zistil som ze mi je strasne dobre

Príspevok v téme: zistil som ze mi je strasne dobre
stastneslobodny

ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?

Skeptik

ex-single je vela koko.. pardon muzov ktori potrebuju zenu vlastnit. aj tu zeny casto zakladaju temy ze ten ich koko... pardon muz je hrozne ziarlivy a robi jej problemy a dusi ich vo vztahu.

ja to mam zas tak ze mam opacny problem. uz mi v minulosti niektore byvale vytkli ze som s nimi malo ze by chceli viac a ze som moc nezavisly. ze sa vidime vacsinou ked ja chcem a ze inokedy mi nechybaju a bla bla. a maju pravdu :ôD

Ex single

Je to tak, že ženu vždy niekto osloví, prihovorí sa aj keď je sama nekatívna. Muž ak chce byť sám, tak je sám, iniciatíva od ženy nehrozí.
Muž ženu zvyčajne neobmedzuje, nepotrebuje ju vlastniť, nenárokuje si jej 100% voľného času, nemá milión nárokov a požiadaviek, atď.

Moireal

FilipTT, ja s tebou suhlasim. Kazdemu cloveku robi dobre, ked je o neho zaujem. A to uz z hociakej strany, ci ako kamarata alebo priatela. Lebo nikto nechce byt v skutocnosti sam. Tieto silacke reci su len preto, aby zakryli bolest a sklamanie zo vztahov.
Ale kedze ludia nevedia spolu vydrzat, nech su radsej sami .

kafe

gratulujem :) užívaj, vychutnávaj si.

Ja to takto nemám. Bola som chvíľu sama a pôvodne som chcela chlapov len okukovať, nehľadala som niekoho a just sa niekto ozval :D kto má záujem. Tak po tom, ako som sa vytešovala že mi je dobre samej, sa ZASE vytešujem, že možno mi bude dobre aj s niekym, he-he. Mne viac vyhovuje, ked môžem život s niekym zdieľať, spoločne sa tešiť a vychutnávať pekné okamihy. Žiadne obmedzenia nepociťujem.

Filip TT

samucka - pises, ze spociatku ti to bolo proti srsti - vyzera to, ze to ma svoj vyvoj... ja si myslim, ze chlapec sancu ma.

Skeptik

Samucka - zalezi preco chce byt clovek sam. Ak musis robit so sebou taketo mind games typu "nechcem si na to velmi zvykat, aby mi ten zaujem potom nechybal" to nie je boh vie co. Lebo byt stotozneny s tym ze budem sam je ine ako roznym sposobom popierat fakt ze v skutocnosti nechcem byt sam a schovavat hlavu do piesku.

samucka

Filip, no je fakt, ze spociatku mi to bolo dost proti srsti, ale nechcem si na to velmi zvykat, aby mi ten zaujem potom nechybal.