Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemam kamartky

Príspevok v téme: Nemam kamartky
Matusisko_xD

Je natom niekto podobne ako ja ?? Som úplne sám a môj čas trávim tým, že sedím celý deň za PC a snažím sa nájsť niekoho si na písanie či pozerám filmy alebo YouTube. Nemám ani len jednu kamarátku a s kamarátmi chodím von len v tedy, keď oni majú čas, pretože sa stretávajú aj s inými ľudmi. Ja bohužiaľ sa nemám s kým iným stretávať. Priateľku taktiež nemám už dosť dlho a moje pocity dávam dosť najavo, pretože vo mne držím denodenne hnev a zlosť z môjho nudného života. Čo sa týka roboty a ostatných vecí, aby som si našiel nejakú aktivitu, tak také rady som už počul veľa a snažil som sa to zmeniť. Ak chcete prečítajte si predošlí príspevok a pod pár komentármi som nižšie písal o čom som sa snažil ale nadarmo.

www.zdravie.sk

Teraz ide ale o to, že či aj vy ste natom rovnako ako ja čo sa týka práve toho, že ste sami a nemáte sa ani ským porozprávať z očí do očí a tak sa z veľa vecí vyrozprávať.

Xyzxyz

Matusisko: Verim,ze to je neprijemne,ked to vyzera slubne a napokon nic z toho.Kedze vies o nej tieto osobne veci moze to vypovedat aj o tom,ze sa niekedy citi dost nanic kvoli svojmu zivotu bez vztahu alebo ma nejake problemy este okrem toho,ale moze to byt aj o tom,ze uprednostnila ineho.Niekedy je ale tiez fajn mozno zo zaciatku sa snazit o rozhovor a potom snazit sa menej....moze sa citit pod tlakom...ale zase neviem ako casto si jej pisal.

brmbolceke

No najprv by si musel byt normalny ty. Staci ako komunikujes so mnou. Komu niet rady, tomu niet pomoci.
Seriem na teba. Zbytocne strateny cas.

Matusisko_xD

A ty asi nechápeš, že ja som sa tak nesprával vôbec ako ty tu ospisuješ. Ty tiež niečo veľmi ťažko vieš pochopiť ako čítam. Opakujem poslednýkrát. Správal som sa k tým babám milo, pýtal som sa na veci aby som o nich zistil niečo viacej, pýtal som sa ako trávia deň či majú nejaké plány na leto atď atď. Ja za to nemôžem, že baby na pokeci nevedia od seba sami nič napísať a jediné čo vedia je posielať smaile či odpvoede typu no, ok, ehm, dobre. aha keď sa už jednoducho človek nemý čo pýtať. Ja viem, že ja som ten čo napísal prvý, ale ak chce udržiavať konverzáciu, tak nech aj tá druhá strana niečo napíše ak ju niečo zaujíma. Ja som to riešil jednoducho odpísala smail alebo jednoslovnú odpoveď, tak som napísal slušne "ďakujem za písanie a prajem ti pekný zvyšok dňa". Tu sa každá jedna začala hneď vykrúcať, že ona si chce písať, že ona si nevšimla, že som jej napísal a hlavnem mám zapaltené plus, tak viem či moja RP bola prečítané čo som druhej osobe písal alebo nie. Prečo klamala, že si správu neprečítala, keď si ju prečítala a potom neodpísala ????? Baby na pokeci jednoducho klamú a ojebávajú a ja s kým ešte mám správať ako k princeznám ?? Zabudni !!!!! Ak je dievča normálne, tak ja nemám žiadny problém si s ňou písať a ten chat potom aj tak vyzerá, že si máme čo povedať.

brmbolceke

No a zas. Neustale pouzivas tavy, kravy ... Tebe by sa pacilo keby ta niekto furt urazal?
Strasne si urazeny.
Na pokeci by som si nehladala ani spinku, nie este cloveka.
Je leto, kristepane, chod von a zabudni na pokec. A zacni sa spravat k ludom milo. Najprv musis mat rad ludi, viac nez seba, potom mozes niekoho hladat.

brmbolceke

Za prve, co cakas, ked ju hladas na pokeci, teda na nespravnom mieste?
Za druhe, co cakas, ked si chces s niekym popisat a nevies sa k inym spravat slusne?
Za tretie, co cakas, ked si o sebe namyslas strasne vela?
Si neskutocne arogantny a si to ty, kto niekoho hlada. Ludia nie su povinni s tebou komunikovat a ked chces, aby s tebou komunikovali, musis sa spravat tak, aby s tebou chceli komunikovat.

