Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemam kamartky

Príspevok v téme: Nemam kamartky
Matusisko_xD

Je natom niekto podobne ako ja ?? Som úplne sám a môj čas trávim tým, že sedím celý deň za PC a snažím sa nájsť niekoho si na písanie či pozerám filmy alebo YouTube. Nemám ani len jednu kamarátku a s kamarátmi chodím von len v tedy, keď oni majú čas, pretože sa stretávajú aj s inými ľudmi. Ja bohužiaľ sa nemám s kým iným stretávať. Priateľku taktiež nemám už dosť dlho a moje pocity dávam dosť najavo, pretože vo mne držím denodenne hnev a zlosť z môjho nudného života. Čo sa týka roboty a ostatných vecí, aby som si našiel nejakú aktivitu, tak také rady som už počul veľa a snažil som sa to zmeniť. Ak chcete prečítajte si predošlí príspevok a pod pár komentármi som nižšie písal o čom som sa snažil ale nadarmo.

www.zdravie.sk

Teraz ide ale o to, že či aj vy ste natom rovnako ako ja čo sa týka práve toho, že ste sami a nemáte sa ani ským porozprávať z očí do očí a tak sa z veľa vecí vyrozprávať.

Matusisko_xD

Vieš keď ona je taký tichý typ a rozprávať sa s takouto osobou neviem no ja som skôr ukecaný, ale zase nechcem mať pocit, že musí rozprávať moje reči aj keď ju vôbec nezaujímajú. No ale keď myslíš, tak ju skúsim osloviť, keď ju stretnem a skúsim nadviazať kontakt čo na to povie.

zdradca

A co tak ju vonku oslovit? Niekedy kratky rozhovor ti povie vela.
Moze byt ze nieje na pisanie. Ze chce normalneho chalana. Zeny chcu byt dobivane,nesmies sa vzdat po prvom neuspechu.
Vidno ze este nepoznas zeny. Zeny miluju rozhovori,zeny vzdy musia nieco riesit, vzdy aj so somariny zacnu robit velky problem.
Tak ju oslov vonku,nic za to nedas.
A co nemaju rady,ked ich hned na zaciatku spehujes. Cez fb ci ine stranky. Tak sa vzmuž, a uvidis co s toho bude.
Vidis ma psika,tak ako som ti pisal skor. Pri venceni sa uz zoznamilo vela parov,a ak by si vzal psika s utulku tak si u bab hned o stupen vyssie.
No kedze psika nechces,tak musis riesit nieco ine. Len nie vypisovanie.

Matusisko_xD

Čo sa týka o tej "kráse" ktorú spomínaš, tak to už neriešim ako keď som mal 15-17 rokov. Ja chcem dievča, ktorému budem veriť a budeme sa mať radi a to mi úplne stačí. Nepotrebujem mať pri sebe dievča s TOP zadkom, prsiami a tvárou. Ale vieš my sme sa z počiatku zdravili na ulici nebol problém. Potom som jej napísal na Pokeci večer správu.

"Prepáč, že som sa ti neozdravil, keď sme sa včera večer stretli, pretože som neskoro zbadal, že si to ty."

Povedala, že to je v poriadku, spýtal som sa jej kam šla, odpísala a po ďalšej správe už neodpoísala vôbec . Znova som jej sám od seba napísal po nejakom čas ďalšie 3 správy na ktoré neodpísala dodnes. Takže som usúdil z toho, že ju len otravujem a nemá záujem. To, že sa mi vonka pozdraví nesvädčší ešte o tom, že naozaj ten záujem o mňa má.

zdradca

Tak ty mas v okoli dievca co ma o teba zaujem,pozdravi ta a ty nic?
Este aj v jej praci sa ti pripomenie.
A pan je urazeny lebo ti na sprostom pokeci nenapise? Co brnkla ti na tvoje ego?
Alebo to neni tvoj vysnivany ideal krasy?
Tak si totalny idi.t.
Namiesto toho ze by si ju pozval niekde kedze dievca je normalne a chce sa rozpravat, tak sa hrajes na?........
Si totalne osprosteny stoho PC.
Potom tu nevypisuj,nevyplakavaj ze nemas babu.
Si proste este nedozrety na vztah,este mas pubertalne myslenie.
A rychlo pochopis ze si blb ked sa ona na teba vykasle.

Matusisko_xD

Chce sa rozprávať osobne a preto nemohla odpísať na Pokeci hej ? To je čo za blbosť ?? Kľudne sme sa mohli popri písaní dopracovať k tomu, že pôjdeme niekedy von a bolo by. Ona nemá len záujem a to je všetko. Ale v ženách sa nevyznáš to je jedna pravda. Minule bola so psom von a otáčala sa 3x za mňou či sa jej pozdravím ale išiel som okolo ako keby tam ani nebola. No bol som minule v obchode, kde robí a sama mi povedala, však mi sa poznáme nie ? Hovorím argoantne jej do očí no jasne, že sa poznáme a koniec debaty LUL

Matusisko_xD

No máme dve mačky a pes ešte v byte ? To si neviem predstaviť :D a PC hry nehrám lebo ma to už prestalo baviť nadobro skôr sťahujem najnovšie filmy v pozerám tie :D Ale chcem ešte od vás radu hej ? :D Poznám dievča, ktoré keď sa stretneme von vždy sa mi pozdravilo ako prvé hej ?? Ale na Pokeci neodpísala aj keď vedela, že som to ja. Čo si o tom myslíte ?? Prestal som sa jej zdraviť, pretože keď nemá záujem si písať, tak načo sa mi von zdraví ???