zistil som ze mi je strasne dobre

Príspevok v téme: zistil som ze mi je strasne dobre
stastneslobodny

ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?

Jnuv

Možno pride ta iskra a pozreš do očí a už maš, nemusíš sa snažiť, aj za niekoľko rokov.
Mesačný princ,ty maš niekedy dobre myšlienky ale teraz si vedľa.Tak to nefunguje.asi si ešte babu nepochopil.
A vôbec nie si spokojný, podľa niektorých rečí.
Aby si bol tak spokojne ži.(:

Filip TT

samučká máš veľkú výhodu, že je tvojim kolegom. Môžeš ho poznať celkove ako človeka, ako reaguje, ako je zodpovedný.

Už som to prednedávnom písal, máme rodinných známych, ktorí boli tiež kolegovia v práci on sa o ňu tiež zaujímal, pozval ju aj na stretnutie a hneď na tom prvom stretnutí jej navrhol sex. Ona mu povedala, že jedine v manželstve, on jej odpovedal, že tak potom nič ale o niekoľko dní si to rozmyslel a išiel do toho aj za tejto podmienky. Majú pekné manželstvo, niekedy sa nvštívime.

Čiže môžu byť aj zodpovední muži, ktorí ale vo veci vzťahu so ženou sú ovplyvnený dnešnou dobou. Jednoducho prevzali tento model správania, ten mužom na prvý pohľad vyhovuje, nevedia, že by to mohlo byť oveľa lepšie inak..

Keď teda máš možnosť ho takto mimo vzťahu poznávať, tak máš dobrú príležitosť rozoznať, či by to mohol byť takýto prípad - že jediné čo mu chýba je poznať, ako jeho správanie vníma žena.

V tako prípade by si mu to mohla sprostredkovať. Ak je to taký prípad ako píše adr1a, tak tam je to zbytočné - nemusíš hádzať perly sviniam.

Čiže nie aby si bola taká ako tu píšu ľudia - že zákazy, príkazy, kontroly atď. ale dobre mienená informácia o tom, ako to cítiš a prežívaš, aké sú tvoje podmienky. Čiže nepoužívač slová "musíš", "nesmieš", "mal by si", ale slová, "nepáči sa mi", "zranilo by ma", "zlomilo by ma", "obávam sa", "nedokážem". Proste nehovoríš o ňom, ale informuješ o sebe. Ako je to u teba, že iná nebudeš ani nechceš byť, že to je tvoja konštanta. On má slobodu, či to zoberie, alebo ťa nechá na pokoji. To by si ho mohla POPROSIŤ: prposím buď ma akceptuj takto a môžeme to spolu skúsiť, alebo ma prosím nechaj na pokoji.

Mesačný princ

a_dr1a - to, že sa takto správa ešte neznamená, že je to tak a že je to taký človek, ako píšeš. Z čoho si to vyčítala? Väčšina mužov sa snaží takto zaujať ženy a darí sa im to. Tí, ktorí sa nesnažia, o tých ženy ani nevedia :D Nepíše predsa o viacerých, len o tom jednom.
Ja by som si preklepol jeho minulosť.

Ak takto fungoval aj predtým, tak je to tak, ako píšeš. Ak nie, tak v tom prípade je to úplne normálny muž.

Alfasamec??? :O :D Neblázni :D

Toto je akurát tak rojko, ktorý nemá šajnu, ako zbaliť v dnešnej dobe ženu. Že stačí vyzerať a byť pri peniazoch :D

zmok

Momentik,

investovat do velkeho bytu, ak je niekto sam, sa neoplati velmi. A kvoli nejakej zene uz urcite nie. Za ten rozdiel v cenach si predsa moze uzivat dovolenku, alebo kupit auto a mat z neho radost. A nie preplacat velky byt len preto, ze sa tam moze casom nastahovat nejaka leniva . vypocitava bzdocha, aby ho mohla vyuzivat.

Momentik

Nechce sa mi reagovat na niekoho kto tu reaguje iba na jednu osobu ako ta "samucka" ale to je priam ukazkovy priklad cloveka ktory len tvrdi ze je mu lepsie samemu no v skutocnosti tuzi byt s niekym ale nevie v tom chodit a boji sa. Takze kolko je tu takych ? ;))

Momentik

Nnnnuuu to ako myslis s tym jednoizbakom. Akoze by si zbalil nejaku do jednoizbaku ?? Zabudni. Chlap sa jednoizbakom ohanat nemoze. Ibaze by bol este dajaky moc mlady. Tak zalezi na tom kolko mas. A akekolvek pripomienky k vacsim bytom alebo celkovo k bytovej situacii u nas ci az k predrazenosti bytov su povazovane iba za vyhovorky. Ty mas mat velky byt a sam. Potom si ju mozes zavolat.

a_dr1a

Samucka. On sa s tebou iba zahrava. Je to taka taktika a hra na macku a mys. Prave to tvoje pohorsene odmietave spravanie a hra na "odmietanie odpor", ze pred nim unikas utekas, odstrkujes ho, mozno sa aj cervenas ai, ho drazdi láka rajcuje. A z tvojho pisania je zrejme, ze si ta uz namotal. Uz ta ma kde chcel a smerujete tam niekam. Si uz zakukana namotana. Vrav si kludne nie. Ale vsak tvoj prejav o nom, vyjadrovanie styl ako o nom pises, ze nad nim casto rozmyslas a ho vidas, mas ho v hlave ai, je signal dokaz ze je tomu tak. A nie. Taketo typy sa nemenia.
A to je aka hlupost, ze to su este pozostatky vztahu ked ta akoze chyta za zadok??)) Ne, isto nie. Vsak mal ledva jeden vztah. Ak vobec. Tento chalan je bezne nauceny zvyknuty zeny oblapavat kade-tade po tele, brat si ich ako jedlo poziven. Jednorazovky, uzivanie si. Hlavne do 30tky tomu tak byva. Aj neskor ale okolo 30tky sa to zacina menit ale necakaj, ze prave on je ten typ. Nie. Nie si vynimka. Nie si ani nicim vynimocna prenho. Iba sa mu neservirujes na zlatom podnose ci lacno servilne ako ine samicky a to ho bavi drazdi. On je predovsetkym Lovec Hrac. On ta lovi. Tie reci ze si jeho zivotna laska, tak to su len reci. Oblbovaky. Skusa rozne finty taktiky ako ta zlomit, dostat kam chce. Ak ta zlomi, chvilu sa s tebou zabavi pohra a potom, casom, budes prenho uz nudna opozerana nezaujimava a zas sa objavi novy objekt po ktorom vystartuje. Vzdy sa najdu totiz nove a mladsie a krajsie, panny naivky ci skusene sexi kocky samice na ktore zas vystartuje. Proste on je Alfa samec. Si prenho zaujimava lebo si mu este nedala) Mozno facku :D ai....