Ahojte, napisem vam moj pribeh - spoznala som jedneho chalana. Celkom bol fajn, rozumeli sme si atd.. obcas sa mi zdalo, ze je hanblivejsi, ale to mi nevadilo. Pol roka sme nemali sex. Po pol roku ked som uz velmi chcela, tak mi povedal, ze nemam na neho ist tak zhurta, lebo je este panic. Mam 27r a on 28... Kde dpc bol doteraz, ze mi v 28r napise, ze je panic???????? Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex??? To ako sa da takto dlho potlacat hormon?? Ved to je biologicka potreba! Akoby 10r nespal, nejedol... atd... FUJ! nechala som ho!
Kašlem na neho - stary panic
Klemens, ako nic v zlom ale s tvojimi nazormi by bolo mozne akurat mozno tak teba povazovat za nenormalneho, zakomplexovaneho a promiskuitneho.. adriu nahodou velmi uznavam, pretoze je rozhladena, scitana a jej prispevky citam velmi rada podobne ako kedysi maoam, ktora mi tu mimochodom dost chyba, neviete o nej niekto nieco, kam sa stratila? A multilevel s fleur de lis ? A vzdy pise k veci a k teme s uctou a respektom.. nie ako ty klemens len nadavat a osocovat, to nieje prave prejavom dobrych mravov a moralky ak si nahodou nato pozabudol.. tak nemudruj a uvedom sa laskavo lebo ak nemienis zmenit svoj slovnik a nadalej sa mienis navazat do slusnych ludi bezdovodne nahlasim ta adminovi.. a budes mat.. kazdy mame pravo vyjadrit svoj nazor ale pokojne a rozumne ako zreli, dospeli, uvedomeli ludia.. s rozumom :-) apropo, filip tt vitaj.. dlho si sem nezavital, tvoje prispevky maju hlavu aj patu a chybali tu, aspon mne urcite.. nie tak casto prispievam iba sporadicky ale som pravidelna citatelka a teba som citala tiez rada.. ako sa ti dari ?
Kazdy partner je ten pravy, ktoreho si vyberies. Pokial si niekto nevie vybrat do 30tky, 40tky atd.o niecom to svedci a o tom pisala aj zakladatelka temy.
Ste velmi priebercivy a mnohi ostanu sami, ako tuto adr1a. Do urciteho veku si mozes vyberat, ale ked to prezenies, uz si ta nevyberie nik.
Sa neposer. Si zenaty a zastavas sa tu adr1a, lebo po nej slintas. Sice si bol do 29 panic, ale teraz si promiskuitny.
Boh ta vidi !
Klemens - sú ľudia, ktorí nehľadajú partnera aby mali sex, ale sex majú preto, lebo majú partnera. Pokiaľ nemajú toho pravého, tak jednoducho nemajú sex.
Ja som to mal tiež tak - s manželkou som začal chodiť keď som mal 29 a do toho vzťahu som prišiel ako panic. Mal som známosti aj pred ňou, ale nebola to nikdy tá pravá.
Ten link, ktorý dala Adria je veľmi zaujímavý. Našiel som aj jeho zdroj:
yournewswire.com
a vedeckú správu:
journals.plos.org
To že sa absorbuje DNA, neznamená, že sa nejak zaradí do DNA ženy a tá ho prenesie na svoje deti. Ono to DNA sa nemixuje s DNA ženy, ono sa len niekde usádza.
Ahoj sestrička :), dík za veľmi dobrý link, posuniem ho ľuďom, ktorí sa tým zaoberajú.
Ty si uplne sibnuta adr1a. To, ze niekto uz mal vztah a sex nie je hned sexualny pracovnik, ci pracovnicka.
Boze ty zachadzas do takych extremov, na vsetko mas katastroficke scenare. A tu sprostost, co si sem dala, ze to, ze zenska niekoho vyfajci tak ma v sebe niekoho DNA :D
To by si ty musela mat zo svojich rodicov kolko DNA zien a muzov, s ktorymi tvoji rodicia trtkali a nemusis mat ani sex cely zivot.
Si riadne na gebulku, ved preto ta nikto nechce.
Vsak tu zacali vsetci panici a panny odsudzovat autorku, ze nechce nic mat s panicom, akokeby odmietla narodny poklad :D
Tvojim prispevkom adr1a dokazujes, ze panny su najvacsie kurvy, ked sa mu same nukaju a nechaju zo sebou take stvarat.
A kolko temtu malo zufali panici, ze uz si chcu zasunut, len ich ziadna nechce, tak zajdu za profesionalnou kurvou.
