ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
samucka - ono by bolo ideálne keby sme si tu v diskusii si mohli popísať s ním.
Mohol by som ti ešte poradiť nepriame spôsoby, ako mu niečo povedať - nehovoríš niečo o vás dvoch, ale vo všeobecnosti, tak aby sa dozvedel, aký je tvoj názor, na určitú vec, alebo poprosíš niekoho staršieho ku komu máš dôveru aby mu to vysvetlil.
Ale najsilnejší dojem teraz mám, že vlastne ti nie je čo radiť, lebo ste si nejak vyvynuli svoj spôsob komunikácie a je možné že si nakoniec odkomunikujete všetko podstatné takto.
Filip, podvedome si ma ziskava asi tymi dotykmi, lebo posobi na mna priamo-telesne plus zameranim pozornosti na moju osobu, ibaze ja viem, ze je to len vecou chticu...proste jeho chtic akoby "zobudzal" ten moj a verim, ze toto plati skoro na kazdu zenu. Ibaze ked si to uvedomujem, uz to nie je na podvedomej urovni, ale vedomej. Ja k nemu v tomto neviem byt priama slovne, iba cinmi, takze konam ako viem a podla mna tak konat aj musim.
On bol ku mne spociatku az nechutne priamy tymi sexualnymi narazkami, no som rada, ze s tym uz akoby prestal a stal sa voci mne ohladuplnejsi. Sak nech o mne uvazuje on, preco sa spravam jak sa spravam a v com ma zmenit pristup, ak mu na mne ozaj zalezi, mna nebavi zatazovat si nim hlavu ohladne veci, ktore su celkom zrejme a o sex mu slo uz od sameho zaciatku, pricom sa tym vobec netajil.
Filip, moja pozicia je, ze ho odmietam a odmietat aj budem ci uz pred ostatnymi alebo aj ked nas druhi nevidia, pokym sa bude ku mne spravat tak ako sa sprava. A flirtovat s nim nemienim, tak ako ani si ho doberat. Radsej ho nikdy ani ako prva nepozdravim hoci minule som malal chut....radej nie a necham to v totmo rozmedzi.
Budem ho brat len ako take pracovne spestrenie, to mu musi stacit, tak ako aj mne. Uz som sama prilis dlho na to, aby som podlahla niecomu takemu a nikdy som k tomu sklony vlastne ani nemala. Dostojnost mi veli odstrkovat ho a nepustat.
Uprimny, ja onho nikdy zaujem nemala, dokonca sa mi spociatku dost hnusil, akurat mi to uz az tak velmi nevadi a sem-tam je to i zabavne, ale posuvat sa to nebude najskor nikam, lebo nema kam, ked v tom nie je vylucna obojstranna laska a do postele moze ist kludne aj s inou.
momentik,
mas pravdu, bohuzial sa tu povazuju muzi asi za nejaku podradnu rasu, ktora ma na zeny pracovat. V poslednych rokoch sa to tu dost rozmohlo, aj ked v minulosti boli ulohy ovela spravodlivejsie rozdelene, tak dnes zeny okrem tej povodnej ulohy zabezpecit byvanie pozaduju od muza este 300 dalsich veci a povinnosti, vratane udrzby domacnosti, zarabania penazi, starostlivosti o deti, kupu auta atd... O zenskych povinnostiach sa uz dlho a davno nikde nic nespominalo.
samučká - toho známeho som vtedy nepoznal, takže neviem
s úprimným súhlasím v tom, že asi si na ťahu ty. Je možné, že on takýto spôsob volí preto, lebo je mu jasné, že pri priamom návrhu by počul od teba "nie", tak sa "vyjadruje" takto nepriamo.
Takže chcelo by to od teba nejaký jasný signál, ako na tom je. Bolo by to dobré aj pre teba samotnú. Lebo takto to nemáš ani trochu pod kontrolou. Deje sa presne to, že ťa podvedome získava, bez toho aby ste sa normálne vzájomne spoznávali, bez toho aby si mu dala vedieť, čo sa ti páči a čo ťa uráža.
