Nemam kamartky

Príspevok v téme: Nemam kamartky
Matusisko_xD

Je natom niekto podobne ako ja ?? Som úplne sám a môj čas trávim tým, že sedím celý deň za PC a snažím sa nájsť niekoho si na písanie či pozerám filmy alebo YouTube. Nemám ani len jednu kamarátku a s kamarátmi chodím von len v tedy, keď oni majú čas, pretože sa stretávajú aj s inými ľudmi. Ja bohužiaľ sa nemám s kým iným stretávať. Priateľku taktiež nemám už dosť dlho a moje pocity dávam dosť najavo, pretože vo mne držím denodenne hnev a zlosť z môjho nudného života. Čo sa týka roboty a ostatných vecí, aby som si našiel nejakú aktivitu, tak také rady som už počul veľa a snažil som sa to zmeniť. Ak chcete prečítajte si predošlí príspevok a pod pár komentármi som nižšie písal o čom som sa snažil ale nadarmo.

www.zdravie.sk

Teraz ide ale o to, že či aj vy ste natom rovnako ako ja čo sa týka práve toho, že ste sami a nemáte sa ani ským porozprávať z očí do očí a tak sa z veľa vecí vyrozprávať.

WHISPER

ked sa iba ľutuješ, neviem či som to pisala tebe mozno v niektorom z X-tvojich prispevkov...

si len ubožiak! chudák! tak sa nečuduj ze od takych negativnych ludí ostatní bočia... nikto nemá chut počuvať tvoje negativizmy..!

pokiel sa nezobudíš z toho sna! a nezdvyhnes rit a nebudes so sebou niečo robiť, s tou svojou negativitou ktorou obťažuješ druhych ludí a lezies im tym na nervy...! tak sám moj zlatý budeš!

tak zdvyhni rit! je pekne vonku chod na kupko, niekam k vode, do roboty chodievaj vysmiaty, s dobrou náladou, aby ludia mali z teba dobry pocit a mali chut byt v tvojej pritomnosti,...

ked sa s tebou budu citit dobre, pojde z teba pozitivna energia tak ta aj zavolaju von, na kavu, kolu, či na pivo....

ale ked prideš do roboty ako taký zduteľ! ako najväčší trpitel pod slnkom , ako jediny clovek na svete ktorí ma problemy, lebo si myslis ze ini ch nemaju... ludia budu od teba bočiť!

a ked si tuto svoju debilitu neuvedomíš... nepomoze ti zakladat tu stale nove temy s tým, že čakáš že niekto ti dá za pravdu, že to ONI su na chybe,.. ty si chudačik nevinne vo všetkom... ty za to nemozes...to by si chcel počuť, resp. čítať...ze???

OMYL..!!! nepomoze ti to...

budes stale len uboziak...

tak sa nelutuj a zdvyhni rit a rob so sebou niečo....

pre mna za mna zajdi ku psychologovi...! mozno ti pomoze...

Matusisko_xD

No však niečo skúsim určite teda, už keď som sa takto "verejne" vykecal. Uvidím ako zareaguje, keď s ňou začnem kecať.

zdradca

Konecne chlapske slova. Ano skus ju oslovit ved ked ta odmietne nic sa nestane. No ja myslim ze nie. Neries svoju vahu,ona vie ako vypadas. Proste je tip baby co skor sa zaujima o vnutro o dusu cloveka,nie fyziologiu.
Mesacny princ ti dobre radi. Vypni ten posraty PC a zacni na sebe pracovat. Zdvihne ti to sebavedomie a nebudes vyplakavat ne nejakych strankach.
Ked ta to potesi tak ani nevies aky tromf uz v rukave mas oproti inym chalanom co tu vyplakavaju ze nemaju ci nemozu najst dievca.
A to ze ty uz v okoli dievca mas co sa snazi stebou komunikovat.
Tak sa nespravaj ako teľa a snaz sa ju zaujat.
Kazdy muz ma v genoch geny lovca,prebud ich. Chces si ulovit samicku. Tak do toho. A vypni PC,teraz a nadlho!!!

Mesačný princ

Matusisko_xD - ja som to spravil a vieš ako to bolo fajn? Hneď som zistil kto sú moji skutoční priatelia a kto bol len ,,odpad,, :D

Vyskúšaj a daj vedieť

Matusisko_xD

No uvidím čo sa bude dať robiť. Ale tak ak chcem niečo zmeniť, tak to urobím a uvidím ďalej. Keby som nemal problém s váhou, že som tenký jak ceruzka možno by som to urobil dávnejšie, kebyže mám vyššie sebavdomie.

zdradca

Super konecne dobra sprava. To ze ty si ukecany a ona ticha je super.
Viez ze protiklady sa pritahuju. Viem to lebo ja som presne to mal tak isto. Ja ukecany jak radio ona bola ticha. Dnes sme uz manzelia a klape nam to.
Ked som sa po rokoch zeny pytal co si o mne myslela ze som bol ukecany. Tak vravela ze to sa jej pacilo. Lebo vzdy sme nasli temu a neraz sa smiali aj na blbostich. Pomalicky sme sa zladili a s tichej mysky je teraz zena co vie pokecat o hocicom.
Ano Ano maz ju oslovit a napr.pochval jej psika,ze ti je luto ze nemozes mat a take blabla. Ze mas rad psiky a toc rec kolo toho. Uvidis ze sa zacne chytat a najdete aj ine temy.

Mesacny princ. Beloritky ti zaraz odletia,a co ti ostane len osrata stena.
Prejdi radsej na netopiere tie pri mesacnom svite lietaju podobne a su uzitocne. Ved ako mesacny princ isto poznas ich rec,ci?

brmbolceke

Naco mu je pes? To by si musel so sebou zobrat aj pc a chatovat si s nou, lebo sa s nou nevie normalne rozpravat.
Places, ze nemas kamaratky a ked o teba javia zaujem, tak sa hras na urazeneho. Sa necuduj. Bud chces svoj zivot presediet za pc a byt sam, alebo sa nauc zit a fungovat s ludmi.