Mám bratovi povedať, že ho podvádza žena, alebo to nechať tak? Je obchoďák behá po celom Slovensku. Videl som ju s iným chlapom ako prichádza aj odchádza z penziónu. Bol som tam na pracovnom obede . Keď som odchádzal spýtal som sa recepčnej či sa dá prenajať izba a hneď sa ma spýtala na ako dlho. Viac som nepotreboval vedieť ako to tam chodí. Presne to tak bolo prišla s tým chlapom a za hodinu odišli.
V sobotu sme boli u nich na baráku grilovať a keď som videl to zlatko sem zlatko tam ako sa k nemu túlila bolo mi na grc. Brat postavil pekný dom, majú dve krásne deti a hento si nezaslúži. Je to dobráčisko s velikánskym srdcom. Nepovedal som to ani svojej žene nikomu. Tú grilovačku som rýchlo ukončil s tým, že mi je akosi zle zbalil som ženu a deti išli sme radšej domov. Nedokázal som sa na ňu pozerať. Stále nad tým rozmýšlam neviem či mu to mám povedať. Úplne som z toho znechutený. Deti školopovinné, nový dom dal by im všetko na svete. Mám ho zavolať na pivo a tam ho skúsiť nejako vyspovedať? Proste bude to podozrivé keď tam prestanem chodiť lebo ja sa fakt na tú pretvárku nedokážem dívať. Svojej žene nechcem o tom hovoriť poznám jej názor na neveru tá by z toho urobila hneď haló. Ideme aj na dovolenku s nimi tam to budem mať zas pred očami. Mám sa radšej pretvarovať a byť ticho alebo rozpútať peklo keď mu to poviem? Ako by ste to riešili vy?
Brata podvádza žena, povedať mu to?
Ja si stojím za svojim názorom. Bez dôkazov je to len konštrukcia niečoho, čo nemusí byť pravda. Len to nahlodá bratovu myseľ a zmení jeho pohľad na manželku...
Na tvojom mieste by som najal nejakého detektíva, nech ju sleduje a až keby sa to potvrdilo by som konal.
Môžeš rozbiť rodinu ,,pre nič,,
- od tohto by som dala asi radšej ruky preč -
fufinesko hrabe len tebe. pocuvni radu doktora nad sebou. pomoze ti vycistit hlavu lebo ine ako hovna tam nemas! :D je nas tu viac co vieme kto si. ale ako odpad nam nestojis zato aby sme sa ta riesili.
Takže Kyčera aj ty si žena a názorovo si poslala pod čiernu zem viac ženy ako mužov.
Ono tu ide všade o rodinu.
Možno niekomu ide zle klávesnica že tam zle vyskakujú tie písmenká robí gramtické chyby-a tak je to skladanie viet u niekoho zlé alebo rýchle.
(:
PS. Ak niekto podvadza kradne zabija znasilnuje podplaca ai ai cinnosti - pri ktorych nechce byt odhaleny chyteny odhaleny - tak to isto nerobi verejne, teatralne, s divakmi ai ai. Takze ake dokazy ma jeho brat mat?? To im mal akoze pri sexe ci co tam vtedy robili, sekundovat?) Vsak nech si brat najme sukromne ocko ktore nasadi na zenu a potom mozu byt/ci nemusia byt, dokazy o pripadnej nevere. Az akcia vyvolava a ma vyvolavat reakciu. Nie bezdovodne
Mesacny princ.
Ja cudzim ludom prilis neverim. To si preverujem, tam mi treba dokazy. Rovnako aj pri rodine-aj ked bez vetra sa ani listok nepohne. Ale ak by mi nieco takto zavazne povedal vlastny brat ci ktokolvek z rodiny koho poznam cely zivot a stretavame sa pravidelne a mame super vztahy (ako dotycny s bratom - inak by sa uz ako zenati nestretavali s rodinami pri grilovackach, tie skor travis podnikas s priatelmi a s rodinou iba ak su fakt OK vztahy), tak by mi to dalo aspon dovod premyslat.
Mozno keby tebe toto vtedy niekto povedal, tak by si nebol tolke roky klamany a podvadzany (sam si to tu niekde spominal, ze ta manzelka vela rokov podvadzala).
