ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
"Ale dlhodobo ta tento stav nebude naplnovat"
to som chcela napisat ze spokojnost je iba docasna
to ze niekto nema partnera neznamena ze place do vankusa nema zaluby nechodi do spolocnosti a vobec nezije....to ze mat partnera je jednoznacne stastie je strasne obmedzeny slovensky pohlad... ja zasa poznam xy vztahov ktore nefunguju ludia su spolu nasilu koli detom, financiam lebo sami by neprezili nemohli by si dovolit byvanie absolutne im to neklape ale navonok sa pretvaruju ale vnutro maju rozbite na milion kuskov.... aj ked je niekto zenaty ci vydata moze sa citit osamelejsie a nestastnejsie ako ten strasny podivin co nema partnera :-D
Ked som sa raz pytal znamej, preco je tak dlho sama( viac ako 5 rokov) tiez mi tvrdila, ze jej je vyborne... S tym mi dodala, ze sa nemusi nikomu spovedat kde bola, co robila.. Ale tiez som zistil, ze ona tsk preto vyprava aby pofrajerila ale po nociach vyplakava do vankusa, lebo kazda jej ksmoska sa vydava, ma rodinu... Takze je to mozno dvojsecna zbran...ano urcita sloboda po rozchode je nutnostou, aby clovek dpoznal sam seba a bol stastny, ale casom sa vaha prevazi a nastava opacny problem, podla mojho nazoru tak do 2 maz. 3 rokov a potom to zacne ist na nervy....
slecnanezadana:
" ja som tiez sama a je mi vyborne lepsie ako vo vztahu"
Ale dlhodobo ta tento stav nebude naplnovat. Ak budes cele roky sama, resp. nemat s kym zdielat zivot, budes nestastna...
ja len nechapem preco je na Slovensku stale vzor vydat sa mat dve deti dom a psa a ked sa niekto vymyka zo standardu tak je zle nedobre... v inych statoch na tom vobec tak nelipnu....chyba nam taka otvorenost ... ja som tiez sama a je mi vyborne lepsie ako vo vztahu....
Láska je stav chápania. Ten potom máš v sebe, vo svojom srdci. Aby si ale ten stav mala, to pochopenie, lásku, musíš ho vybudovať...sám sa nestvorí..tým, že budeš v to veriť. Že sa to samé stane.
To, čo si skopírovala..bolo o mne..áno, ja v lásku veriť môžem, pretože ju v sebe budujem, pretože ju v sebe tvorím. Snáď už je to zrozumiteľnejšie. :o)
.
Kilopus tvoje predstavy o laske su ako predstavy zalubenej pubertacky. Tym ze nachytas Anjelika na hruskach v akejsi webovej diskusii sa nic na tejto pravde nezmeni.
anjelik, pekny pokus ako od seba odvratit pozornost. :D Mysliet si je dobre, ale vediet este lepsie. Naco kladies zbytocnu otazku, ak uz odpoved poznas?
kilopus
03.08.2017 18:03:40
"laska je to, co mame vo svojom srdci. nie je dom, ten sa buduje." Ved obmenu mojich slov si pouzila vo svojom prispevku : D
anjelik *
03.08.2017 22:19:50
"Ja lásku nespochybňujem, ja v ňu verím, pretože ju v sebe mám."
Predtym vsak : "v lásku nepomôže veriť" (17:40:11, 03.08.2017),...
Tak ako to vlastne s tebou, anjelik je?
To nie je caro samoty. To je tvoja komfortna zona, v ktorej sa citis bezpecne, lebo mas strach. Ak z nej nevystupis, nikdy nic pekne nezazijes.