Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kašlem na neho - stary panic

Príspevok v téme: Kašlem na neho - stary panic
DievcaSrozumom

Ahojte, napisem vam moj pribeh - spoznala som jedneho chalana. Celkom bol fajn, rozumeli sme si atd.. obcas sa mi zdalo, ze je hanblivejsi, ale to mi nevadilo. Pol roka sme nemali sex. Po pol roku ked som uz velmi chcela, tak mi povedal, ze nemam na neho ist tak zhurta, lebo je este panic. Mam 27r a on 28... Kde dpc bol doteraz, ze mi v 28r napise, ze je panic???????? Viete mi povedat, co clovek ktory v takomto veku (beu ohladu na pohlavie) robi 10r, ked nevie, co je to sex??? To ako sa da takto dlho potlacat hormon?? Ved to je biologicka potreba! Akoby 10r nespal, nejedol... atd... FUJ! nechala som ho!

pavel y

No ty určite tiež nebudeš žiadné "terno", keď si v 27 rokoch sama, bez partnera a neváhala by si sa zoznamiť písomnou formou. Zrejme a skončíš aj ty ako stará zatrpknutá dievka :D

koza2

No buď má nejaký psychický blok, alebo to proste nepotrebuje. Ja by som sa na tvojom mieste tak nerozčuľovala, skôr by som sa s ním o tom v kľude porozprávala...vieš, ono je ľahké riešiť dôsledky a nadávať na ne...ale príčiny...tie treba riešiť :)

koza2

No buď má nejaký psychický blok, alebo to proste nepotrebuje. Ja by som sa na tvojom mieste tak nerozčuľovala, skôr by som sa s ním o tom v kľude porozprávala...vieš, ono je ľahké riešiť dôsledky a nadávať na ne...ale príčiny...tie treba riešiť :)