Dámy, čo ste spravili, ked na vás partner vztiahol ruku? Odpustili ste, žijete akoby nič a idete ďalej? Ako sa zmenil váš vzťah? prosím, nech sa skutočne vyjadria iba tie ženy, ktoré to prežili a sú stále s partnermi.
Ako to zasiahlo vašu psychiku? Ťažká otázka,ale aj ľahká zároveň. Prosím o seriózne odpovede. Ak nechcete písať verejne, stačí mi váš mail.
Ďakujem
ženy, odpustili ste facku od partnera? prosím nech sa vyjadria iba tie
zmatena asi budes tyrana ked chces radu od osoby ktora akceptuje vo svojom vztahu toto
----------
My sme sa s partnerom par krat aj pobili. Mal sproste reci, ktore hranicili s psychickym tyranim tak som do neho skocila, doteraz ma jazvy po skrabancoch, on mi dal aj facku, aj ma na zem hodil, vlasy mi vytrhal, kopal ma, aj ja jeho, modriny sme mavali.
----------
wtf
dakujem vam za rady a tipy.
bojim sa buducna:( neviem,co robit. Potrebovala by som asi nejakeho poradcu -odbornika.ako na toto. Nechcem byt raz tyrana
To ako keby o mne píšeš
Kto chce kam pomozme mu tam.
:)) ja uz tu neradim nikomu
Larrah rposim ta, dala by si mi na teba aj mailovy kontakt? rada by som o tom pokecala, beries to tak s ndhladom a velmi -ako to povedat- optimisticky a realisticky, chcela by som sa ti viac s tym zverit,ak mas cas a chut si ma vypocut,
Nie, neodpustila.
Pokial s nim zijes dalej akoby sa nic nestalo, uz si odpustila.
Však ale to od začiatku píšem zmatenej. Že možno to tak vážne nie je. Ale ak sa stane súčasťou vztahu bitka a ostanú obavy či bude pokračovať tak to v poriakdu nie je. Sú spolu ludia aj dlhšie než 7 rokov a žijú úplne nahovno. Nie je tam týranie ale vztah je o ničom. Počet rokov totiž nevypovedá o kvalite vztahu.
Ak ste si to ale nejak upravili tak je dobre. Dá sa. Ved píšem, ja neviem ako to má zmatená s tým jej. Písal som, možno to bola prvá a posledná facka. Dôležité je všímať si ako sa správa inokedy. Dôležité je stanoviť si hranice. Rozhodne to nie je dobré podceňovať.
A budem úprimný, mám to v nicku. Čo ste vy dvaja zač ked ste sa tak mlátili a obávate sa či sa to nevráti. Do takého niečoho by dieťa prísť nemalo. Je tam velké riziko. Ja by som v takom niečom nezotrval už vtedy. Nikto by mi za to nestál. Takže skôr sa kloním k názoru že z núdze cnosť. Prepáč za úprimnosť, je to môj názor.
No pokracujeme dalej uz pomaly siedmy rok a ani jeden sa druheho nechce vzdat. Tak uvidime, ako to cele dopadne, kto vie, mozno spolu zostarneme. Ja som iba chcela poukazat na to, ze aj vo vztahoch, ktore su dlhodobe a inak v poriadku, sa mozu vyskytnut veci, ktore obaja nezvladnu a potom to takto skaredo vyzera. Dolezite je uvedomit si to a prestat s tym
Mesačný bitka vo vzťahu nie je dobré znamenie. Súhlasím že to môže dopadnúť aj inak, ved život nie je čiernobiely. Ale nebudem sa teraz tváriť že to je ok, ked nie je. A čo ti sem ludia napíšu tiež treba brať s rezervou. Boh vie aký je to vzťah ako pokračujú.... Ale to len medzi nami dievčatami.