zistil som ze mi je strasne dobre

Príspevok v téme: zistil som ze mi je strasne dobre
stastneslobodny

ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?

samucka

Filip, o tom som aj uvazovala, ze ci taky typ moze niekedy s nejakou byt aj na vazno, hoci som pocula, ze s nejakou istu dobu aj zil, no ale ja sa necitim byt tou, ktora to v nom "zlomi", ci dost silnou na to. Bali ma aj pred ostatnymi kolegami a zo srandy uz aj povedal, ze som jeho zivotnou laskou a lubi ma, ale to bolo vsetko len zo srandy a ja pred nim zvacsa utekam ci vytvaram si barieru, ibaze nie vzdy to stihnem.
Pripadam si pri nom jak plache zvieratko, ktore si chce ochocit a hlada k nemu cestu, avsak hlavne po fyzickej stranke, comu sa prirodzene branim, lebo pre mna je nemyslitelne, aby sa muz dotykal zeny skor, nez ju spozna a on sa o to furt pokusa. Ja neuznavam ani flirtovanie a podobne veci, hoci sa pri nom dost casto smejem, lebo robi hluposti akoby bol skolak na zakladnej skole, ktory chce uputat svoju spoluziacku. Obcas sa ku mne sprava akoby sme spolu chodili ci zili, ze ma chyti za zadok, no ja sa mu vzdy vytrhnem ci odstrcim ho. Podla mna su to akesi jeho "pozostatky" vztahu, ktory premieta do mna (a aj par inych zien), pretoze clovek len tak nepreskoci iste kroky v ramci spoznavania a on ma vobec nepozna, iba z videnia v ramci prace. Aj ked by som sa obcas chcela zachovat urcitym sposobom spontanne, obavam sa, ze by sa to velmi nehodilo vzhladom na realitu, kedze spolu skutocne nechodime a v podstate by som si pripadala, ze to hram spolu s nim. Laka ma to, no zaroven nechcem, aby to tak bolo, tak furt uvazujem jak sa spravne zachovat, aby to bolo adekvatne k situacii okrem toho mojho smiechu, tomu sa tazko ubranim. Laškovat s nim velmi nechcem, no ani viest vazne dialogy, pretoze potom sa to uz nejak "načne" aj z mojej strany a asi sa na to este necitim byt pripravena..., aby sme sa spolu kamsi uberali ci uz na vážno, no a nezáväzne uz vobec nie. Radsej som teda bud ticho alebo sa smejem, na viac sa nezmozem. Neviem ho ani oslovit menom ci inou prezyvkou ako to dokaze on voci mne, ebo neviem aku zvolit, i ked ma napadlo uz zopar.
Mozno je to hlavne tym, ze sa sustredim prevazne na to, aby som sa mu ubranila a aby ma potom moc nezasiahlo, ak to iste bude robit predo mnou aj inej....bolo by to dost trapne a potom by si zo mna mohol vystrelit, ze ziarlim a testovat ma este viac, nez teraz. Poznala som podobne typy, preto sa toho obavam a skor sa ohradzujem a unikam mu, nez by som ho k sebe pustala.

nnnuuu

Ak má človek veľkú rodinu, tak po vzťahoch logicky až tak netúži, čo je aj môj prípad, všetci si pomáhame, tak sa nám žije lepšie. Ak by som žil trebárs sám v jednoizb. byte, tak by som sám isto dlho nezostal. Je to aj o tom.

Filip TT

samučká - to je naozaj závažný dôvod na to, aby si si na neho dávala pozor. Nie je dobre nechať si zlomiť srdce.

Ale sú aj také prípady, keď taký nezodpovedný rozozná v nejakej ženu svojho života. Ja by som mu to otvorene povedal - pozri evidujem tvoj záujem ale jednoducho sa bojím otvoriť ti svoje srdce - nerada by som dopadla ako tvoje predchádzajúce.

Toto môže byť pre neho závažný zážitok a treba mu nechať čas, nech o tom uvažuje.

Filip TT

sob Rudolf - Mesačný princ nemá problém VYTVÁRAŤ vzťahy. On má problém vytvorený vzťah držať pri živote.

Ty by si podľa mňa vytvorený vzťah udržala.

@Adria - čau. :)

a_dr1a

zmok, mas pravdu. Ale myslim si, ze sa to uz cele po5ralo, ako aj cely svet, a obe pohlavia si nemaju navzajom co vycitat

sob rudolf

Cliattsi, u mňa ide o nedostatok talentu na vytváranie vzťahov pokladaných väčšinou za bežné, kombinovaný s potrebou robiť veci v malom, ale poriadne. Ako "problém" to nedefinujem, som taká odjakživa.

zmok

Tiez si myslim, ze v dnesnej dobe je skor vyhodnejsie byt sam. Mnohe zeny su velmi narocne, rozmaznane deti, nie partnerky.