Tiež som pochopil, že to jeho obchytkávanie registruje celé tvoje okolie a komentuje to, takže mala by si to uviesť na pravú mieru, aj kvôli svojej dôstojnosti.
ako sa tu moja tema rozmohla :-D
samučká - koľko máš približne rokov keď môžeš ? lebo akože soráč ale čo ty riešieš za somariny. takéto veci by si už mohla mať za sebou. jak puberťáčka. ja si myslím že hlavný problém je v tebe pretože sa nevieš zorientovať v záležitostiach ktoré už násťroční ako tak ovládajú. však buď trochu priamejšia k tomu kolegovi. tu ti žiadny Filip ani nikto jednoznačnú odpoveď nedá. ak ťa zaujal a máš záujem tak sa ho priamo spýtaj o čo mu ide alebo ho pozvi na kávu. ak ti ide na nervy daj mu to priamo najavo. ak neprestane buď tvrdšia. takýmto prešlapovaním, špekulovaním, váhaním sa nikam nikdy nepohneš. ak nie si úplne dutá tak po bližšom spoznaní zistíš či mu ide len o zábavu a možno sex alebo to myslí aj trochu vážnejšie.
ja byť na tvojom mieste tak to viem už dávno. väčšinou nie také ťažké rozpoznať či to niekto myslí vážnejšie, či je ten typ, alebo nie je. sleduj ako sa správa k ostatným, spoznávaj ho viac.
akože spamätaj sa. si celá v kŕčoch a váhavá ako ako panna.
Ano adr1a, istotne uz vie, ze som trochu polavila, lebo predtym som mala viacmenej kamennu tvar, ked som odrazala jeho dotyky, ktore som vnimala ako utoky a teraz sa na jeho pokusoch smejem a chranim zaroven...vlastne sa tomu smejeme obaja. Aj som istu dobu planovala dat mu za to facku, kedze ma to na akejsi urovni ako by degradovalo a uraza ibaze som sa k tomu neodhodlala, a neskor mi to uz prislo tak, ze je na tu facku uz neskoro a mala som ho odstavit skor. Ak by mi zacal siahat aj a ine intimnejsie miesta, nez chrbat, ruky a zadok, mozno by som mu ju automaticky strelila, neviem.
Presne v tomto som Filip na vazkach ohladom pristupe k nemu. Ano, nechcem mu ublizit ani ho urazat ci nieco mu vycitat, pretoze ako nesie zodpovednost za svoje vlastne spravanie on, tak ju nesiem i ja za to moje a on urcite vie, ze sa v tomto sprava obcas jak riadny hlupak, natolko blby nie je, ze by si toho nebol vedomy podla mna. On vie preco to robi a ja mam pravo to bud prijat alebo sa tomu vzpierat. Nechcem si ho voci sebe postvat a uz ani nepotrebujem, lebo to vidia aj ini a sem-tam sa ma zastanu, ale aj oni sa na tom zvyknu zasmiat a tvrdia, ze je to uz trosku uchylne, ked to furt robi, pricom ho stale odmietam. Asi citi, ze sa lady z mojej strany trochu pohli, no snad nerata s tym, ze ma na cosi takeho aj realne zbali. A ten tvoj znamy bol tiez takto na zeny, ci len voci svojej manzelke sa takto spraval? On je dost kontaktny ukecany a dotykovy clovek, tak je aj mozne, ze mam voci nemu v totmo trosku predsudky, lebo ja sa prejavujem a citim uplne opacne. Nedotykam sa druhych, ani s nimi moc nerozpravam, hoci obcas byvam tiez dost hlucna, ked sa rozosmejem, inak velmi nie.
Zmok no ty to tak beres ale vela ludi nad tym ani neuvazuje a beru to ako samozrejmost. Aj tie zeny aj ti muzi.