ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
A čo je skutočné bohatstvo ?
Veľa ľudí sa naháňa za majetkami a dovolenkami, toto nie je skutočné bohatstvo, to je púho púhy nezmysel. Ale už je neskoro na to, aby sme si to uvedomili. Tak máme, čo si zaslúžime.
Keď to preženem tak to je ako postaviť sa pred zrkadlo a hovoriť si je to v poriadku som takto spokojný som rád je to v poriadku
No neviem neviem, ak má človek potrebu to takto vykrikovať že je šťastný a nikoho nepotrebuje - na tom sa mi niečo nezdá.
Skôr si myslím, že sa snažíš presvedčiť sám seba že to tak je aj keď vieš, že nie :) držím palce nech si nájdeš niekoho kto ťa bude mať rád a budete spolu šťastní ;)
Už mi není lásko 50 let, už mi není ani 120 let, i když to moc krásna léta jsou, nebral bych je ani náhodou:-)
Ja som single uz velmi dlho. Od strednej a zmenit to ani nechcem. Baby sa mi az tak nepacia a samemu je mi super. Ziadna kontrola, ziadne nalady, cas a prachy len pre mna....Paraaada :)
uhuh
ano Filip, ma, dokonca vacsiu nez si mysli, ci nez mu davam na sebe poznat, akurat neviem, ci mu ju aj dam, lebo aj ked sa chcem urcitym sposobom zachovat, este stale ma cosi brzdi
najprv som sa desila toho aky je a ked som si nanho ako-tak zvykla, tak sa desim toho aky by byt mohol (voci mne) na zaklade jeho minulosti so striedanim partneriek
Vieš ono na čas, možno aj dlhší je to fajn si tak žiť, ale ak už všetko sprobuješ a tak, tak potom čo? Ťažká nuda. Keď máš aktivity, ktoré ťa bavia, tak ich sprobuj, ale aj tie ťa časom prestanú baviť.