Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kašlem na neho - stary panic

Príspevok v téme: Kašlem na neho - stary panic
DievcaSrozumom

Ahojte, napisem vam moj pribeh - spoznala som jedneho chalana. Celkom bol fajn, rozumeli sme si atd.. obcas sa mi zdalo, ze je hanblivejsi, ale to mi nevadilo. Pol roka sme nemali sex. Po pol roku ked som uz velmi chcela, tak mi povedal, ze nemam na neho ist tak zhurta, lebo je este panic. Mam 27r a on 28... Kde dpc bol doteraz, ze mi v 28r napise, ze je panic???????? Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex??? To ako sa da takto dlho potlacat hormon?? Ved to je biologicka potreba! Akoby 10r nespal, nejedol... atd... FUJ! nechala som ho!

klemens

Suhlas s baribalom. Staci si vsimnut aki naruseni ludia sem pravidelne vypisuju, lebo uz dlho nevrzli. Ide im to na gebulku.
Neustale tu omielaju dogmy o cistej neposkvrnenej laske. Snivajte dalej.
Od panica ruky prec. Co je nejaka ucitelka sexu, aby ho do vsetkeho zaucala? Ved to bude trvat roky kym sa vsetko nauci. To uz ma vediet, ked ide do vztahu. Mas to ako dnes v praci. Vsade chcu sikovnych, zaucenych ludi a nie takych, ktorych musia dlho zaucat. To je velke riziko, ze sa to nenaucia nikdy.
Ake pohlavne choroby? Vam uz sibe nacisto bez sexu. To, ze niekto mal sex, neznamena, ze pri kazdom sexe nieco chytil. Existuje kondom. Mate asi tu fobiu z chorob a bakterii, preto nesexujete.
Pouzitych? Ved aj ty zenu raz pouzijes, alebo pouziju aj teba, ked budes chciet mat sex.
Myslim, ze kazdy clovek zacne s niekym sexovat a mysli si, ze bude cely zivot sexovat len s nim. V zivote nemas ziadne zaruky.
Clovek, ktory chcel makat v jednej firme cely zivot a bol v nej spokojny, no ta firma zrazu skrachovala bez jeho pricinenia. To ho teraz nikde nemaju chciet, lebo uz v jednej firme robil a je pouzity?
Myslenie mate riadbe zakrpatene. Odsudzujete ludi, ktori maju, ci mali sex, ako nieco neciste. To podla vas nie je vasa NADRADENOST?
Ale ak sa niekto zachova voci vam rovnakou mincou ako autora uz sa vam to nepaci?
Zamyslite sa nad sebou.

Mesačný princ

bez_rozumu - presne tak, ja by som takú vo vzduchu do rici nakopal :D

Ani keby mi zaplatili a ani keby sa mi ospravedlnila by som ju nechcel, ak by ma odmietla preto, pretože som panic!!!

BAX

baribal no sorry, ale sexuálna energia nie je využiteľná len na sex, má oveľa dôležitejšie poslanie. Jogíny ju transformujú spôsobom, ktorý bežný človek nedokáže,ale to neznamená, že to napätie, ktoré v tele spôsobuje bez sexovania (alebo ak chceš milovania) sa dá vybiť len sexuálne. Tiež by si si mal ešte kadečo naštudovať a neoznačovať tu ľudí za nevedomých.

bez_rozumu

Presne pre takéto typy žien ako si ty prestávam mať chuť hľadať ženu.
Som panic v 24 rokoch, ale keď si prečítam takýto príspevok, aké sú niektoré dievčatá hnusné, tak aj chápem prečo mám pocit, že by mi bolo lepšie samému ako s nejakou čo chce opoužívané a poprípade s pohlavnými chorobami.
Ja Vás niektoré nechápem, ale ja by som si byť mnou vybral skôr nepoužité ako použité.

chllp

Zas to ci je niekto panic, alebo nie, nie je az taka dolezita ludska vlastnost, ktora by rozhodovala o uspesnosti a trvacnosti vztahu. Ak tomu priklada niekto vacsi vyznam, ako napriklad, ci sa s tym clovekom citi dobre, tak skor vyhladava vztah zalozeny na sexe. Potom skor nejakeho gigola by som tej zene odporucil.

baribal

Boze a vy tu co chliapete o bezhlavom trtkani a promiskuite? Vidno aki ste vy nechutni, na co hned myslite, ked sa povie sex a ake ste prasce. Hlavne, ze sa tu hrate na moralne cistych.
Ked sa povie sex, moze sa mysliet aj milovanie v dlhorocnom vztahu. Ja som pisal o pravidelnom a spokojnom sexualnom zivote. Sami ste odkryli svoje charaktery, ked ste to hned pochopili po svojom.
A ano, bez sexu si poskodzujes zdravie. Ver si comu chces. Masturbacia nestaci. Pri sexe s milovanou osobou sa spustaju rozne hormonalne, obehove, chemicke v mozgu atd. zmeny. Vplyva na imunitu, srdce, zlazy atd.
To, ze ste nevedomi neznamena, ze to pravda nie je.
Posledna studia dokazala napriklad to, ze ak chce muz predist rakovine prostaty musel by na to masturbovat denne, kym staci sex 2x do tyzdna. A dalej. Nechce sa mi o tom pisat hlupym ludom.
Jedina pravda je, ze vy ste moralne cistucki, lebo vas nik nechce. Podla vasich reakcii by ste najradsej trtkali hlava nehlava.

viktoriabb

ovela lepsie ked je chlap panic nez keby trtkal kazdy tyzden druhu a mal kvapavku alebo syfilis.. neviete si vazit normalnych ludi!