Uz ti to tu x ludi pisalo. Chod von, medzi ludi. Kamarati a aj partneri sa najlepsie a najlahsie hladaju cez konicky. Minimalne sa budete mat o com rozpravat.
Ale najprv musis zmenit svoj pristup k ludom a tiez k zenam.
Sam si pisal, ze si im odvrkol, ze ti to nemusi pisat dvakrat. To je dost arogantne spravanie. Asi by si sa tiez nebavil s niekym, kto by ti takto arogantne odvrkoval. Alebo sa chcela s tebou bavit nazivo, ale hral si sa na urazeneho, ze ti neodpisala na pokeci.
Ja napriklad na pokeci tiez neodpisujem a rp si ani nepozeram. Nie vsetci su tam za ucelom zoznamovania.
Chcem ti poradit a zas sa spravas, ako keby na teba vsetci utocili.
Uvedom si, ze TY niekoho hladas a TY niekoho chces.
To ako keby si nemal peniaze, ale chces nieco v obchode kupit, ale len cakas, ze vsetci budu k tebe mili a budu ti to nukat a este zadarmo, len kvoli tomu, ze si sa uracil zavitat do obchodu.
Chapes?

Matusisko_xD

Ja som si s jednou introvertkou písal. Odpisovala jednoslovne a písala, že ona veľmi komunikatívna nieje. Má 24 rokov a do teraz nemala žiadny vzťah ani sex ani pusu nič. Napísal som, že to je všetko v poriadku, že si ešte mladá a určite si dakoho nájdeš a začal som komunikovať s ňou a ešte som jej napísala, že neboj ja ti pomôžem, aby si sa rozpísala a bude to písanie hneď vyzerať inak. Podarilo sa mi to a začala pekne písať aj dve vety naraz a začala dávať smaile a tým prejavila konečne svoju pozitívnu stránku. Písali sme si dlhšie nebola to nejaká kočka o ktorú by mal každý záujem ale mne sa páčila tým aká bola a chodil som na ten Pokec kvôli nej veľmi rád, že si znova popíšeme. No po čase začala odpisovať tak, že raz za hodinu, potom raz za tri hodiny a potom neodpísala už raz vôbec. Napísal som jej teda od seba sám, aby som to zachránil no zase na druhý deň už vôbec neodpísala, tak som to ukončil. Pritom som jej povedal, že ju chcem spoznať viacej, že po čase či by nešla aj von a napísala, že by to bolo fajn a skončilo to tak, ako to skončilo. Jednoducho človek sa môže snažiť ale tým babám na pokeci je aj tak všetko jedno. Potom sa tie kravy čudujú, že tam chlap chodí len od nich pýtať erotické fotky a chce písasť len o sexe. Jednoducho celé zle.

Xyzxyz

Matusisko: Tak potom vyzera,ze ste si jednoducho nesadli a nejde o formu komunikacie.Myslis,ze by si mohol mat s nejakym dievcatom spolocne zaujmy?Ci mas skor muzske zaujmy?

Xyzxyz

Mesacny princ: Nespominala som ziadnu hanblivost,skor tu formu komunikacie,kde bude skor chyba.Poznam introvertov,ktori aj v reale nic nepovedia,kym sa ich poriadne neopytas.Na pokeci to funguje vacsinou na baze otazok typu, ako sa mas,o com chces pisat,na ktore ti introvert hned neodpovie rozvitymi vetami pokial si s niekym len zacal pisat,lebo ho nepozna,potrebuje vediet,ci ma zmysel si s tym clovekom pisat a to zisti tak,ze sleduje.Je fajn zvolit kombinaciu otazok a nieco o sebe napisat,nemyslim len biograficke udaje typu, vek,mesto,ale svoj nazor na veci,pocity....tak vie introvert,ci mu dany clovek sedi alebo nie a podla toho dalej bud sa zacina otvarat alebo zostane pri kratkych odpovediach pripadne pri ziadnych.

Mesačný princ

Život musíš prežiť, precítiť a nie prehrabovať sa v archívoch :)

Pretože potom prídeš na takéto fórum a jediný zážitok, ktorý máš sú neodpisujúci ľudia a archív.

chápeš?

Mesačný princ

Načo si budem písať s x ľuďmi? Ani mňa by to nebavilo. Prečítam profil a ak ma zaujme tak skúsim napísať a len málokedy sa mi stalo, že debata nefungovala :)

Len tam chodia ľudia z nudy a nie preto, aby sa zoznámili. Preto tam nemôžeš nikoho nájsť. Tiež sa tam nechce nikto stretnúť a zase si písať 10 rokov nebudem. už aj mesiac je veľa.

Načo si budem s niekým písať mesiac, rok, dva, ke´d je to len strata času a radšej môžem ísť niekde na turistiku, alebo na nejaký iný výlet???

Tí ľudia, ktorí tam hľadajú kamarátov sú .... nič v zlom.

Stratíš tam zbytočne veľa času, ktorý by si mohol využiť inak. Zmysluplnejšie :)