ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
Kilopus, zostala som bez odpovede. :o) Moc som ju ani nečakala, ale tak šanca bola vždy..že obhájiš svoje tvrdenie, že ja to vidím zle a ty správne.
Pochopenie je to, čo si v sebe postupne sama vytváraš,,o tom, čo ťa obklopuje zvonku, ale aj zvnútra. O ľuďoch, zvieratách, planétach, vzťahoch, depresiách, chorobách, narodeniach a úmrtiach. Pochopíš, uložíš a otvoríš sa niečomu ďalšiemu. Kedykoľvek sa k uloženému vrátiš a pred vnútorným zrakom sa ti objaví odpoveď...prečo a ako sa máš zachovať. Problémom je, že pochopenie je neprenosné..nedá sa posunúť z osoby na osobu. Každý si svoju cestu musí prešľapať sám a je darom, keď na nej stretne niekoho, kto mu vie poradiť. :o)
Jezisi tolko stran v tejto teme si zapisala nicim a uplne zbytocne.
Na vsetko mas hned odpoved ako sa to neda. V pohode, zi si ako chces, ale uz tu o tom prosim nefilozofuj. Tuto s Mesacnym si mozete pisat dlhe filozoficke maily o nicom.
to je akoby si cloveka v kome nutil chodit - ze potom sa bude zit snad lepsie - to je prvy priklad, ktory ma v tomto napadol
Mesacny princ, neverim, lebo to tak podla mna nefunguje (aspon teda u mna nie), takze nemam ani preco verit. Neverim v budovanie, neverim v skusanie v tomto ani na pracovanie na tom, na co clovek sily nema.
LAXMI, ked nieco cakas, tazko nebudes cakat...z toho sa pred sebou nevyhovoris, lebo svojmu citeniu a ocakvaniam ne-roz-ka-zes. No a ked necakas, tak si nemusis hovorit :"Necakaj nic.", lebo skratka nic necakas, tak naco sa tu na nieco hrat, ked vieme jak sa veci maju?
Mesacny princ, neverim v tomto na "snazenie", tak ako ani na budovanie a podobne silene veci. Neverim uz v ani premarnene ci nadejne sance, skor uz v len akesi opodstatnenie a ze to ma svoj vyznam a zmysel - preco clovek kona jak kona a citi jak citi, cize iste pochopenie a narok na branenie sa, ci spravny cas na otvorenie sa.
Ostato su pre mna len nic nehovoriace teorie, ktore nemam jak aplikovat v praxi.
Laska pride, ked budes otvorena.
Sklamu ta vzdy, iba tvoje ocakavania. Necakaj od toho nic, normalne spoznavaj ludi. Necakaj, ze to bude hned ten tvoj vysnivany princ. Ber ho zo zaciatku ako mozneho, noveho kamarata. Casom uvidis, ci ti je s nim dobre a ci si rozumiete. A mozno z toho bude partner.
Vzdy sa opytaj, co by si urobila, ak by si nemala strach.
Nenormalne sa topite vo veciach viaceri. Filozofujete, spekulujete nad tym sprava, zlava. Zivot sa zije a laska sa lubi. Ak budes rozpravat o jedle, nikdy z toho nebudes syta.