Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kašlem na neho - stary panic

Príspevok v téme: Kašlem na neho - stary panic
DievcaSrozumom

Ahojte, napisem vam moj pribeh - spoznala som jedneho chalana. Celkom bol fajn, rozumeli sme si atd.. obcas sa mi zdalo, ze je hanblivejsi, ale to mi nevadilo. Pol roka sme nemali sex. Po pol roku ked som uz velmi chcela, tak mi povedal, ze nemam na neho ist tak zhurta, lebo je este panic. Mam 27r a on 28... Kde dpc bol doteraz, ze mi v 28r napise, ze je panic???????? Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex??? To ako sa da takto dlho potlacat hormon?? Ved to je biologicka potreba! Akoby 10r nespal, nejedol... atd... FUJ! nechala som ho!

smolinkaa 22

Klemens ti vravim, bez si liecit svoju zakomplexovanost dakam inam, nikto tu na tvoje premudrele nazory nieje vobec zvedavy a nikoho to tu ani najmenej nezaujima.. a to som ti este pekne povedala.. ak si si nebol schopny precitat tak toto forum ma aj iste pravidla a ak ich niekto ako ty sustavne porusuje, bud sa jeho prispevok zmaze alebo ho admin na ziadost prispievatelov rovno blokne.. niesme tu nato aby sme sa navzajom dourazali invektivami popripade vulgarizmami, ved to ani zvierata nerobia.. a do mojho vztahu je ta tiez velke h.. nic o mne netusis tak chod si so svojimi mudrostami otravovat vzduch niekam inam.. ja som s tebou husi nepasla takze alebo sa zacni chovat ako clovek alebo sa fakt postaram aby ta blokli a uz sem viac ani nepachnes.. a mozes si ist piskat.. to je nonsens toto.. pouzila som priklad ze aj panic moze byt dobrym partnerom a castokrat lepsim nez prelietavy casanova.. ktory podvadza a zasuva kade tade.. a ked autorka tak velmi chce alfasamca nech potom neplace.. a priatela si poznam dostatocne, sme spolu uz roky aj krizy sme ustali takze toho sa nemusis bat.. aj na muzovi je vidiet ze este nikdy nemal zenu.. tie svoje mudrosti si schovaj za klobuk tato stranka na liecenie nicieho ega nieje utvorena ale na konstruktivne vyjadrenie nazoru a rad samozrejme vo vsetkej slusnosti, coho si ty nebol schopny ani raz tak laskavo zapni sedu koru mozgovu ak vies vobec co to je a dobre si premysli co kedy a komu napises.. aj ked je toto forum anonymne a pismenka znesu vela nikto ti nedal najmensie pravo navazat sa do uplne neznamych ludi , ktorych si v zivote nevidel na zaklade par riadkov.. sa ukludni.. a neurazaj nikto ti tu neublizil ani nic neurobil.. by ta zabilo sa pekne pokojne slusne chovat ze ? Hrdina.. mesacny princ a nevies mi hodit link na tu temu ? Rada by som si maoamku znova raz po sto rokoch precitala.. velka vdaka, prajem vsetkym pekny vecer :-)

Mesačný princ

smolinkaa 22 - maoam minule prispela do jednej témy, asi mesiac dozadu, takže si myslím, že to tu občas sleduje.

klemens

Smolinka prave teraz som sa z teba nenormalne dosral :DDD urcite ta ten tvoj akoze panic podvadza z kade chodi. Vy zeny ste strasne sproste. Ako vies, ze bol naozaj panic? Mal blanu okolo celej hlavy? Bohvie koho trtkal aj trtka okrem teba.
Ze velka vzacnost :D autorka ma dost rozumu aby si na krk nezavesila nejakeho neokrochnaneho panica. By jej bol len na pritaz, by jej ani vaginu nenasiel :D

Filip TT

mojnick - a nemýli ťa, že sa tu bavíme o tom, že som tu už dlho nebol?
Ja som tu inak na seba viac krát zanechal kontakt - s ľuďmi, kde bol o to obojstranný záujem som si písal osobne aj som sa s nimi stretol.

mojnick

Filip TT
Záujem sa dá predsa prejaviť rôznymi spôsobmi a ty ho prejavuješ tak, že sa adrie vždy zastávaš a vo všetkom s ňou súhlasíš, no skrátka z tvojich príspevkov je jasné, že ju chceš, zbytočne tvrdíš opak, okrem toho vieš, že je bez partnera, tak sa nehraj na moralistu a vzorného kresťana a priznaj si to konečne !!!

