zistil som ze mi je strasne dobre

Príspevok v téme: zistil som ze mi je strasne dobre
stastneslobodny

ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?

vaporwave

buduci youtuber skeptik :D super video s tym dievcatkom .. inak by si mohol skusit zbalit daku kolegynu v praci, ta by ti iste nevycitala ze sa nevidite casto.. :D

malyspinavycigan

vidim uhuh ze stale to zvrtnes smerom na sex

si typicka zatrpknuta a nervozna zena bez jebacky
potrebujes dobre pojebat a kokot do huby ti ju zavrie
zena dlho bez sexu je horsia nez chlap

uhuh

4WD v ktorom storoci zijes?
Zeny si tiez mozu zaplatit chlapa na sex a aspon ich poriadne pomiluje narozdiel od vas zakomplexovancov, ktorym sa ledva postavi a to je taky maly, ze ho ani nevidno, ty diera.

4WD

Pomer dobrovolne single muzov a zien je tak 5ku1. Muzi su v neskutocnej vyhode lebo ak zatuzia po mase, diere staci vytiahnut penazenku a maju aj to. Pouziju a ziju si dalej spokojny single zivot. Zeny musia dieru otrcat dlhodobo, aby sa ten muz nad nou zlutoval a dal jej zazemie.
Najviac by si asi mali rozumiet dvaja single ludia co si vsetko vybudovali sami ale tak to nie je lebo uz nechcu robit kompromisy.
Kompromis typu menej uspesny chlap, ktory je rad, ze bude mat dieru kedykolvek sa mu zachce strpi aj ten zensky picung. Single, ktory je za vodou si kupi dieru ako tovar v obchode. Zaplati ale nemusi trpiet nalady, kontroly.

Adden

Samota ma naozaj obrovske vyhody a netreba sa jej len tak pre hocikoho vzdavat. Vzdat by sme sa jej mali iba vtedy, ked stretneme toho, s ktorym sa citime este lepsie ako v tej slobodnej samote. Ako uz viaceri spomenuli - vztah, v ktorom slobodne dychame. Ale to je skutocne nieco vynimocne. Takych je malinko.

hehe1

no treba najst fakt polovicku, ale to je v dnesnej dobe velmi tazke, lebo chlapi a zeny sa od seba vzdaluju coraz viac, dalsia vec je, ze kazdy je sebecky a pozera len na seba, chce toho druheho ovladat, chyba volnost..... zalezi, ze ake mas aj hodnoty, niekto je ako ty, potrebuje volnost a poznam mnozstvo ludi, ktori ziju len stylom praca-rodina, no ale ak ti je dobre, tak neries, uzivaj

kafe

ex single, naozaj ženu vždy niekto osloví?? Do kelu, to asi nie som žena, lebo mne sa toto stalo prvýkrát v živote. A až tak neaktívna som nebola, oslovil ma kvôli aktivite ktorú som naplánovala (túra).
A vieš čo? Zaujal ma raz chlap a volala som ho na túru. 2x. Nešiel. Chcel byť sám. Alebo nemal záujem konkrétne o mňa. Takže ak muž naozaj chce byť sám, je sám a ani iniciatíva od ženy nepomôže.