Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Brata podvádza žena, povedať mu to?

Príspevok v téme: Brata podvádza žena, povedať mu to?
peterpietro

Mám bratovi povedať, že ho podvádza žena, alebo to nechať tak? Je obchoďák behá po celom Slovensku. Videl som ju s iným chlapom ako prichádza aj odchádza z penziónu. Bol som tam na pracovnom obede . Keď som odchádzal spýtal som sa recepčnej či sa dá prenajať izba a hneď sa ma spýtala na ako dlho. Viac som nepotreboval vedieť ako to tam chodí. Presne to tak bolo prišla s tým chlapom a za hodinu odišli.
V sobotu sme boli u nich na baráku grilovať a keď som videl to zlatko sem zlatko tam ako sa k nemu túlila bolo mi na grc. Brat postavil pekný dom, majú dve krásne deti a hento si nezaslúži. Je to dobráčisko s velikánskym srdcom. Nepovedal som to ani svojej žene nikomu. Tú grilovačku som rýchlo ukončil s tým, že mi je akosi zle zbalil som ženu a deti išli sme radšej domov. Nedokázal som sa na ňu pozerať. Stále nad tým rozmýšlam neviem či mu to mám povedať. Úplne som z toho znechutený. Deti školopovinné, nový dom dal by im všetko na svete. Mám ho zavolať na pivo a tam ho skúsiť nejako vyspovedať? Proste bude to podozrivé keď tam prestanem chodiť lebo ja sa fakt na tú pretvárku nedokážem dívať. Svojej žene nechcem o tom hovoriť poznám jej názor na neveru tá by z toho urobila hneď haló. Ideme aj na dovolenku s nimi tam to budem mať zas pred očami. Mám sa radšej pretvarovať a byť ticho alebo rozpútať peklo keď mu to poviem? Ako by ste to riešili vy?

pdvadzac

doma- nikdy to nebude dokonale,jasne,ze vzdy kazdemu nieco chyba,ale to neznamena hned chodit za inym a doma sa tvarit ako stastna rodinka,ak jej nieco chybalo mala to odkomunikovat s muzom nie s milencom.

slnecnavila

Vasa nenávisť k ženam ani neviete či je to pravda to sa týka aj Petra.Je katastrofalna ako odpadkový koš-ludia nie su odpadkový koš nadavok.
Rozumný chlap sa o tom nejde baviť niekde,aby ho nehrýzlo náhodou svdomie že nezasiahol.
Jedine sa slušne spýtať bez hurhaja.Nema dokazy.Toto forumto zakazuje.
Všetky prispevky by mali skončiť v koši lebo sa zvrhnú na oočovanie.

dobre

Nehovvor nic, rozbije sa rodina a zacne peklo pre celu rodinu a hlavne deti. Aj keby sa rozviedli, delil by sa aj majetok, boj o vyzivne, o deti.... proste vsetko a tvoj brat by skoncil psychicky zlomena troska a jeho dieti tiez a ona stetka mozno ako vítaz!!!!!! Posadil by som si ju a vsetko jej povedal ze si ich videl a ze si das na nu pozor / aj ked to tak nemusi byt/ a, ze ak to bude pokracovat tak potom budes konat. Nech to co najskor ukonci a venuje sa rodine a detom ked chcela deti a rodinu!!!! Takto aspon ako tak ta rodina funguje, zlatko sem zlatko tam, spolocna dovolenka atd......89% rodin takto v dnesnej dobe "na oko" funguje a pritom kazdy niekde zahyba alebo taha aj dva vztahy naraz, lebo mu doma nieco chyba.......Nestaraj sa do toho, snaz sa s tym naucit zit. MOzno cas a zivot vsetko vyriesi ale dobre to skoncit, urcite asi neskonci....bohuzial

milahviezda

V televíziii pri natačaní nejakej relácii alebo show, je to tak, že hľadisko ma vyjadriť emocie-je im to povedané aby reagovali tlieskali,a potom to postrihajú v strižni. tak potom nevieš ako je to naozaj lebo je to show.
zbytočne hodnotíte hľadisko.
ten peter nema dokazy či chce či nechce.len niečo videl zďaleka,ľudia sa podobajú na seba.Nebol pritom.
Ešte som nevudela takeho blba ktorý by išiel takéto robiť ,kde ho poznajú a je možnosť že sa s kadekým stretne známym. hadam by išli do iného mesta??????
Nech sa spýta jej či je to pravda že mal pocit že ju videl.ona vysvetlí.nie bratovi. ona mu to vysvetli.
Čo koho do druhých. Možno on vychovava svoje deti tak že sa to iným nepači.nedeje sa nič.Nemádôkazy, nebol pri tom.To nie je o tom že sa tu zastava žena./tam bol s ňou aj muž-obaja/

