Nemam kamartky

Príspevok v téme: Nemam kamartky
Matusisko_xD

Je natom niekto podobne ako ja ?? Som úplne sám a môj čas trávim tým, že sedím celý deň za PC a snažím sa nájsť niekoho si na písanie či pozerám filmy alebo YouTube. Nemám ani len jednu kamarátku a s kamarátmi chodím von len v tedy, keď oni majú čas, pretože sa stretávajú aj s inými ľudmi. Ja bohužiaľ sa nemám s kým iným stretávať. Priateľku taktiež nemám už dosť dlho a moje pocity dávam dosť najavo, pretože vo mne držím denodenne hnev a zlosť z môjho nudného života. Čo sa týka roboty a ostatných vecí, aby som si našiel nejakú aktivitu, tak také rady som už počul veľa a snažil som sa to zmeniť. Ak chcete prečítajte si predošlí príspevok a pod pár komentármi som nižšie písal o čom som sa snažil ale nadarmo.

www.zdravie.sk

Teraz ide ale o to, že či aj vy ste natom rovnako ako ja čo sa týka práve toho, že ste sami a nemáte sa ani ským porozprávať z očí do očí a tak sa z veľa vecí vyrozprávať.

Matusisko_xD

Bývam v byte, takže toho nieje veľmi čo na robote. Kúpil som si knihu no nečítam ju, lebo som neustále v negatívnej nálade a to som vôbec nebýval ale doľaho to na mňa tá celková samota. Išiel by som aj ja niekde sám, ale niesom ten typ, že sa idem prejsť úplne sám niekde po prírode, pretože ja rád komunikujem a samého by ma to nebavilo. Ty ideš aspoň za známymi na pár dní zrelaxovať. Ja bohužiaľ nemám za kým ísť. Pretože kamaráti majú svoj program a poväčšine niesu vôbec doma. Za rodinou taktiež nemám akou, kedže naša rodina je celkovo nejako rozhádaná. Jednoducho nemám čo na robote aj keby som ako veľmi chcel.

Banannnn

Aj ja by som.bol najradsej vonku.. a mam.miesta kde sa citim uzasne.. a to na troch miestach na svk a niekedy sa vezmem a idem tam.. mam tam znamych idem na tri dni zrelaxujem vratim sa... chodim na vysoku volna mam dost ale tebe sa nejako nechce nic... dobrovolnictvo to by som ja bral len v mojom kraji taketo sluzby nie su.. a tiez som vychudnuty 180cm a 55 kg.. a este som aj chory s travenim... a som tu.. ja zahradkarcim.. a bylinky mam... zahony lieciv.. preco aj ty nieco taketo nerobis vies aky to je relax a potom vidis ako to rastie a tak?

Matusisko_xD

No ja už pozitívne myslenie nemám, neviem prečo ale myslel som pozitívne keď som bol mladší ale keď človek sedí len doma sám a nikto oňho nemá záujem, tak človek len ťažko môže myslieť pozitívne, keď ja som ešte človek, ktorý by veľmi rád chodil na výlety a najlepšie celý deň bol niekde preč pri jazere na chate s priateľmi a bavil sa. Pre mňa sedenie doma za PC je skôr ako trest. Ja tiež by som bol najradšek, keby sa mi život zmenil k lepšiemu ale niekedy si hovorím, že to asi možné nieje, kedže som takpovediac smoliar.

Banannnn

Pozri som na tom podobne, viem ako sa citis.. mam rovnaky problem aj vahou ako ty...
No ale ja to zvladam.. som.sice sam ale zvykol som si... mam 22 a raz dufam.ze pride aj taka situacia ze spoznam niekoho a budu aj kamosi...ale viem ako sa citis