smolinkaa 22

Ze prilis zabrany myslou.. to poznam.. niekedy nepridem dlho a potom tu presedim cele dni xd..vie to cloveka pohltit len co je pravda.. teraz mam celkovo take blbe obdobie, zdrav. Problemy behacky po doktoroch atd atd.. ale snad bude lepsie.. kazdopadne som rada ze ta tu vidim a budem rada za kazdy tvoj prispevok.. a vdaka za prianie, napodobne ti zelam.. aj pekny dnik.. a este jedna vec ohladom autorky mi napadla.. uz to ze si toho chlapca oznacila za stareho panica tiez o tebe nieco vypoveda.. 28 rokov predsa nieje ziadny vek , su ludia co prisli o panenstvo ci panictvo v podstatne starsom veku po 30. Tke pripadne neskor a ziju, nic take svetoborne im neuslo.. nie kazdy meria svoje uspechy poctom sexualnych partnerov.. vobec nieje stary, to len ty si podla tychto svojich vyjadreni povrchna.. praveze u muzov by sa take nieco ako dokedy je panic malo cenit este viac vzhladom na to ako maju vyvinutu sexualnu potrebu a chtic.. ze je nejaky muz po 25 ke a neskor panic by sa skor malo zaradit medzi najabsurdnejsie dovody na rozchod a najcennejsie atributy v charaktere..

Filip TT

Ahoj Smolinka - ďakujem za opýtanie, darí sa mi dobre myslim. Nezredukoval som svoju prítomnosť tu kvôli nejakému osobnému problému. Nedá sa mi už sem toľko prispevať ako kedysi - zmenili sa mi podmienky. Tiež som bol tu do toho až príliš zabraný mysľou, to už tiež teraz tak neviem.

Nech sa Ti darí Smolinka :)

mojnick

Filip TT
Priznaj si, že máš chuť na adr1u :) Načo si sa ženil keď teraz slintáš po cudzích ženách ? A pritom sa hráš na "vzorného" kresťana, no fuj. Môžeš sa akurát tak hanbiť, a nie tu moralizovať.

smolinkaa 22

A co sa tyka autorky temy, no comment. Lutujem ta dievca uz vopred ., nechcem byt zly prorok ale raz sa ti kludne moze stat ze riadne padnes na hubu a potom si uvedomis co si stratila ked si uplne zaslepene a kratkozrako odkopla cloveka s velkou hodnotou.. co by ine zato dali.. moj priatel takisto ked ma spoznal mal uz 26 rokov, ked sme spolu zacali chodit mal 27 a bol panic, ja som bola panna a teda spat sme spolu dost dlho potom este nespali a vazim si ho zato neskutocne.. je to jedna z najlepsich veci aka sa dievcatu moze stat.. a treba si takeho muza velmi vazit, pretoze uz ich vela nieje.. raz sa zobudis a zistis ze mnohopocetne sexualne skusenosti a caste striedanie partneriek je u muza praveze skor na velku skodu.. odkial vies, ze neskor ked sa ta nabazi a prestanes mu stacit ta nebude podvadzat taky chlap a nedovlecie ti nebodaj este na dovazok nejaku pohlavnu chorobu ? Neprajem ti to ale takym ako ty asi nic ine nepomoze aby sa uvedomili.. je mozne ze si odhodila perlu a ked nato prides bude sakra neskoro.. a tomu chlapcovi by som zelala aby pozhovel natu spravnu ktora ho zato patricne oceni a potom az zisti co je to laska a stastie, nie sexovat bez lasky ale milovanie plne lasky.. v tom pripade ti garantujem ze on si bude hlavu o stenu trieskat ze sa s tebou zahadzoval.. lebo ak si mu povedala ze sa s nim rozchadzas pretoze je panic, tak lutovat mozno jedine teba ale jeho nie.. nezasluzila si si ho a on si zasluzi o sto percent lepsiu pri sebe.. fakt nechapem niekedy ludi v tejto dobe ako mozu takto hlupo povrchne premyslat.. sak sa zamysli! Kurevnik a casanova by ti bol lepsi ? Asi hej.. ale potom, nes nasledky sama.. a do vankusa nevyplakavaj.. ze si sama seba nevazis je jedna vec, ale aspon cloveka s hodnotami by si si vazit mohla.. vsetko nieje len o tom byt alfa samec v posteli.. ide tu aj o charakter toho muza ale to ti zjavne uniklo.. vidim podla diskusie, ze uz ta omrzelo zjavne chodit sem a citat si reakcie, ale bolo by fajn zamysliet sa nad sebou a nad tym ako sa spravas k inym.. ublizil ti tym ze je panic ? Asi nie.. ale ty tu vystupujes ako ublizena.. a to nieje normalne.. mohli ste mat krasny harmonicky vztah ale ty si hlupo zahodila mozno super sancu.. to baribal.. nemas pravdu.. ak je niekomu dobre ked je single, nech pokojne je.. je to kazdeho vec.. nieje pravda, ze v neskorsom veku sa uz nikoho spravneho pre zivot neda najst.. castokrat je to prave naopak bo ludia su vtedy uz zrelsi a uvedomelejsi.. a vela parov vznika vo faze zivota 40 az 60, aj neskor a su to pekne vztahy.. takze nesuhlas vek v laske nieje najrozhoducejsi faktor.. laska kvitne v kazdom veku.. take asi nepoznas, ze ? :-)