Mám bratovi povedať, že ho podvádza žena, alebo to nechať tak? Je obchoďák behá po celom Slovensku. Videl som ju s iným chlapom ako prichádza aj odchádza z penziónu. Bol som tam na pracovnom obede . Keď som odchádzal spýtal som sa recepčnej či sa dá prenajať izba a hneď sa ma spýtala na ako dlho. Viac som nepotreboval vedieť ako to tam chodí. Presne to tak bolo prišla s tým chlapom a za hodinu odišli.
V sobotu sme boli u nich na baráku grilovať a keď som videl to zlatko sem zlatko tam ako sa k nemu túlila bolo mi na grc. Brat postavil pekný dom, majú dve krásne deti a hento si nezaslúži. Je to dobráčisko s velikánskym srdcom. Nepovedal som to ani svojej žene nikomu. Tú grilovačku som rýchlo ukončil s tým, že mi je akosi zle zbalil som ženu a deti išli sme radšej domov. Nedokázal som sa na ňu pozerať. Stále nad tým rozmýšlam neviem či mu to mám povedať. Úplne som z toho znechutený. Deti školopovinné, nový dom dal by im všetko na svete. Mám ho zavolať na pivo a tam ho skúsiť nejako vyspovedať? Proste bude to podozrivé keď tam prestanem chodiť lebo ja sa fakt na tú pretvárku nedokážem dívať. Svojej žene nechcem o tom hovoriť poznám jej názor na neveru tá by z toho urobila hneď haló. Ideme aj na dovolenku s nimi tam to budem mať zas pred očami. Mám sa radšej pretvarovať a byť ticho alebo rozpútať peklo keď mu to poviem? Ako by ste to riešili vy?
Brata podvádza žena, povedať mu to?
Ja sem chodim nárazovo, nerozumiem ti čo chceš, čo ti vadí na ľuďoch.O akých intelektualoch na vysokých pizíciach hovoríš.Mne je to jedno,nemusím tu byť ak budeš šťastný človek.
Ja nebonzujem! Viem, kto si, ale som Ťa neprezradila, tak ma nechci naštvať! Lebo keď sa nahnevám, som ZLÁ!!!
Poradila som si s inými - inteligentnými intelektuálmi na vysokých pozíciách, poradím si aj s Tebou!!! Nevyháňam Ťa z fóra, ale dávam Ti príležitosť ZMENIŤ svoje CHOVANIE. Rozhodnutie je len na Tebe!!!
Nech sa páči na admina.Nenapádaj.
Nech sa páči na admina.Nenapádaj.
Jasné, Ty si tu na trollovanie, okydávanie a trepanie hlúposti. Ty a študovaný?! Nedaj sa vysmiať! Máš tak nanajvýš ukončenú špeciálnu školu, aj to len základnú! : D
To že sa ti niečo také stalo je nam ľuto ale to neznamená že aj iní pojdu tým istým smerom.Toto je jeho brat a jeho žena a nie niekto neznámy.Každý ma iné nervy.My nie sme tu na rozbíjanie vzťahov.
Neviem čo máš proti ľuďom čo tu vypisuješ-uvedených 5 nickov.Je to ich vec aké si dávajú.
Moja retorika je vždy rovnaká.Asi máme všetci podobnú ked sme študovali v jednej krajine.
Ak maš niečo spýtaj sa admina.Tam sú podmienky. Pekný deň
Už meníš rétoriku? Nie je možné, že sa vieš vyjadrovať aj inak ako retard!
Keď je brat obchodník tak mu vo firme jeho žena pomáha.To je celé.To je ich vec.To znamená spolupracuje s nimi.
Ľudia si môžu dávať akekoľvek nicky, to je ich vec.Je to anonymné forum.Tu nejde o nick ale názor.
Keď sa vám niečo nepáči pivedzte adminovi a neslieďte kdo kde ako kedy čo.
Zelenacajocka,
ide to s Tebou dole kopcom, keď si už ozelenela! Mala by si urýchlené navštíviť pohotovosť alebo využiť tie "výnimočné zdravotné rady", kt. tak rada poskytuješ. To vieš, že už plesnivieš?! : D Mala by si sa konečne rozhodnúť, KTO a ČO si, ty úbohý obojpohlavný troll a prestať tu zasmraďovať fórum! Zavreli liečebňu, v ktorej si bol? Bodaj by sa Ti vlastný príspevok nepáčil - huruju, gogo5, bulubu, zelenacavocka, ferdomravec, breta89,...
V Tvojom prípade je MLČAŤ a NEvyjadrovať sa, ZLATO, za predpokladu, že nie si PLATENÝ!
Presne to, čo som videla! Nič viac a nič menej! Našťastie ja som takúto dilemu nikdy nemusela riešiť.
Naopak, bola som to ja, kto bol permanentne bombardovaný informáciami, kde a s kým sa môj partner nachádza. Listy, telefonáty,... A predstav si, že žiadna dôvera nebola nahlodaná a ustáli sme to. Vždy po ňom ženy štartovali, aj teraz. Lenže toto je iná situácia a ja tiež vyznávam rovnaké hodnoty ako Peter!
Pozri, Mesačný princ, čo sa Teba týka, verím Ti! Neviem prečo, ale verím. No a teraz sa skús vžiť do úlohy Petra alebo jeho brata a polož si otázku : "Chcel by si byť o tomto informovaný?" Nie je problém zistiť, kto bol ON a čo tam tí dvaja robili.