Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Brata podvádza žena, povedať mu to?

Príspevok v téme: Brata podvádza žena, povedať mu to?
peterpietro

Mám bratovi povedať, že ho podvádza žena, alebo to nechať tak? Je obchoďák behá po celom Slovensku. Videl som ju s iným chlapom ako prichádza aj odchádza z penziónu. Bol som tam na pracovnom obede . Keď som odchádzal spýtal som sa recepčnej či sa dá prenajať izba a hneď sa ma spýtala na ako dlho. Viac som nepotreboval vedieť ako to tam chodí. Presne to tak bolo prišla s tým chlapom a za hodinu odišli.
V sobotu sme boli u nich na baráku grilovať a keď som videl to zlatko sem zlatko tam ako sa k nemu túlila bolo mi na grc. Brat postavil pekný dom, majú dve krásne deti a hento si nezaslúži. Je to dobráčisko s velikánskym srdcom. Nepovedal som to ani svojej žene nikomu. Tú grilovačku som rýchlo ukončil s tým, že mi je akosi zle zbalil som ženu a deti išli sme radšej domov. Nedokázal som sa na ňu pozerať. Stále nad tým rozmýšlam neviem či mu to mám povedať. Úplne som z toho znechutený. Deti školopovinné, nový dom dal by im všetko na svete. Mám ho zavolať na pivo a tam ho skúsiť nejako vyspovedať? Proste bude to podozrivé keď tam prestanem chodiť lebo ja sa fakt na tú pretvárku nedokážem dívať. Svojej žene nechcem o tom hovoriť poznám jej názor na neveru tá by z toho urobila hneď haló. Ideme aj na dovolenku s nimi tam to budem mať zas pred očami. Mám sa radšej pretvarovať a byť ticho alebo rozpútať peklo keď mu to poviem? Ako by ste to riešili vy?

grgprd

Fejk
Ty proste nezneses ze ta niekto opravil kedze si tresol chujovinu :-)
To nie su chojovinky co pisem ale fakty a keby si vedel rozmyslat tak najdes spojitost s tym o com je tu rec.
A mna vase prizemne chujinky typu posta pre teba nezaujimaju.

fake theme

grkprd, radsej sa vyjadri k tomu o com sme pisali a nie chujiny, ktore si mozes precitat v odbornych priruckach riesit

my sme pisali o poste pre teba o verejnom priznani a rozmyslame za seba, nie cez knihy

feroti

Ak by som bol žena tak zasadne nevyberam doktora.To istéako muž ženu doktor.Ani nemajú čas a plno osadenstva naokolo.

feroti

Ak by som bol žena tak zasadne nevyberam doktora.To istéako muž ženu doktor.Ani nemajú čas a plno osadenstva naokolo.

grgprd

ani zeny nie su nastavene monogamne. ludsky druh nie je nastaveny monogamne, ale v zivocisnej risi su druhy ktore su aj promiskuitnejsie. ludsky druh je niekde medzi. rozdiel akurat je v tom ze muzi si mozu z biologickeho hladiska dovolit byt tymi rozsievacmi a teda dat skor na kvantitu zatial co zeny si to z biologickeho hladiska nemozu dovolit (minimalne kvoli prenatalnemu obdobiu, vet gravidita trva niekolko dlhych mesiacov a zenu zatazuje).

zo strategickeho hladiska je pre zenu idealny stav ked sa o jej potomstvo stara nejaky dobrak tutko ktory si na viac netrufne a na viac ani nema je rad ze ma aspon ju, skratka je rad ze je rad. ten pri nej ostane a teda bude sa starat.
zatial co ona pritom plodi deti s inymi zivotaschopnejsimi muzmi za jeho chrbtom. inymi slovami o potomstvo sa nemusi starat sama a pritom jej poskytnu geny geneticky kvalitni samci. najlepsie od viacerych, pretoze to poskytuje vacsiu geneticku rozmanitost. alebo staci jeden, ale TOP samec o ktoreho sa je ochotna podelit s inymi samicami. kazdopadne ti kvalitni samci pri tej zene ani inej neostanu pretoze su kvalitni a mozu si narozdiel od toho nezivotaschopneho tutmaka vyberat, cize byt tymi rozsievacmi semena.

samozrejme sa do toho zapajaju aj ine faktory takze jasne ze to nie je vzdy take idealne a ten kvalitny samec nemusi byt taky rozsievac akym by mohol byt a ta zena tiez nemusi byt takou rozhodnozkou.
preco ? no lebo ludske potomstvo homo sapiens si uz vyzaduje viac starostlivosti od oboch rodicov. cize su viac naviazany na neho = rodicia skor ostanu spolu. plus ludska spolocnost je zalozena hlavne na zivote v komunite (co malo a ma svoje evolucne vyhody pre prezitie) ktora je navyse dnes uz komplexnejsia a tak podobne. takze ta miera toho ako vyuziju svoju idealnu strategiu je obmedzovana roznymi faktormi.

ps: bola by zaujimava statistika o tom kolko muzov vychovava nevlastne deti. samozrejme by ma zaujimali skutocne realne cisla :D
niekto by namietol ze tolko kvalitnych samcov nemame. no tu sa zapajaju este dalsie individualne faktory. kazda zena ma ine moznosti v tom akej kvality ten jej samec (bokovka) moze byt, pretoze nie kazda zena ma na to aby pritahovala tych najlepsich.

ps2: samozrejme v dnesnej dobe kondomov a inej antikoncepcie sa z tych bokoviek nemusia vzdy rodit deti. ale to neznamena ze ludia nebudu tieto veci robit. tak ako vsetko zive na tejto planete aj ludia su hnani svojimi pudmi a nevedia si pomoct. kto je do akej miery hnany a ako sa chova je individualne urcene jeho okolnostami, individualnym biologickym nstavenim, kto na co ma a tak dalej.
vsetky ostatne vysvetlenia zien alebo muzov preco urobili to co urobili su v podstate irelevantne. je to len racionalizacia svojich pudov. nic viac nic menej.

xevier9

Ta tvoja bola tak nastavená doktor/si naozaj doktor?/,že tú jej predstavu o tebe dala do skutočnosti-možno jej niekto o tebe natáral.O par rokov sa jej môžeš spýtať, ak fluidum vzťahu vyprchá.

Kycera

Doktor láska,
pokiaľ Ti rozum zostal stáť, nie je to najhoršie. To ešte rozchodíš! : D Horšie by bolo, ak by si ľahol alebo odišiel s Tvojou bývalou!

fake theme

a co doktoroko cakas od nevernice? ved ked zacne tajit, tak to klamstvo musi na niekoho hodit, aby svoje jednanie prekryla a ty sa sustredil na TVOJE chyby, nie JEJ

problem ma ten, co podvadza, nie ten, co je podvadzany, predtoze neverou podavadza clovek HLAVNE sam seba a ze mu je ukradnuty ten koho podvadza je uplne zrejme