Nemam kamartky

Príspevok v téme: Nemam kamartky
Matusisko_xD

Je natom niekto podobne ako ja ?? Som úplne sám a môj čas trávim tým, že sedím celý deň za PC a snažím sa nájsť niekoho si na písanie či pozerám filmy alebo YouTube. Nemám ani len jednu kamarátku a s kamarátmi chodím von len v tedy, keď oni majú čas, pretože sa stretávajú aj s inými ľudmi. Ja bohužiaľ sa nemám s kým iným stretávať. Priateľku taktiež nemám už dosť dlho a moje pocity dávam dosť najavo, pretože vo mne držím denodenne hnev a zlosť z môjho nudného života. Čo sa týka roboty a ostatných vecí, aby som si našiel nejakú aktivitu, tak také rady som už počul veľa a snažil som sa to zmeniť. Ak chcete prečítajte si predošlí príspevok a pod pár komentármi som nižšie písal o čom som sa snažil ale nadarmo.

www.zdravie.sk

Teraz ide ale o to, že či aj vy ste natom rovnako ako ja čo sa týka práve toho, že ste sami a nemáte sa ani ským porozprávať z očí do očí a tak sa z veľa vecí vyrozprávať.

Xyzxyz

Mesacny princ: Nehovorila som,ze introverti nekomunikuju,ale,ze prv sleduju,co je za clovek ten,ktory sa im ozval a pomaly sa otvaraju.Jasne,ze ked sa s niekym uz poznaju tak komunikujuto normalne.Profil som kedysi mala vyplneny aj ja,ale tiez to malokto cital.Dokonca som mala isty cas napisane,ze hladam iba kamaratstvo a pisalo mi este viac ludi,co hladali sex ako ked som v profile nemala nic. Takze uz si profil nevyplnam.

Xyzxyz

Mesacny princ: Nehovorila som,ze introverti nekomunikuju,ale,ze prv sleduju,co je za clovek ten,ktory sa im ozval a pomaly sa otvaraju.Jasne,ze ked sa s niekym uz poznaju tak komunikujuto normalne.Profil som kedysi mala vyplneny aj ja,ale tiez to malokto cital.Dokonca som mala isty cas napisane,ze hladam iba kamaratstvo a pisalo mi este viac ludi,co hladali sex ako ked som v profile nemala nic. Takze uz si profil nevyplnam.

Mesačný princ

brmbolceke -prečo máš pocit, že na Pokeci nenájdeš ,,ľudí,,? :O Ja som našiel :) nechodia tam len idivíduá, ktoré si nepíšu s nikým a čakajú, že im niekto napíše. A nechodia tam ľudia len kvôli sexu. Sú tam aj iní ľudia. Ale možno sú to práve takí psychopati, ako som ja :D preto sa mi s nimi dobre písalo :D:O

Xyzxyz - prečo vymysleli profil, ktorý by si mal človek vyplniť ak niekoho hľadá, alebo si chce písať? pretože sa podľa toho ľahšie orientuje. Ak nemá človek nič v profile, neodpisuje, tak mňa osobne nezaujme. A bolo by mi úplne jedno či mám nejaké fotky, alebo nie!
Sú introverti a introverti. Introverti, ktorí sa chcú zoznámiť určite komunikujú! Nepoznám takých, ktorí by potrebovali nejakú formu otázok, no možno sa pohybujem medzi iným typom :D Ak niekto nechce písať, alebo spoznať človeka, tak nech to napíše v prvej vete, alebo nech to má napísané v profile. To je celé umenie. Stačí vedieť ťukať do klávesnice :D

Ja som nemal ani fotku a najskôr ani nič v profile. Stačilo niečo napísať a hotovo :D
Neskôr som si vyplnil aj profil, ale nikomu sa to nechcelo čítať. A keď som zistil, že obsah šifrovania stránok je na... a hocikto môže vidieť čo s druhým píšeš, tak som odtiaľ odišiel :)
Zlaté https :) Aspoň nejaká ochrana :)

A je dôležité ako komunikuješ. Ja som hľadal ľudí podobných aj komunikáciou, preto som si nepísal s hocikým. Mňa by nebavilo komunikovať vyslovene takýmito otázkami.
A otázka: ako sa máš? Ak sa nepoznáte je dosť ... :D nič v zlom

Matusisko_xD

Nie nie neklamala, pretože sme prehodli medzi sebou cca 8 emailov ale naozaj dlhých v ktorých mo pomáhala zmeniť niečo čo sa mi nedarí a tak isto písala aj o sebe dosť. Myslím, že klamať neklamala cítim to tak, že nie. Dnes má prísť naspäť domov. Ak neodpíše ani počas celého týždňa, tak možno potom si poviem, že aha asi naozaj nemá záujem.

