ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
moment monetik, vies, ze uz ani neviem? podla mna v tom mam viacmenej jasno, len ma trosku prekvpailo, ze ho vnimam inak, lebo toto sa mi casto nestava, ze kohosi, kto mi bol odzaciatku nesympaticky mi casom moze pripadat vcelku fajn
mne sa nepacil ani predtym, nez s tym zacal a ked s tym zacal o to viac sa mi zhnusil
Dovolis mu hrat sa s tebou a paci sa ti to = hrajes s nim hru = hras sa s nim. To ze mas nejake vyhrady ktore aj tak napises prevazne na internete nehra ulohu.
mesacny, mne to praveze pripada tak, ze ked by som to s nim hrala, tak ho plieskam po zadku aj ja a zacnem ho oslovovat dovernymi
ja to s nim hrat nebudem, to nech si hra s inou, ja mam vlastne pravidla
Samucka ok a co teda vlastne riesis ????
samucka - pristúpila si na jeho hru a určitým spôsobom ťa dráždi a je to ako droga, či si to už priznáš, alebo nie. Potrebuješ to. Ak by tam teraz nebol, tak by ti už chýbal a je úplná blbosť, že ....... Chceš všetko to, čo aj on, len máš pocit, že by to malo byť inak.
Ak by ti bola hra nepríjemná, alebo by si ju nevedela, či nechcela hrať, tak sa nehráš. No ale ty sa hráš. Tak uvidíme kedy skončite v .... Ja tomu dávam tak dva týždne :D
ano kafe, uz pri nom tak netrpim, podla mna vyuziva nieco, co na zeny zabera (sila dotykov a pozornosti), akurat nerata s tym, ze ja nie som len telo, ale aj dusa, takze ak s tym prestane a mne to zacne chybat, tak sa nedokca toho, ze za nim zacnem dajme tomu lozit, ale ostanem jak som, pretoze ja viem, ze to nedovolim zajst tam, kde chce on, ale len tam, kde chcem aj ja
Sonita, ty si presne popisala to ako som to vnimala predtym, nez som ho poznala a v podtstate to tak vnimam stale, az na to, ze konkretne jeho vidim uz z trochu inej prespektivy. Neviem ci voci mne zohladuplnel alebo je to skor tym, ze som si nanho akoby do istej miery zvykla. Ono je to uz len v ramci akejsi srandy..on vie, ze mu uhnem, ked stihnem a ja viem, ze sa ma dotkne, ked to budem najmenej cakat, vystriehne ten mometn. Stale to tak robi....napriklad nedavno siel okolo mna, ze sa ho nemusim bat, ze uz na mna kasle a o par hodin ma odzadu pobozkal na ucho plus dalsi den opat chytil ci pohladil po chrbte. Jeho asi bavi rozrusovat ma a ja sa tam nechcem nanho rozkrikovat, lebo to by bol na koni zas on.
samucká, zamysli sa ešte raz nad tým, čo píše uprimny, lebo aj podľa mňa má pravdu.
Keby si chcela od dotyčného pokoj... dokážeš mu povedať slušne ale pevne: - Prepáč, naozaj ma to nepríjemne otravuje, môžeš s tým úplne vážne prestať?-
Privykla si si na pozornosť, to je príjemné každej žene. Aj keď ti pozornosť prejavuje chlap čo ti nesedí a robí to blbým spôsobom... nahlodáva ťa to, lichotí ti a úplne ho odohnať nechceš.
Pracovné spestrenie... všimni si ale ako chlapec postúpil :) najprv sa ti hnusil, bolo ti to všetko nepríjemné a časom to je o kus lepšie, zasmeješ sa, zlepší/spestrí ti to pracovný deň... Ono to bude napredovať... si myslím. Teda ak to jeho neprestane baviť, čo asi neprestane, lebo on sa baví. Ľudská psychika je sviňa a ty nie si skala. Žiaľ. Zvolila si odstrkovať a nepúšťať si ho... čo už. Nech ti to teda vydrží. A bav sa trochu :) netrp pri ňom.
Filip, takto by to slo asi len ked by som si s nim dopisovala, lebo ja sa pri nom neviem tvarit uz nejak seriozne, ked mi je to smiesne. Uz ma ta otazka ani netrapi, lebo ju neriesim a vravim si, ze ma k tomu proste "svoje" dovody preco kona tak ako kona. Vtedy ma ta odpoved ozaj velmi zaujimavala, lebo som prirodzene nedoverciva a podozrievava alebo aj neprirodzene. Zaujimala, avsak mi bolo trapne pytat sa a to aj z toho dovodu, ze som nechcela, aby si myslel, ze to beriem ako dvorenie, kedze to odzaciatku bolo prezentovane za ucelom sexu, pricom na mne aj vidno, ze taky typ nie som, takze ho proste bavilo skusat kde-pokial ho necham zajst.
Mozno je dezorientovany z toho, ze teraz sa na tom uz len smejem a nadalej mu uhybam, ale ja sama neviem co od toho cakat, pretoze jedna vec je ten chtic a druha, ze do niecoho takeho predsa nespadnem. Okrem toho viem, ze to skusa aj na ine plus je prelietavy typ, hoci neviem do akej miery a ani mu to nebudem vyhadzovat na oci, lebo by to vnimal z mojej strany ako isty zaujem, co by mohol aj dost zneuzit, zvlast ak ma takto testuje a ja nemam chut na ziadne testovanie. Takze i tato informacia (neviem nakolko doveryhodna ci skreslena) hraje v to, aby som si ho aj nadalej drzala od tela.
Cisto teoreticky, ak by som aj udrziavala konverziacu v duchu aky popisujes, tak aj tak by mi hlavou virili vsetky tie informacie, ktore hraju v jeho neprospech, takze by som ten rozhovor nedokazala viest nezainteresovane a tak je pre mna pohodlnejsie neviest s nim ziaden rozhovor nech uz ma k tomu akekolvek dovody. On robi to, co robit vie (na niektore to mozno zabera) a ja takisto len to, co viem a musim.
Ale budem mat na pameti vety: "Preco to robis?" "Ale takto?" - mozno ich niekedy vyuzijem, ked budeme k tomu zodpovedajucom rozpolozeni, aspon teda ja. Napada ma k tomu uz len to, ze mozno na to odpovie:"A ako inak by som to mal robit?" a bude sa pritom potmehucky usmievat, co ma totalne nastve odpoviem:"Nijak."