ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
Ludia sa chcu zabavat a nechcu byt obmedzovani a nechcu obetovat ! :OD tak jest
Ja si zaobstaram nejake decko a potom budeme tiez nakrucat taketo videa a budem s nim kecat aj o tej politike ako oni :0)
www.youtube.com
no, mohlo by vam byt strasne dobre vedla seba...
pre ex single - to mas z kade ze zeny furt randia???praveze vela bab je ako aj chalanov ci neriesia,proste si uzviaju zivot,zaluby,nechavaju to plynut volne,nehadz vsetky do jedneho vreca :)
Pre muža je to fajn obdobie a finančne naozaj veľmi veľa ušetrí, muž má celkovo menšie nároky a dokáže sa uskromniť. Druhá obrovská úspora je voľný čas. Má nekonečne veľa voľného času na koníčky, na vytvorenie niečoho zmysuplného. Má to len jedno negatívum. Ženy neustále randia, nonstop vo vzťahu, aj keď vzťah nemá perspektívu, celkovo si užívajú. Ok, len potom treba počítať s tým, že keď ten ktorý toľko nerandil si nájde tú pravú, tak tá baba má "odžité" resp. odsúložené 10-15 rokov s inými.
To je skutocne vztah pre muzov synonymom vycitiek a kontroly? To je skor synonymum dnesnych priemernych zien. Priemerne zeny drzali hubu a krok a bolo vsetko v pohode. Dnesna doba len vycitky, kontroly a naroky. Necudujem sa, ze je tolko single muzov. Sloboda financna, vztahova je pre cloveka najvacsia odmena, ktoru si sam vybudoval. Lebo iba on rozhoduje co, kedy, kde, ako. Slobodu moze zas slobodne zmenit ak mu niekto vyhovuje a chce skusit neslobodu. Podla mna je aj tak najkrajsia sloboda vo vztahu. Lenze to dokaze strasne malicko parov a tie su fakt skutocne stastne ostatne je len plevel, pretvarka a vyuzivanie jeden druheho.
Ja si myslim, ze sa zabuda aj na vplyv rodinneho prostredia. Niektori dnesni single ludia mali doma obraz niecoho, co oni v zivote mat nechceli, preto sa podvedome alebo vedome vyhybaju serioznym vztahom a po par vlastnych zlych skusenostiach aj vztahom vo vseobecnosti.
Adden a keby len toho ale aj zmykania penazi. Mat frajerku ide casto hrozne do penazi. Cize takto sam muz vela usetri.
Ale nezovseobecnujme. Su taki ktori to nevnimaju iba negativne. Napokon ten pud je zatial silnejsi nez vsetky negativa takze mnohi muzi do toho zatial idu.
Ale hovori sa ze mladi dnes nevedia fungovat vo vztahoch. Nechce sa prisposobovat. Je narastajuci trend zit single. Asi na tom nieco bude.
Skor by som sa pozastavila nad niecim inym. To je skutocne vztah pre muzov synonymom vycitiek a kontroly? Tak potom je nieco zle na tych vztahoch. Vztah nema absolutne obsahovat nic z tych negativ, co si vymenoval. Dobre robis, ze v takych vztahoch nezostavas. Dalsi level bude, ked sa ti podari najst partnerku, ktora nic z toho vymenovaneho robit nebude, lebo aj take vztahy su. Vela stastia.