brukfest

Vsak aj tym, co pises mozu mat kludne chlapa. Preto potom neodpisuju.
Predstav si, ze tak to robi vacsina muzov. Prinajhorsom ti povie, ze niekoho ma, alebo nema zaujem. Normalka.
Na vsetko mas milion preto. Ked sa ti nieco nedari, tak treba zmenit pristup a miesto.
Ty si stale melies svoje, dokolecka.
Zeny nejdu po chudych muzoch. Klamala ti a rychlo odisla na dovolenku :D

Matusisko_xD

Inak si píšem s jednou babou a píšeme si fakt dlhé emaile. Akurát že deň nato šla na dovolenku, tak kontakt bol prerušený ale že vraj keď sa vráti, tak odpíše. Je to naozaj veľmi milé a chápavé dievča, ktoré si o sebe vôbec nemyslí viac ako má. Ale chcem sa vrátit k podstate, hovorila, že sa mám vykašlať na moju váhu, že nech to neriešim, že baby idú po chudých chalanoch. Tak som sa prvýkrát odvážil v živote a poslal som jej profilu fotku mojej postavy (kostlivec :D) a som nesmierne zvedavý čo na to napíše, či nejaká baba ide po chalanovi s takouto postavou :D

Matusisko_xD

Ja som to napísal ako príklad, že človek keď sa prihovorí aj babám pod parou v meste, že aj tie majú v paží a nie ešte nejakú čo stretnem v meste. Ale vieš neviem si veľmi predstaviť situáciu idem po obchodnom centre a uvidím mladú babu a čo pridem a poviem ahoj ako sa maš atď ??? Však by pozerala po mne ako po idiotovi, že čo vlastne chcem a pritom môže mať chlapa lens ním nieje v meste alebo naňho práve čaká alebo je tam s kamoškami. Jednoducho to nieje len tak. Keby tú babu poznám z videnia, že viem že nikoho nemá, tak by to bolo o inom. Ale len tak prísť za dákou čo ju vidím prvýkrát, mi príde až moc odvážne.

brukfest

No ty si riadny pako :D
Najprv hladas na pokeci a potom ozrate v Piatok vecer? To chces ozrankynu, alebo taku, co bude za pc iba vysedavat?
Hladaj presne na tych miestach, kde chces s nou chodit.
Co si myslis, ze vsetci, ktori nikoho nemaju, sedia za pc a cakaju kym ich niekto zavola von? Ved to by sa von nikdy nedostali. Tak je logicke, ze ak niekam nemaju s kym, idu same. No a ty sam, oni same ... Nic? Nechytas sa? Vsak aj v obchode mozes daku pekne, milo oslovit. Ale ked chodis nasraty na cely svet a sedis doma.

Matusisko_xD

Xyzxyz ty si človek, ktorí to vie pochopiť a za to som ti veľmi vďačný kamoško. Naozaj chápeš presne tak, ako to cítim aj ja. Nebudem klamať áno zabolelo ma to, keď to dievča jednoducho prestalo mať záujem a nie nehnevám sa na ňu ak uprednostnila niekoho iného tak dobre ja jej to nebudem zazlievať, nemôžem sa vnucovať niekomu, kto nemá o mňa záujem. Len niekedy si hovorím, že či je dobré sa o niečo snažiť, keď aj tak všetko dopadne v môj neprospech. Keď som bo mladší bol som človek plný energie, viacekrát som počul, tak ani ja nejdem do mesta lebo bez teba to nieje ono, bude nuda, tak kašlem na to. Ale jednoducho sa už nedokážem ani usmiať a to mi hovorila aj kolegyňa v robote, že som v kuse smutný a prečo sa neusmejem ja sa jednoducho nemám prečo usmievať a pretvarovať sa neviem.

Matusisko_xD

No akože ja by som velice rád bol niekde von aj celý deň aj celý víkend ale nemám ským !!! Bohužiaľ. Nemám ani len jednu kamarátku, ktorú by som von vytiahol na kofolu, džús alebo pivo a len tak, aby sme pokecali. Mňa by jednoducho nebavilo ísť von a len tak sa prejsť po prírode, lebo ja rád popri chôdze kecám s niekym a rozoberáme témy. Čo by mi pomohlo, kebyže idem sám do prírody či na zmrzlinu do mesta alebo do obchodného centra či na futbal niekde ?? Viacerí tvrdia však choď niekde sám a oslov nejaké dievča len tak na ulici. Jasné povedať môže každý čo chce ale takto to nefunguje. V meste baby v piatok keď človek oslovil majú totálne v prdeli a aj tie čo už sú pod parou. Minule som už zo zúfalstva šiel von sám prejsť sa prečistiť hlavu a čo mi to pomohlo ?? Do polhodiny som bol doma a zase všetko repete.