D

Ale zaslúžila si to :D