Tak co sa tu prosim vas hrate na moralne cistuckych, svatych a neviem co?
Prave ludia, ktori vo vztahoch normalne sexuju su normalnejsi nez vy. Vam to lezie na gebulku a stvarate potom rozne zverstva.
Sex patri do vztahu. Priznajte si, ze vy nie ste schopni vztahu, lebo vam nik nie je dobry. Ale pravda je taka, ze vy nie ste dobri pre nikoho. Len klamete samych seba a tie dristy, co tu davate. Ved je tu dost panicov a pannien, uz sa davno mohli zoznamit, ked ako tvrdis vrana k vrane sada, ale sa nezoznamia, lebo toho nie su schopni.
Niektoré by sa tomu aj potešili.
Som zvedavy, co by povedala, keby jej on povedal, ze s nou nechce mat dieta, lebo ona este ziadne doteraz nemala. A ze preto, ze nemala dieta do 25, alebo 30 tak nie je vhodna na to mat dieta.
Akoze nic proti, ale odsudzovat niekoho preto, ze je panic v neviem kolkych rokoch a preto nie je vhodny ba vztah moze ozaj len chora hlava.
klemens, vsak klud) Kde sa berie v tebe tolko nenavisti? Apropo. Pokial viem, kazdy je raz panna a panic. To nie je choroba. Aj ty si nim predsa bol ako aj ja ona ono oni))
A prirovnavat to k profesionalnej praxi a pracovnej cinnosti zdatnosti je predsa len dost pritiahnute za vlasy)) Jasne ze kazdy hlada zauceneho vyuceneho pracoviteho do prace. No podla tvojho prirovnania by sa do vztahov najlepsie hodili slusne povedane asi iba sexualne pracovnicky a pracovnici :D
Vsak nech si kazdy hlada kto komu vyhovuje a rovny rovneho nech si hlada a vrana k vrane sada) Nik nikomu nemoze nic diktovat.
Len taka zaujimavost. Poznam muza ktory uz mal nad 1000 sexualnych partneriek. Vacsinu tvorili prave panny. Na tie ma totiz slabost. Ale on nepraktizuje "obycajny" sex. Sex pisem preto ze vztahov mal minimum, tie baby sa mu same pchaju nukaju na sex. Tak ano, uznavam, ma obrovsku charizmu fluidum sarm vyzarovanie, proste je to Alfa samec a je nadherny, co u muzov az tak casto nehovorim. A vies co s tymi pannami stvara??) Anal, tvrdy BDSM sex, fisting puta zvezovanie bitky vosk na telo, analne koliky ai ai. Proste jednym sexom ziskaju skusenosti hodne vykricanych verejnych domov))
Pozri. Ci chceme nechceme, svetom vladne promiskuita. Vsak sex erotika je vsade kde sa len pozries. O tom vyzeraju aj dnesne "vztahy". Same kamaratstva s vyhodami, same podvadzana nevery, rozvody-kazde 3manzelstvo, pohl.choroby, same pretahovacky na diskotekach kluboch v autach parkoch ai. Isto nehladam panica ci pannu. Ak mal niekto za vacsinu zivota 1-2-3vztahy a dokaze byt verny, ma moj obdiv. Ale ak o niekom viem, ze viedol neviazany lachtikarsky sexualny zivot, jednorazovky, sexualne kamaratstva turistika, vyuzival eskort ai, tak proste taky clovek pre mna viem, ze nie je. U takychto ludi je ovela vyssi predpoklad, ze by bol clovek len dalsim v poradi a po istej dobe "dovi dopo". A to nehovorim o roznych zdravotnych rizikach. Hlavne pre zeny som sem davala link co vedci zistili. Kazda zena ktora s muzom nieco mala - sex ci oral - tak az 50r je nositelkou jeho DNA.
Vsak ty si hladaj zenu podla svojho gusta. A na to iste maju predsa narok pravo aj panici ci panny. O take blbosti sa tu dohadujete)) Vsak koho si najdete - s tym budete zit a aj vsetko ostatne, co k tomu patri
Co tu stale moralizujete o panenstve!!! .....uz stary etnograf al-Mas’údí o slovanoch napisal, ked muz zistil, ze zena je este panna :
„Ak by si za nieco stala, boli by ta muzi milovali a Ty by si si iste vybrala niekoho, ktory by ta zbavil panenstva"
Co to znamena ?
No presne to, ze panenstvo bolo znamenim, ze o dotycneho, v tomto pripade o zenu NEBOL ZAUJEM !!!
Cize ak niekto ma este aj dnes takyto nazor na panestvo, je to len jeho vec......