Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zistil som ze mi je strasne dobre

Príspevok v téme: zistil som ze mi je strasne dobre
stastneslobodny

ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?

Sonita

Samucka, ja by som mu zrejme otázku:Prečo to robíš nekládla, aj keby ma to možno zaujímalo, pokiaľ by mi bol dotyčný svojim spôsobom sympatický, ako sa zdá, že Tebe je. Podstatné by pre mňa bolo, že to vôbec robí. Či už je to z akéhokolvek dôvodu, jednoducho sa ku mne tak správa a to by bolo pre mňa podstatné. Mne sa takéto správanie mužov k ženám hnusí, mať na ženu, ktorá je jeho známa, alebo kolegyňa sexuálne narážky,obchytkávať ju, chytať za zadok, to sa mi zdá veľmi neslušné a neúctivé a preto takýto muž by u mňa nemal šancu, aj keby sa mi inak páčil. To že mu nerobí problém takto sa chovať k žene, nech už má na to akýkoľvek dôvod, by bolo pre mňa dostatočnou výstrahou nič si s ním nezačínať a držať si ho ďaleko od tela.

uprimny

... dobre. nechajme to. je v tom veľa protirečivosti. na jednej strane je z toho priam sexuálne obťažovanie a na druhej strane to zároveň vzbudzuje chtíč, v podstate je fajn že to robí a keby to nerobil ešte by to aj chýbalo a vlastne by bolo najlepšie keby to škúšal serioznejšie.

Filip TT

samučká - tvoje myšlienkové pochody a pohnútky k reakciám vyzerajú byť veľmi submisívne. Teraz sa mi aj v inom svetle javí, že tvoji kolegovia majú potrebu ťa "ochraňovať". Ešte si neopísala toho tvojho "nápadníka" ale je vo mne taká obáva, že to môže byť človek s mužským komplexom a ty si tam vhodný objekt na ktorom si ten komplex môže "liečiť". Nebude to tak?

Čo sa týka tej otázky - ja by som ju v prvom kole nerozširoval. Keď k nej pridáš "nevidíš, že sme rozdielny?" tak tým prejavíš, že to berieš ako dvorenie. Čistá otázka "Prečo mi to robíš?" znamená, že to neberieš ako dvorenie - je ti nejasné čo robí a chceš vysvetlenie. A keď sa pustií do vysvetľovania tak potom nasleduje ďaľšia otázka: "Ale takto?" Keď kladieš otázky si na koni - on sa musí vynachádzať a vysvetľovať. To by si dala, aj keď si submisívny typ.

samucka

Tu otazku som si Filip kladla od sameho zaciatku a chcela som sa ho na to aj spytat, ibaze mi to cele prislo z jeho strany tak strasne neadekvatne a iritujuce (bez vacsich realnych suvislosti), ze som sa neodhodlala a vyvodila z toho vlastne zavery, ktore mi prisli najpravdepodobnejsie, pretoze to vyzeralo byt celkom ucelove akoby sa s kymsi na tom dohodol - mozno to bolo vecou nejakej stavky alebo testovania, neviem. Orem toho som mala co robit, aby som sa mu ubranila a zachovala si svoju tvar, tak som to s nim nikdy nepreberala. Mozno sa ho na to niekedy spytam, ale neraz som mu chcela povedat:"Preco to robis? Uz by si s tym mohol aj prestat. Sak nevidis, ze sme celkom rozdielni?"

Nechcela som v nom vzbudit podozrenie, ze sa nim v mojej zaoberam viac, nez mi je mile, pretoze spociatku sa mi fakt az hnusil. Nechcela som s nim nic preberat, ani by som si nemohla byt ista, ci mi povie pravdu, len som chcela, aby mi dal pokoj, takze som sa sustredila len na to jak sa ho zbavit a vyhybat sa mu. No a teraz v tom uz akoby len nadalej pokracujem, i ked ho uz vnimam o trochu inak akoby z inej perspektivy. Neviem vsak v jeho pritomnosti konat inak, pokym sa ku mne sprava tak jak sa sprava, i ked uz to nie je az tak ohrozujuce ci nasilne jak vtedy, lebo ho na istej urovni akoby "poznam" uz, i ked nic moc o nom neviem, pocitovo poznam. Uz pre mna nie je votrelcom, ale vyhybam sa mu nadalej, cize vzdy za mnou pride ci oslovi ma len on ako prvy. Neviem sa s nim nijak rozpravat ani ked sa ma spyta jak sa mam, mne to pride cele akesi smiesne furt, lebo nikdy neviem ci ma nejde capnut po zadku a tak si vzdy vyhradim vlastne teritorium, aby som tomu zabranila.

