Ahojte dievčatá mám 11rokov a mám na vás pár otázok
Dnes som dostala prvú menštruáciu
1.Vložky alebo tampony?
2Mám si dať aj na noc vložku alebo tampon?
3. aká to bude bolesť?
4 aká bude prvá mensštruácia?
5. mám sa báť?
6 . aký je to pocit
Proísm pomoc
Prvá menštruácia
Loli podľa mňa je to znak, že už ti prichádza. Meškanie 2 dni je úplne OK a ja osobne mám špinenie pred každým menzesom. Potom do 1-2 dní mi to príde väčšinou.
Inak Alicka nie si v tom sama, ja mám dostať asi za nejakých 5 dní a už teraz sa cítim na nevydržanie :( prsia mi idú rozletieť, aj po schodoch musím chodiť pomaly, lebo ma to normálne bolí! Lezú mi už celé tie krámy na nervy.. najradšej by som bola, keby som si odrodila dve deti a potom by som mala pokoj :) a nieže ešte do 50tky sa trápiť :(
Ahojte kočky, zažili ste už niektorá z vás že vám meškala menštruácia 2 dni a objavil sa hnedý výtok?
Čo to môže znamenať?
Zistíš to tak,ako pri tej prvej...Proste budeš mať na papiery toaletnom buď také do čierna, hnedá, alebo rovno krv...A príznaky...No u každého inak, niekomu sa točí hlava a je mu zle...Ale tak bolesti krížov, PMS, čiže nálady sa striedajú extrémne, môžu byť aj bolesti kĺbov, extrémne precitlivene prsia...No to zistíš časom čo je u teba...Niektoré zeny nemusia mať žiadne príznaky...
A super, tak aby sa ti tam zmestilo všetko čiže gaťky čierne jedny náhradné, vlhké utierky, vreckovky,vložiek niekoľko poprípade sáčok na špinavé nohavičky... Keď pouzijes vložku, tak si tam vždy jednu pridaj, aby sa ti nestalo, ze nebudeš mať...Vreckovky tiež keď ich budeš mať malo daj nové a sáčok a nohavičky, to je snáď samozrejmosť.
:-)
Aha a potom ako zistim že to bude ona sú nieaké príznaky či nie
Už som si kúpila aj tú taštičku
Prsia ťa môžu bolieť aj mimo menstruacie, ale pred ňou viac zvyčajne a je možné, že sa ti blíži, taktiež ako neskôr ju môžeš dostať skôr... Keď by si ju mala dostať 28.8 normálne tak kľudne môžeš dostať skoršie. Čiže áno, je možné, že sa ti blíži menštruácia, ale nemusí to byť výlučne ona.
;-)
Bubiii alebo pomocnica mám na vás otázku dnes ma zasa začali bolieť prsia ale dosť
Tak myslíš si že mi už príde menštruácia alebo prečo ?
jednoznacne len vlozky..nepchala by som si v takom mladom veku tampony..
S som mala
Súhlasím s bubliii a radšej kvalitu, čo ti aj vydrží. ;-)
Myslím, že cena je v pohode. Mala si S, XS? Len zo zaujímavosti. :D
Tak fajn, aspon ti vydrží dlhšie ako od číňana. Inak v sportisimo nakupujem aj ja a som spokojná.. taký zlatý stred.. lepšie ako tesco napr, ale horšie ako exisport.. ale zas necvičím toľko, aby som musela mať všetko tip-top :)