Ahojte, napisem vam moj pribeh - spoznala som jedneho chalana. Celkom bol fajn, rozumeli sme si atd.. obcas sa mi zdalo, ze je hanblivejsi, ale to mi nevadilo. Pol roka sme nemali sex. Po pol roku ked som uz velmi chcela, tak mi povedal, ze nemam na neho ist tak zhurta, lebo je este panic. Mam 27r a on 28... Kde dpc bol doteraz, ze mi v 28r napise, ze je panic???????? Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex??? To ako sa da takto dlho potlacat hormon?? Ved to je biologicka potreba! Akoby 10r nespal, nejedol... atd... FUJ! nechala som ho!
Kašlem na neho - stary panic
Len tu preukazujes svoje iq hupacieho kona a svoj debilizmus., som povedala taky kreten ako ty mi moze viesco.. inak milujem tuto crtu , autorka zalozi temu ale reakcie a prispevky su jej ukradnute len si sem pride pohladkat svoje ego a potvrdit svoje vlastne nazory.. do filipa sa nenavazaj, on aspon tusi co je to slusnost a inteligencia na rozdiel od teba.. jediny kto sa tu mozno tesil, ze filip viac nepride si ty.. ty nanho nebudes mat ani kebyze sa stokrat narodis.. s chudakmi tvojho rangu ja naozaj nemam o com.. so zakladatelkou si mozte podat ruky.. obaja by ste mali mat prezyvku absencia rozumu, pripadne clovek bez stipky rozumu..
Smolina ved si povedala, ze sa uz ku mne vyjadrovat nebudes :D
Mna tiez nezaujima tvoj sprosty kilometrovy prispevok, ktory sa mi ani citat nechce. Iba tu blaci nejaka pouzita panna. Ty si fakt vzor slusnosti, ak si aj taka verna, ako si slusna :D som rad, ze si sa znizila na moju uroven, ved ty tiez urazas vsetkych okolo, mna, co mi je fuk, zakladatelku temy a ludi, ktori sexuju viac. Ty sa co do nich staras? Ty si tiez papulu obtieras o koho chces. Neviem, co sa tu rozdrapujes.
Ty mozno verna si, ale ten tvoj ti urcite nie je.Take panny, verne, najcastejsie chytia pohlavnu chorobu, lebo su blbe, naivne a dovercive.
Cmuk na ritku :D
Filip koho zaujimaju tieto tvoje dristy? Uz to tu vsetci vedia naspamat. Pritom tu mas viac nickov a balis take naivne chudery ako adr1a a najradsej by si trtkal ostosest.
Inak si pisal, ze uz nemas tolko casu. Uz sme sa tesili, ze sa nevratis.
Ano klemens ak si slepy a necitas poriadne pisala som nizsie,. Ano kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor ibaze normalne, bez okydavania inych slusnych ludi co ti vobec neublizili nicim.. ibaze ty si evidentne okolo dobrej slusnej vychovy ani nahodou nechodil, nevies co to je a preto si chudak ktory nikoho inteligentneho urazit nemoze.. vies koho zaujimaju tvoje zakomplexovane vylevy.. btw. mesacny princ vdaka za infosku, ak nahodou niekde si ju vsimnes daj vediet :-) dakujem :-)
Si mila adria ale niet vobec zaco.. pravda sa neda skryt a na tebe je vidno ze sa vzdy snazis len poradit , pomoct, povedat nieco fundovane k teme a s rozvahou, ci uz to konkretny zakladatel prijme ci nie je druhorade ale vyzaruje z teba ze si zena do koca aj do voza.. zrejme je ti dobre ked si single,, urcite vies preco ti to vyhovuje a ziadny handicap to nieje.. praveze je tu kopec zien co vyplakavaju ake su nestastne vo vztahoch z ktorych vlastne nechcu odist.. tie by potrebovali trosku tvojej vyrovnanosti so single stavom,..ak mas nejaku najlepsiu kamosku co verim ze mas musi byt rada ze ma v tebe oporu a pochopenie :-) ja taku nastastie mam preto viem aky je to dar a pozehnanie :-) velavazeny klemens ty musis byt zrely na psychiatriu ked niesi schopny rozoznat co si k druhym dovolit mozes a co uz nie.. evidentne si vobec nepochopil co som ti tu pisala pretoze si totalne obmedzeny svojimi mindrakmi ale castovat urazkami akoze som pouzita panna ma tu nebudes.. to si vyprosujem.. aby si vedel aj