ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
MP teraz sa rozpravaju dospeli. Schovaj sa pod maminu suknu do svojej detskej izby, lebo na zenu si este nedozrel.
do by ta chcel uhuh taku vecne zakomplexovanu nasratu co musi furt utocit ??? no schvalne do by ta chcel ? idiot jedine
Skeptik a najhorsi su muzi, ktori sa spravaju ako zeny a nie ako muzi, vsak ze?
No vsak my sme tvoje nikdy ani neboli a ani nebudeme MP,tak neviem co sa ozyvas :D Takeho ako ty si ani nevsimame.
samucka - uz nie si tak celkom sama, lebo niekolko mesiacov evidujes, ze ma niekto o teba zaujem. Az s tym zaujmom prestane, spoznas ze byt sama so zaujmom a byt sama bez zaujmu je rozdiel.
Najhorsie su zeny okolo ktorych treba chodit ako okolo princezien a hned sa urazaju :0)) Ich ego hned trpi pri kazdej malickosti
ja som tiez uz cele roky sama, pricom posledne mesiace ma jeden dost intenzivne bali, tak som zvedava dokedy ho to bude bavit
clovek, co si zvykol na caro samoty sa jej uz len tak pre hocikoho nepusti
A co teraz?
Ved aj zenam je lepsie bez takych kretenov okolo ktorych treba chodit po spickach, ako okolo princezniciek, lebo im vsetko vadi a problemy nie su schopni riesit ako muzi a este sa treba o nich starat ako o male rozmaznane deti.
Aspon nas nechate skutocnym muzom, ktori nas vedia poriadne pomilovat a postarat sa o nas.