Mám bratovi povedať, že ho podvádza žena, alebo to nechať tak? Je obchoďák behá po celom Slovensku. Videl som ju s iným chlapom ako prichádza aj odchádza z penziónu. Bol som tam na pracovnom obede . Keď som odchádzal spýtal som sa recepčnej či sa dá prenajať izba a hneď sa ma spýtala na ako dlho. Viac som nepotreboval vedieť ako to tam chodí. Presne to tak bolo prišla s tým chlapom a za hodinu odišli.
V sobotu sme boli u nich na baráku grilovať a keď som videl to zlatko sem zlatko tam ako sa k nemu túlila bolo mi na grc. Brat postavil pekný dom, majú dve krásne deti a hento si nezaslúži. Je to dobráčisko s velikánskym srdcom. Nepovedal som to ani svojej žene nikomu. Tú grilovačku som rýchlo ukončil s tým, že mi je akosi zle zbalil som ženu a deti išli sme radšej domov. Nedokázal som sa na ňu pozerať. Stále nad tým rozmýšlam neviem či mu to mám povedať. Úplne som z toho znechutený. Deti školopovinné, nový dom dal by im všetko na svete. Mám ho zavolať na pivo a tam ho skúsiť nejako vyspovedať? Proste bude to podozrivé keď tam prestanem chodiť lebo ja sa fakt na tú pretvárku nedokážem dívať. Svojej žene nechcem o tom hovoriť poznám jej názor na neveru tá by z toho urobila hneď haló. Ideme aj na dovolenku s nimi tam to budem mať zas pred očami. Mám sa radšej pretvarovať a byť ticho alebo rozpútať peklo keď mu to poviem? Ako by ste to riešili vy?
Brata podvádza žena, povedať mu to?
adria k tomu smerujem, že mu to poviem a nech už si to vyrieši sám ako uzná za vhodné. Rozhodne ale o tom nebudem mlčať, jeho ženu nebudem konfrontovať. Ona nepracuje stará sa o chod domácnosti tak nemá čo chodiť vybavovať izby či podobné veci čo som tu čítal. Mne na rodine záleží asi som staromódny ale nehanbím sa za to. Brat je rodina tak aj preto mu to poviem. Tuším kycera povedala že budem zlý tak aj tak ja proste s tým nedokážem fungovať a pretvarovať sa pred nimi. Moja žena je trochu zbrklá a rieši všetko horúcou ihlou ptreto som jej to nehovoril ale každý má slabé stránky. Lenže nevera nie je slabá stránka to je v mojich očiach zrada manželského sľubu a nie som žiadny svätuškár.
Keby ste sa rozpravali radsej o hovnach,malo byt o vacsi vyznam.
A nemohol by si na cele toto forum? Velmi by nas to potesilo :)
to uz mi moze byt jedno, nemal to sem davat, i tak zaliezol jak zbabely potkan a ak sa voebc vrati, tak uz vidim tu jeho "doveryhodnu" reakciu, ale serem i ja na tuto temu uz
A ty si co? Samozvany sudca a inkvizitor vsetkych nevernych zien?
Jasne vsetky temy su vymyslene a vsetci ta prenasleduju.
Liec si svoju paranoju a nekaz tu svojimi vlastnymi psychickymi problemamy vzduch.
Nie je to nasa vec. Jediny, kto ma pravo to riesit je jej muz. Robi obchodaka, lieta kade tade, isto si aj on vrzne, len je to jeho brat, tak je svaty.
a co je inak na tom, ak by jeho zena z toho urobila velke halo? ze by sa rozpadol uz i tak rozbity vtah? ved este stale sa to moze ukazat ako velke nedorozumenie
niekomu tu nevery podla vsektho az privlemi vyhovuju, tak ako aj zavádzanie
to nemeni nic na tom, ze tema je vymyslena a teda sa stariat mozeme aspon urovnou v akej to ten autor podava, ci skor podurovnou, ked sa podla vsetkeho mieni iba pretvarovat, i tato tema je len obycajna pretvarka
ty asi byvas rad klamany, lebo sam si klamar....k tomuto vsak vsetci nemaju predispozicie a ani nemusia mat
Milí krasni hôrni muži prestańte.
Veď sam Peter povedal že jeho žena pozoruje ľudí a vybľakuje.Dava mu chrobáka do hlavy.To je pre ňu konkurencia švagrina keď sa rodina stretáva.čo to nevidíte, možno by ho to ani nenapadlo-veď ani jej by to nepovedal.Kole im oči že je mila.Jeho žena je kriklúň.
A ona vam nevadí.
Treba isť z tejto témy het,on sem už nechodí.
Všetky temy sa inšpiruju takouto problematikou navzajom, jeden začne....
Milí krasni hôrni muži prestańte.
Veď sam Peter povedal že jeho žena pozoruje ľudí a vybľakuje.Dava mu chrobáka do hlavy.To je pre ňu konkurencia švagrina keď sa rodina stretáva.čo to nevidíte, možno by ho to ani nenapadlo-veď ani jej by to nepovedal.Kole im oči že je mila.Jeho žena je kriklúň.
A ona vam nevadí.
Treba isť z tejto témy het,on sem už nechodí.
Všetky temy sa inšpiruju takouto problematikou navzajom, jeden začne....
Nie ste sudcovia, ak aj niekto podvadza a hlavne nemate pravo sa srat do zivota niekoho ineho. Radsej si dajte dokopy vlastne zivoty.