Fisker

lyst presne tak tomu ale v skutocnosti bolo, vsetky boli za bezvycitne tajenie svojej nevery, pokusas sa siahodlho ospravedlnit neospravedlnitelne, to je typicka vlastnost zien

lyst

doktor laska,
zhyknutie zien v hladisku..., nemyslim ze tym zhyknutim sa ma hned usudit, ze vsetky tie zeny su za bezvycitne tajenie svojej neveri, alebo ich automaticky povazovat za nevernice, veselo podvadzajuce. A dalej analogicky si toto mysliet o vsetkych ostatnych zenach.

Myslim ze tam hralo najvacsiu rolu nesucitu k okolnostiam... Boli v televizii, pre nich to bola absolutne v prvom rade len show, oni to skor vnimali ako proste priznanie sa k niecomu, cim si spackala cosi, nacom jej velmi zalezi. Uz tym zenam v javisku bolo fuk o co ide, tak nastalo zhyknutie, ako si to zpackala vlastne sama, co to za hlupost spravila. Akoby ukradnes penazenku v parku niekomu, kto ju polozil nestraziac na lavicku, a po mesiaci sa sam udas na policiu, a okrem pokuty, sa strapnis a este ta aj zavru na pol roka... Tiez by som takuto formu priznania povazoval za hlupu, a podla mna presne takto kratkozrako to videli aj tie zeni v publiku, pri paradnej celoslovenskej show, mysliac ako budu sediet v obyvacke, a pozerat sa do televizie na seba, a pochvalit sa tym kazdej kamoske, ze bola v telke, ci ju videla...

juro543

grgrprd-ale aj tak nadvazuješ nato čo sa píše, tu sa uvádzajú nejaké príklady čo sa stalo a to je jedno či z pošty.
prd znamena že na prd?
napísal si veľké litanie, a ani mne sa nechce to opravovať.Doba kamenná mala že by mohli rozsievať živelne ale aj tam už boli kvazi rodina. že si vyhliadol jednu ktorá mu vyhovovala- nemysli si že boli dementní a stale rozsievali.vedeli aj prilnut k nejakej ktorá udržovala rodinný krb a dtarala sa o všetko moné aj dieti.Zase neboli až takí dementní aj ked nerozpravali a boli kvazi divosi-ale príroda im poskytovala hojnosť a slobodu.
zvierata majú ruje, ale si ich určitý čas vychovávaju tie mláďatá, tiež majú obdobie že nepustia samca.
a vidno ,veď pozoruj že obidvaja sa staraju napr. vid labute na rieke ako rodinku.
dal si to extremu. veď keby hromadne rozsievali kadejako-bola by anarchia totalna.
prírod vie čo robí.
My ľudia musime vychovať 18 rokov menej detí.A zveri viac deti kratko.Ćo je lepšie.
Doktor laska ty sa netrap dobre že odletela,asi ťa brala ako samozrejmosť na zabepečenie niečoho a ešte ťa chcela kontrolovať tak robila to všeliako.ale ked si miloval hlboko, takto ťa jatrí až doteraz.
Aspoň si jej ukazal kto vie dlhodobo pracovať a obetovať sa vo vzťahu.možno spomína.
Nesadli ste si.(:

fake theme

grgprd, takze tymto len potvrdzujes ze nedokazes rozmyslas za seba a mas rozum cisto slepici

kopirovat a opisovat dnes uz dokaze hocijaku chujino

doktor laska

Ved to,ja som o nu este po rozchode ako bojoval, ale z jej strany to uz boli krute veci,ked zistila,ze ju mam stale rad. Teraz viem,ze som bol velmi zaslepeny a dobre,ze sa nevratila. Nie som lekar,bol som vtedy student,ktory jej pomahal aj financne. Nehladam zatial,bojim sa,ze sa mi moze nieco podobne zopakovat. Nemala najmensi dovod ziarlit. Prave ja som mal vela dovodov ziarlit,ale neziarlil,lebo som jej veril. Stale mi hovorila,ze kolki jej pisu a ze preco neziarlim. Napada ma len to,ze podla seba sudim teba a tak sa aj ku mne staviala. Grgprd,moze byt pravda co pises,potom ja som bol ten tutko,ale na druhej stane my od zvierat mame aj rozum.