Filip TT

samucka - ano ty si najlepsie rozumies sama, ale ja ked si seba predstavim na tvojom mieste, ja by som nevydrzal nepolozit tu klucovu otazku: Preco mi to robis?

samucka

Uprimny, uprimne ked by sme boli v Amerike, je uz davno obvineny zo sexualneho obtazovania, lebo mi to nejaky ten piatok extremne vadilo a podla mna je nroamlen, ze si clovek chrani svoje hranice. To, ze som v tom nasla iste potesenie v ramci srandy je plus len pre mna, pretoze som s tym nic nezmohla a nevedela som sa rozhodnut ako postupovat, aby s tym prestal. Ked s tym nachvilu prestal, odlahlo mi, no o par dni s tym pokracoval zas a ja si na to volajak privykla.

Hej, mozno by mi to aj chybalo, ked by s tym prestal definitivne, no som an tuto moznost pripravena a preto sa nanho nechcem vacsmi namotavat, lebo viem, ze sa tak moze hocikedy udiat. Je totiz vacsia pravdepodobnost, ze s tym prestane, nez ze by ma zbalil.

slobodnaa

mam to presne takisto, som dlhsiu dobu sama a vyhovuje mi to tak... :) napadnikov mam kopec ale nelaka ma ist do vztahu. dnesni ludia chcu toho druheho vlastnit, mat pod kontrolou... a tak radsej volim svoju samotu, robim si co chcem, idem kam chcem bez otravnych sprav a telefonatov :D nech zije sloboda :)

uprimny

samučká- ja si zase myslím že je k tomu čo dodať, len si nie som istý že či sa dá radiť. lebo si dosť tvrdohlavá. ale aspoň vidím že som sa nemýlil.
podla tvojich slov si vlastne rada že prejavuje záujem a vzbudzuje v tebe chtíč. aj si dosť dlho sama to tiež urobí svoje. háčik je akurát v tom že ty by si bola rada aby to na teba skúšal iným spôsobom a aby to myslel serioznejšie. a čakáš tak ako väčšina žien že sám na to príde a spamätá sa keď mu na tebe záleží. okrem toho ti vyhovuje nevyvíjať iniciatívu pretože keď by si u vyvinula a on by to nemyslel vážne cítila by si sa za sprostú a mala by si pocit že sa zhovadzuješ. lenže jeho záujem ti svojim spôsobom lichotí takže ho od seba úplne odohnať nechceš. čiže tou tvojou nepriamosťou mu vlastne naznačuješ nech pokračuje v prejavovaní záujmu, preto v tom pokračuje. akurát že si mu nedala najavo že ako by sa ti to páčilo a nedala si mu najavo aby ti ukázal a povedal či to myslí aj vážnejšie alebo nie.

a v tom je pes zakopaný a preto by si ty mala byť priamejšia. najlepšie by bolo keby si mu povedala alebo aspoň nejak naznačila že ak to myslí vážnejšie nech sa podla toho aj správa. pri najhoršom to nemusíš teda priamu jemu ale môžeš spomenúť alebo naznačiť pred niekým o kom vieš že by mu tú informáciu mohol posunúť. ale na to by som sa nespoliehal !!
ps: tipujem že keď s tým prestane bude ti to chýbať.

ps2: je možné aj to že nechceš s ním nič ale napriek tomu chceš aby ti prejavoval záujem seriozne a keby nebol jediný bolo by ešte lepšie. hm ? aj taká je možnosť.