Mám bratovi povedať, že ho podvádza žena, alebo to nechať tak? Je obchoďák behá po celom Slovensku. Videl som ju s iným chlapom ako prichádza aj odchádza z penziónu. Bol som tam na pracovnom obede . Keď som odchádzal spýtal som sa recepčnej či sa dá prenajať izba a hneď sa ma spýtala na ako dlho. Viac som nepotreboval vedieť ako to tam chodí. Presne to tak bolo prišla s tým chlapom a za hodinu odišli.
V sobotu sme boli u nich na baráku grilovať a keď som videl to zlatko sem zlatko tam ako sa k nemu túlila bolo mi na grc. Brat postavil pekný dom, majú dve krásne deti a hento si nezaslúži. Je to dobráčisko s velikánskym srdcom. Nepovedal som to ani svojej žene nikomu. Tú grilovačku som rýchlo ukončil s tým, že mi je akosi zle zbalil som ženu a deti išli sme radšej domov. Nedokázal som sa na ňu pozerať. Stále nad tým rozmýšlam neviem či mu to mám povedať. Úplne som z toho znechutený. Deti školopovinné, nový dom dal by im všetko na svete. Mám ho zavolať na pivo a tam ho skúsiť nejako vyspovedať? Proste bude to podozrivé keď tam prestanem chodiť lebo ja sa fakt na tú pretvárku nedokážem dívať. Svojej žene nechcem o tom hovoriť poznám jej názor na neveru tá by z toho urobila hneď haló. Ideme aj na dovolenku s nimi tam to budem mať zas pred očami. Mám sa radšej pretvarovať a byť ticho alebo rozpútať peklo keď mu to poviem? Ako by ste to riešili vy?
Brata podvádza žena, povedať mu to?
grgprd feministické bláboly si nechaj pre svoju sektu
Fejk
Ty proste nezneses ze ta niekto opravil kedze si tresol chujovinu :-)
To nie su chojovinky co pisem ale fakty a keby si vedel rozmyslat tak najdes spojitost s tym o com je tu rec.
A mna vase prizemne chujinky typu posta pre teba nezaujimaju.
grkprd, radsej sa vyjadri k tomu o com sme pisali a nie chujiny, ktore si mozes precitat v odbornych priruckach riesit
my sme pisali o poste pre teba o verejnom priznani a rozmyslame za seba, nie cez knihy
Ak by som bol žena tak zasadne nevyberam doktora.To istéako muž ženu doktor.Ani nemajú čas a plno osadenstva naokolo.
Ak by som bol žena tak zasadne nevyberam doktora.To istéako muž ženu doktor.Ani nemajú čas a plno osadenstva naokolo.
ani zeny nie su nastavene monogamne. ludsky druh nie je nastaveny monogamne, ale v zivocisnej risi su druhy ktore su aj promiskuitnejsie. ludsky druh je niekde medzi. rozdiel akurat je v tom ze muzi si mozu z biologickeho hladiska dovolit byt tymi rozsievacmi a teda dat skor na kvantitu zatial co zeny si to z biologickeho hladiska nemozu dovolit (minimalne kvoli prenatalnemu obdobiu, vet gravidita trva niekolko dlhych mesiacov a zenu zatazuje).
zo strategickeho hladiska je pre zenu idealny stav ked sa o jej potomstvo stara nejaky dobrak tutko ktory si na viac netrufne a na viac ani nema je rad ze ma aspon ju, skratka je rad ze je rad. ten pri nej ostane a teda bude sa starat.
zatial co ona pritom plodi deti s inymi zivotaschopnejsimi muzmi za jeho chrbtom. inymi slovami o potomstvo sa nemusi starat sama a pritom jej poskytnu geny geneticky kvalitni samci. najlepsie od viacerych, pretoze to poskytuje vacsiu geneticku rozmanitost. alebo staci jeden, ale TOP samec o ktoreho sa je ochotna podelit s inymi samicami. kazdopadne ti kvalitni samci pri tej zene ani inej neostanu pretoze su kvalitni a mozu si narozdiel od toho nezivotaschopneho tutmaka vyberat, cize byt tymi rozsievacmi semena.
samozrejme sa do toho zapajaju aj ine faktory takze jasne ze to nie je vzdy take idealne a ten kvalitny samec nemusi byt taky rozsievac akym by mohol byt a ta zena tiez nemusi byt takou rozhodnozkou.
preco ? no lebo ludske potomstvo homo sapiens si uz vyzaduje viac starostlivosti od oboch rodicov. cize su viac naviazany na neho = rodicia skor ostanu spolu. plus ludska spolocnost je zalozena hlavne na zivote v komunite (co malo a ma svoje evolucne vyhody pre prezitie) ktora je navyse dnes uz komplexnejsia a tak podobne. takze ta miera toho ako vyuziju svoju idealnu strategiu je obmedzovana roznymi faktormi.
ps: bola by zaujimava statistika o tom kolko muzov vychovava nevlastne deti. samozrejme by ma zaujimali skutocne realne cisla :D
niekto by namietol ze tolko kvalitnych samcov nemame. no tu sa zapajaju este dalsie individualne faktory. kazda zena ma ine moznosti v tom akej kvality ten jej samec (bokovka) moze byt, pretoze nie kazda zena ma na to aby pritahovala tych najlepsich.
ps2: samozrejme v dnesnej dobe kondomov a inej antikoncepcie sa z tych bokoviek nemusia vzdy rodit deti. ale to neznamena ze ludia nebudu tieto veci robit. tak ako vsetko zive na tejto planete aj ludia su hnani svojimi pudmi a nevedia si pomoct. kto je do akej miery hnany a ako sa chova je individualne urcene jeho okolnostami, individualnym biologickym nstavenim, kto na co ma a tak dalej.
vsetky ostatne vysvetlenia zien alebo muzov preco urobili to co urobili su v podstate irelevantne. je to len racionalizacia svojich pudov. nic viac nic menej.
Mas nick doktor láska. hľadaš znova? Nepracuješ so ženským osadenstvom-že žiarlila?
Ta tvoja bola tak nastavená doktor/si naozaj doktor?/,že tú jej predstavu o tebe dala do skutočnosti-možno jej niekto o tebe natáral.O par rokov sa jej môžeš spýtať, ak fluidum vzťahu vyprchá.
Doktor láska,
pokiaľ Ti rozum zostal stáť, nie je to najhoršie. To ešte rozchodíš! : D Horšie by bolo, ak by si ľahol alebo odišiel s Tvojou bývalou!
a co doktoroko cakas od nevernice? ved ked zacne tajit, tak to klamstvo musi na niekoho hodit, aby svoje jednanie prekryla a ty sa sustredil na TVOJE chyby, nie JEJ
problem ma ten, co podvadza, nie ten, co je podvadzany, predtoze neverou podavadza clovek HLAVNE sam seba a ze mu je ukradnuty ten koho podvadza je uplne zrejme