tie baby ktore sli s tebou uz su pouzite.. ale je rozdiel mat jedneho staleho partnera a byt mu verny ako napr. Ja alebo vystupovat ako totalne radodajna zenska, povrchna s prizemnym nazorom ala panic je nanic.. ako zakladatelka tejto temy.. vzdy radsej zvolim vernost jednemu ktoreho milujem ako vyhladavat zakazdym casanovu.. iba za ucelom sexualneho uspokojenia.. zakladatelka evidentne nieco v poriadku v hlave nema ked si potrebuje nieco dokazovat v uvodzovkach so skusenymi muzmi.. ja som poukazala iba nato ze 28 rocny muzi su v najlepsom veku cakaju ich najlepsie veci a roky a odsudit dotycneho na zaklade toho ze si uchovaval a setril panictvo pre tu spravnu je vrchol drzosti a prizemnosti a zasluzi si nieco omnoho lepsie nez autorku , ked si ho absolutne nevedela vazit., ale taki nechapavi jedinci ako ty klemens nepochopia pointu preto ta len polutovat jedine zostava lebo si chudak.. viac sa k tebe vyjadrovat nebudem nestojis mi zato zeby som sa s tebou tu ja nervacila tvoje komplexy su mi ukradnute ako aj cela tvoja osoba.. len jedno ti poviem hanba ti! Hanbi sa zato ako vystupujes voci spolocnosti lutujem tvojich rodicov nemaju byt naco hrdi jaky si nevychovany.. este dodam filip tt velmi pekny tvoj prispevok posledny z dnesneho rana.. apropo , pochopila som spravne, ze si sa stal ockom ? Mozem ti gratulovat? Lebo z prispevku adrie sa mi tak zdalo.. a pokial viem, donedavna ste boli len dvaja s manzelkou.. :-) to kapustnik.. suhlas s kazdou vetou.. jednoduche , ale vystizne.. muz muz muz velka vdaka,.snazim sa byt len objektivna a vraviet na rovinu co si myslim.. :-) presne ako si napisal kazdemu to co mu patri a co si zasluzi.. vsetko dobro ako aj zlo sa vzdy kazdemu vrati.. preto zelajme chlapcovi nech nanho ta spravna pocka a autorke temy nech jedneho dna konecne precitne a spamata sa.. aj ked mozno bolestivo.. pekny dnik priatelia :-)
Ďakujem Adria, si milá :)
Inak výhoda toho, že človek spí len s tým pravým je, že môže mať s predchádzajúcimi partnermi normálny vzťah. So známosťou ktorú som mal pred manželkou si raz alebo dva razy ročne napíšeme, vieme o sebe ako sa nám vodí a ani mojej manželke ani jej manželovi to nevadí. Moji priatelia, ktorí sa držali tiež tohto pravidla, to majú podobné.
V prípade, že by sme spolu spávali, tak by nasledovalo to klasické - preruš všetky kontakty, vymaž ich všetky atď. Takto môžem mať odložené listy, fotky, môžem ich kľudne manželke ukázať - nič čo by ju mohlo zraniť, v nich nie je.
Smolina posledny krat ti hovorim, ze ty mi rozkazovat nebudes ako mam vyjadrovat svoj nazor. Mam pravo ho vyjadrit rovnako ako ty, ci zatuchnuti panici a panny. Oni sa prvi zacali navazat a urazat autorku. Plati, ze si o sebe namyslate ovela viac nez ste.
Co sa zastavate adr1a? Ona si prva papuku otvorila a zacala vyskakovat a obtierat si ju. Tak ticho a ty takisto.
A vyhrazat sa mi tu tiez nebudes. Ani ja som s tebou husi nepasol ty pouzita panna.
,smolinka 22 to krasne napisala zo vsetkych ,a hlavne mudro,ma moj obdiv.Neviem ako to zobral frajer tej zakladatelky ,ked mu oznamila ze je koniec lebo si panic,asi ho to ponizilo.Ale vskutocnosti je ponizena zakladatelka ,a jej frajer je vskutocnosti vitaz ,urcite si zasluzi lepsiu zenu ktora tuzi po laske ,ja mu prajem aby stretol tu pravu zenu hlavne na lasku.Zakladatelka je velka chudera
Ahoj Filip) Tak velmi rada ta tu opät vidim) Chybas....
A inak vsetko dobre tak tebe, ako aj celej tvojej rodinke)
smolinkaa 22, dakujem ti velmi pekne
Inak krasne leto vsetkym zelam)
Kto vie preco,ze prave ti,ktori maju potrebu pretlacat nazor o tom,ake su sexualne skusenosti dolezite su aj najvacsi pribrzdenci :)