Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemam kamartky

Príspevok v téme: Nemam kamartky
Matusisko_xD

Je natom niekto podobne ako ja ?? Som úplne sám a môj čas trávim tým, že sedím celý deň za PC a snažím sa nájsť niekoho si na písanie či pozerám filmy alebo YouTube. Nemám ani len jednu kamarátku a s kamarátmi chodím von len v tedy, keď oni majú čas, pretože sa stretávajú aj s inými ľudmi. Ja bohužiaľ sa nemám s kým iným stretávať. Priateľku taktiež nemám už dosť dlho a moje pocity dávam dosť najavo, pretože vo mne držím denodenne hnev a zlosť z môjho nudného života. Čo sa týka roboty a ostatných vecí, aby som si našiel nejakú aktivitu, tak také rady som už počul veľa a snažil som sa to zmeniť. Ak chcete prečítajte si predošlí príspevok a pod pár komentármi som nižšie písal o čom som sa snažil ale nadarmo.

www.zdravie.sk

Teraz ide ale o to, že či aj vy ste natom rovnako ako ja čo sa týka práve toho, že ste sami a nemáte sa ani ským porozprávať z očí do očí a tak sa z veľa vecí vyrozprávať.

Matusisko_xD

Viete len ja sa preto snažím dávať otázky a komunikovať, lebo si chcem nájsť aspoň kamarátku a vždy sa snažím nejako dobre vychádzať s nejakou osobou ale tým babám na Pokeci je to srdečne jedno. Jednoducho neodpísu a kašlú na to. Skúšal som aj inak formulovať otázky aj vôbec, aby to nebolo také stereotypné a nudné ale vždy to po čase krachlo. Mesasčný princ a ty hovoríš, že si neodpísal, keď nebolo o čom ?? No tak to ja by som potom musel prestať písať doslovne s každou jednou. Pretože každá len odpovedala na otázky a to bolo všetko Keby vám prepošlem aspoň jeden celý archív čo som si s nejakou písal, tak by vás to taktiež určite nebavilo xD

Mesačný princ

Xyzxyz - hovadina. introverti nie sú hanblivý ľudia so sociálnou fóbiou a určite vedia dokonale komunikovať. Či už v realite alebo virtualite.
To je o niečom inom. A vôbec nepotrebujú nejaké otázky či niečo podobné. Kto je introvert ti to potvrdí.

Vieš je komunikácia a ,,komunikácia,,

Kým sa introverti zapoja do tej prvej, tak všetci ostatní budú preferovať tú druhú.
Ale neznamená to, že by boli tie komunikácie odlišné v tomto, čo píšeš. Skôr je to zloženie a forma dialógu + niečo ,,spoločné,,

Mesačný princ

Vidíš, ideš na to úplne zle. Ja ke´d som si nemal čo písať, tak ma tá osoba ani nezaujímala. Ešte aby som jej dával otázky, to isto :D
Ak nechce písať a nemáme si čo povedať to nie je môj problém. nepíšem a hotovo :D

Xyzxyz

Na internete si pisu hlavne introverti a ti nevedia niekedy co odpisat,hlavne ked im das uzavrete otazky alebo nedas ziadnu otazku,len nieco skonstatujes.Co tak trochu inak formulovat otazky a pripadne ich dat viac?Ved ked niekto ma s kym chodit von,tak je asi menej na strankach typu pokec.Ked si tam casto pise,tak je skor uzavrety a skor privita niekoho kto bude iniciovat kontakt.

Matusisko_xD

Nikdy som nepísal len o sebe alebo o veciach čo mňa zaujímajú preto som sa časom spýtal nejakej baby, že o čom by si ty rada popísala je niečo čo ťa zaujíma ?? A 90% odpovedí prišlo takýchto "Neviem", "Daj niečo ty", "Netuším", "Neviem vymysli niečo ty". Tak potom keď chce písať tak aj ju by mohlo niečo zaujímať a nie aby som sa ja stále pýtal jej nejaké otázky, Samozrejme, keď som sa nemal čo už spýtať tak prišli tie odpovede čo som písal nižšie typu smail alebo oukej, no, dobre, aha, heh.

Mesačný princ

Matusisko_xD - keď si na internetovej zoznamke, tak sa musíš prispôsobiť a komunikovať s ľu´dmi tak, ako si to tí ľudia prajú. Ak s nimi komunikuješ tak, ako chceš ty, tak väčšinou si budeš písať sám so sebou :)

Matusisko_xD

Aha ty vieš ako sa ja k ním správam ?? To je prekvapujúce. Keď som si s nimi písal bol som milý, pýtal som sa na veci aby som o nich niečo zistil ale ono sa to vieš nedá, keď babe nedáš otázku, automaticky odpíše smaila alebo správu tybu no dobre, oukej, heh, no. Jednoducho sa to nedá !!!!! Alebo, radšej neodpíše a nemá ani na to reálny dôvod. Je jedno ako sa človek správa k tým babám, tak či tak raz neodpíše a kašle nato. Keby tá baba bola raz normálna, tak nemám dôvod sa k nej správať ako idiot.

Písal som nižšie, že baba si prestala somňou písať, pretože sa jej nepáčilo že nosím menšiu bradu a fúzy a to ti príde v poriadku hej ?? Tak ale ja som celý vadný, Ty si po tom tiež rozumovo niekde na úplne inej čiare ale nevadí.

brmbolceke

No mozno sa k nim prestan spravat nadradene a ako ku sprostym tavam, lebo oni nie su povinne sa s tebou bavit a pisat ti.
Problem je, ze ty chces babu,ale o vsetkych si myslis, ze su sproste tavy, tak sa k nim aj spravas a nasledne sa cudujes, ze sa s tebou nebavia.
Ty si cely vadny.

Matusisko_xD

Chcem dodať, že ma to serie hlavne kvôli tomu, že nikdy ma nikto nebral vážne. Aj iní kamaráti proste si dovolili do mňa pičovať ako do malého dieťaťa alebo si robiť zo mňa srandu a veľakrát vôbec nebrali môj názor za dôležitý alebo keď som niečo povedal, tak ako keby som ani nič nepovedal a kecali ďalej ako keby som bol vzduch. NIkdy som nemal nejaký rešpekt a nikdy som nemohol povedať niekomu ani môj názor, keď ma nasral, pretože s mojou váhou, by som veľmi ľakho dostal cez hubu a každý by si do mňa mohol dovoľovať. Niečo vám ale poviem, raz by som chcel mať ten pocit, že mám k ľudom rešpekt, aby sa správali ku mne ako k rovnocennému a nie ako dákemu sráčovi. Chcem mať ten pocit aspoň raz.