Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ženy, odpustili ste facku od partnera? prosím nech sa vyjadria iba tie

Príspevok v téme: ženy, odpustili ste facku od partnera? prosím nech sa vyjadria iba tie
zmatena555

Dámy, čo ste spravili, ked na vás partner vztiahol ruku? Odpustili ste, žijete akoby nič a idete ďalej? Ako sa zmenil váš vzťah? prosím, nech sa skutočne vyjadria iba tie ženy, ktoré to prežili a sú stále s partnermi.
Ako to zasiahlo vašu psychiku? Ťažká otázka,ale aj ľahká zároveň. Prosím o seriózne odpovede. Ak nechcete písať verejne, stačí mi váš mail.
Ďakujem

Zmatena555

Akoze.ja nechapem,co tu ako citam...toto neni fake neviem kto je neaka laxy ja nezaklsfam ine temy a uz vobec nie pod chlapskymi nickmi.som zena a mam takyto problem...alo sory ludia,ale . toto ste zabili

fitfirit

Tato tema je ako cez kopirak s X dalsich tem
------ sak presne a ja si myslim ze torvanko to bude aj s este jednou osobou ktora sa hada s muzmi
teraz ma nick LAXMI inokedy WHISPER
tie invektiva su vzdy rovnake, casto strieda nicky pisane caps lockom, niekedy je registrovana niekedy ne
ona sa chce presviedcat ze v muzoch je chyba v nej ne lebo keby nebola v muzoch bola by v nej to by ju bolelo preto to robi

Adden

Momentik, mas pravdu. Tato tema je ako cez kopirak s X dalsich tem, mohla by som sem pripnut aj linky k nim, ale sa mi fakt nechce v tom hrabat. Je to uplne 1 k 1 s tymi dalsimi temami. Mozes si vsimnut, ze ludia, co tu su dlhsie, do tejto temy neprispievaju, lebo to vidia. Uz zacina vytvarat temy aj pod muzskym nickom. Nenechajte sa nachytat, mate urcite lepsi sposob travenia casu ako riesenie neexistujucich problemov. Treba si dobre zvazit temu, do ktorej prispejete. Mozno si poviete, ze aj ked je vymyslena, mozno raz niekomu vase odpovede pomozu. Myslim, ze ak ma ktosi problem, je vzdy individualny a rady nie su univerzalne. Naviac taky clovek, ak uz sem pride, zalozi si vlastnu temu. Takze by som tuto psychicky narusenu zenu s neustale novymi vymyslenymi temami nezivila svojimi odpovedami. To je moja rada.

Momentik

Toto je vymyslena tema keby chcela tak sa nepyta tu ale si najde nejaku linku dovery alebo psychologicku. Nikto nemoze byt tak blby a arogantny aby po slusnych radach este ohrnal nosom a cakal ze ho niekto spasi pred fackujucim frajerom.
Vymyslena tema, provokacia. Zavriet zahodit. Aj tak sem moc ludi nechodi.

zmatena555

tak kazdy mame nejaky ten vztah, niekto povazuje gfacky vo vztahu za normalne,iny nie...
nie som pica,ani nic...a nie som ani vypatlana, sami ludia,tu pisu,ze nie su tu moc vhodne komentariky, ze mi moc teda nepomohli..a co je fakt.. ako vies,ze som necitala linky ,,citala..

kabel

súhlasím s poslednou vetou, heh
čo si ešte chceš prečítať? Po druhej facke založíš novú tému a aj tak sa nič nezmení, tak načo to všetko..

zena

ze nedostala si rady. a co ty chces moja ? ved ti tu jasne napisali davaj si pozor. kto ma ako vediet aky ten tvoj bude. co je za debila si uz opisala a co teraz akoze co maju druhi ???? co su jasnovidci ? niekto ti poslal aj linky ktore si ani necitala. co si myslis ze ti napisu tyrane zeny ??? take tu ani nie su. a co by ti mali asi napisat ze po prvej facke neskor nasledovala druha a potom tretia a ja pica som sa nespamatala vcas ? a co ty chces od larah ???? aby ti napisala ze je normalny priebeh vo vztahu ked sa dvaja takto mlatia ? ze to je bezne a normalne ??? ze po case to skonci ? ked ta nahodou neprizabije.

ty kokos ty si vypatlana a zasluzis si to co mas. tak ti treba.

zmatena555

biela kobra uprimny nehadajte sa aj tak to nema vyznam, preferovala som,aby pisali zeny,co to zazili,ale ked sa ozval muz, nic sa nedeje, predsa, je dolezite aj ako sa muzi stavaju k tejto teme,ale viac menej ma zaujimaju zeny,co si tym presli, nejakymi bitkami a pod, ako vravi uprimny vela rad a skusenosti som tu nedostala, iba ze to bude este horsie,ze budem viac bita ako syta, atd.
dakujem vam za nazory,aj ked ponekud zmiesane velakrat.
larah so mnou uplne odmietla napisat si sukromne, anikto iny kto to preziva sa mi neozval, takze som ostala aj tak na nule. nemam s kym o tom pokecat....
odpusitla som mu- ako inak-som s nim -ale je pravda,ci pise biela kobra, bola to od neho vychovna,ako umlcat male decko, aj ked malemu decku dame poriti,a nie jednu po lici...i ked su vselojaki rodicia, chcel mi zalepit usta,a aj sa m uto podarilo, berie ma ako dieta.
Ja som ho ziadala o ospravedlnenie, prislo-cez zatate usta a zuby asi tak :)aleprislo,no slub o tom,ze sa to nikdy viac nestane neprisiel,nie to este prisaha, pretoze jaksi, ked soms a spytala,preco mi to nevie slubit,povedal,ze on neslubuje do vetra,ze sa bude snazit,aby sa neopakovalo,ale ze nech ho nevytaacam,lebo ze viem,ze je prchky, ale ze neslubuje vzdusne zamyk,ze to neni jeho styl,ale aspon pokusit sa mohol..nuz ale on si ani nepriznal vinu,takze neviem,o com vlastne tocim. on nic zle neurobil,--ved ako sam seba predsa obhajoval- neurobil mi ani modrinu ani nevybil zuby :D to je prenho ospravedlnenie :))))))))))))))))

uprimny

No tak teraz si svoj argumentáciu totálne pochovala a si sa v nej zamotala lebo aha čo píšeš v prvom príspevku
"So všetkou úctou, úprimný, aj keď s tvojimi názormi súhlasím"
Takže ešte raz. O čo ti ide ?