Pozri. Reci sa hovoria a chlieb sa je. Brat je brat. Asi maju OK vztahy. Zenu pozna par rokov a s prepacenim-mozu aj nemusia byt spolu. Deti su na cely zivot. Zena byt moze aj nemusi. A brat rovnako ako deti. Ten bratom ostane aj ked uz s manzelkou byt uz nemusi. Uznavam - ze su rodiny, kde rodinne vztahy vazby nie su dobre blizke sudrzne a OK. Ale su rodiny, ktore su pevnejsie lepsie sudrznejsie cestnejsie nez manzelske priatelske kolegionalne kamaratske ai puta. Clenovia rodiny sa poznaju od narodenia, prezili vacsinu zivota spolocne, maju rovnaku genetiku vychovu zaklad ai, vysli z rovnakeho zazemia pomerov, su aj ekonomicky socialne podobne na tom, aj ked uz maju svoje vlastne rodiny sa stale stretavaju a drzia spolu. A tu je to stejne. Bratia sa stretavaju, travia spolu volny cas, dovolenky ai. Takze uz z tohto je jasne, ze maju blizke a OK vztahy.
Ja som poradila Petrovi - povedat bratovi iba to, co vtedy videl a svoj nazor postoj k tomu celemu. Ale ostatne uz nechat na brata. Bud sa jej manzel opyta priamo nepriamo co vtedy a vtedy robila? Alebo s kym bola v ten den, ci v tom penzione? Dovod pricinu, na dotycneho muza ai? A bud ju manzel bude konfrontovat, nasadi na nu detektiva, bude si ju lepsie vsimat ai ai. Co je na tom zle?? Vacsinou ti klame kto ti chce uskodit, je za tym prospech zisk zavist nenavist. Vsak ak zena nema co skryvat tak sa to "nedorozumenie" cele vysvetli a zivot ide dalej. Ale ak on jej zabezpeci vyssi zivotny komfort, maka ako fretka aby ona robit nemusela, ai ai, tak si isto nezasluzi byt podvadzany a byt za debila. To je cele.
Chodte sa vsetci poriadne vysrat.
Kycera hrabe ti? Daj pokoj ludom. Niektori to tu strasne prezivate. Je jedno ci su temy fake a kto pise pod akym a kolkymi nickmi. Nie si admin, tak cus. To sa neda citat ako sa tu vyhrazas ludom a inak porusujes tym aj pravidla.
a_dr1a a Kycera - určite by ste to bez dôkazov povedali niekomu, kto má dokonalý vzťah? Čo ak by si niekto takúto intrigu len vymyslel a povie to. Žena sa bude darmo brániť, alebo aj muž. Už si podľa mňa nedokážu tak dôverovať...neviem. Ja by som bez dôkazov nerobil nič. Ale povedal by som o tom mojej žene.
Vynechať manželku a pýtať sa anonymných ľudí je trošku divné...
Ženy vedia takéto niečo odhaliť lepšie, ako muži a možno by niečo vymyslela a zaobstarala aj dôkaz.
Bez dôkazov môže človek takto obviniť kohokoľvek z čohokoľvek.
Ahoj Peter. Dakujem ti za spätnu väzbu a reakciu. Ja som bola v podobnej situacii a som vdacna, ze som sa vtedy dozvedela co som sa dozvedela. Pozri. Ty povedz bratovi pravdu co vies a co si tam vtedy videl (predsa penziony mavaju zvacsa cast ubytovaciu a cast restauraciu bar, co byva zrejme aj tak spojene. Bola som uz aj v takom, kde mali aj mini wellnes ci saunu. Ty si tam vsak bol osobne a tak vies najlepsie co sa tam nachadza a co tam nie je a kam vtedy svagrina s tym muzom sla - do ktorej casti v penzione isli a co sa tym smerom nachadza. Na to predsa nemusis byt ani Colombo. Ty si bol na pracovnom obede. Ak ona tam nebola kde ty - tak tych moznosti kde mohla inde byt zas nie je kvantum). A ostatne bude uz na bratovi. Ci ju bude konfrontovat otazkami priamo ci nepriamo, ci na nu nasadi sukromne ocko co robi kym on pracovne beha po celom SK, ci si ju zacne viac vsimat a "kontrolovat" ju. Asi sa ma bratova manzelka pridobre, kedze nemusi pracovat, len sa starat o deti a domacnost. Takze cas a prilezitosti moznosti by mala na vselico. Ale to uz bude problem a zalezitost tvojho brata, nech si to zisti ustoji a rozhodne sa sam. Ty mu povedz co vies, ostatne bude uz na nom. Ty ich poznas najlepsie. A krv nie je voda. Brat je brat a svagrina je.....
Ahoj Kycera) Rada ta vidim. Pekne leto ti zelam a kasli na trollov)