Kašlem na neho - stary panic

Príspevok v téme: Kašlem na neho - stary panic
DievcaSrozumom

Ahojte, napisem vam moj pribeh - spoznala som jedneho chalana. Celkom bol fajn, rozumeli sme si atd.. obcas sa mi zdalo, ze je hanblivejsi, ale to mi nevadilo. Pol roka sme nemali sex. Po pol roku ked som uz velmi chcela, tak mi povedal, ze nemam na neho ist tak zhurta, lebo je este panic. Mam 27r a on 28... Kde dpc bol doteraz, ze mi v 28r napise, ze je panic???????? Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex??? To ako sa da takto dlho potlacat hormon?? Ved to je biologicka potreba! Akoby 10r nespal, nejedol... atd... FUJ! nechala som ho!

klemens

Evidentne nie, ked im nedala.
Narcistka, ktora kalkulovala so svojim panenstvom. Kolke ho dnes ponukaju cez internet na predaj.

Zelezomiesic

Pisalo tu raz dievca,ze chcela si to udrzat do manzelstva a a mala tri vztahy. Vsetci traja odisli,lebo nevydrzali do svadby. Zjavne to laska nebola.

Zelezomiesic

Ano,vsetci co sexuju sa neuveritelne lubia. Uz si v tom bahne, tak hlboko,ze sa z neho nevies dostat,tak mas potrebu ostanych presviedcat o svojej pravde.

klemens

Retard si ty, lebo sex je fyzicka laska.
Smolina si to mohla napisat aj pod svojim nickom.
Prezentovat nazory si moze kazdy, ci vase si myslite, ze su perly? :D

Zelezomiesic

Klemens zalez uz niekam,od zaciatku sa vyjadrujes ako retard a este ides na niekoho vyskakovat. Chod si tie chore nazory prezetovat inde,ty ze sex je laska,hej potom vsetky prostitutky su romaticky asi ako ty.

klemens

A preco smolina podla teba nema autorka rozum? Kazdy ma predsa vlastnu, slobodnu volbu vybrat si partnera akeho chce.
Sex je predsa tiez laska. Co ju odsudzujes? Ty by si si nevybrala chlapa so sexualnymi skusenostami, ona panica. Je to hadam jej vec. Moralka nie je to, ze sa tu hras na pannu Mariu. Moralka je to, ze nebudes nikoho odsudzovat.
Ja mam najradsej panny, mnam mnam, lebo sa hraju, ze nie, nechcem, fuj sex, co to robis? A o chvilu kricia este, este, poriadne,tvrdsie :D

klemens

Smolina pokial budes nadalej nadavat a urazat, tak ta nahlasim a dam ta zablokovat :D ci ty akoze mozes? Lutujem tvojich rodicov ako ta to vychovali, ci ako si to pisala?
Filip a co sa snazis v sebe prekricat ty, ze prispievas do takychto tem a prenasledujes mlade dievcata ako slintajuci pes?

klemens

Ja sa na rozdiel od teba/vas na nic nehram. Keby som napisal, ze sa uz k tebe vyjadrovat nebudem, tak nebudem, nie ako ty :D
Este ukaz aka si slusna, ty ex panna :D

Filip TT

klemens - podľa mňa Tebe niečo hovorí, že toto je pravda, inak by ťa to tak nevyrušovalo. Ty sa to snažíš v sebe prekričať.

Ale dávam Ti za pravdu že tu píšem dookola to isté - som si toho vedomý a tiež mám ten pocit, že už tu nemám moc čo nového povedať. Mám len jeden život a skúsenosti len z neho a to som tu už viac menej povedal.