Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Brata podvádza žena, povedať mu to?

Príspevok v téme: Brata podvádza žena, povedať mu to?
peterpietro

Mám bratovi povedať, že ho podvádza žena, alebo to nechať tak? Je obchoďák behá po celom Slovensku. Videl som ju s iným chlapom ako prichádza aj odchádza z penziónu. Bol som tam na pracovnom obede . Keď som odchádzal spýtal som sa recepčnej či sa dá prenajať izba a hneď sa ma spýtala na ako dlho. Viac som nepotreboval vedieť ako to tam chodí. Presne to tak bolo prišla s tým chlapom a za hodinu odišli.
V sobotu sme boli u nich na baráku grilovať a keď som videl to zlatko sem zlatko tam ako sa k nemu túlila bolo mi na grc. Brat postavil pekný dom, majú dve krásne deti a hento si nezaslúži. Je to dobráčisko s velikánskym srdcom. Nepovedal som to ani svojej žene nikomu. Tú grilovačku som rýchlo ukončil s tým, že mi je akosi zle zbalil som ženu a deti išli sme radšej domov. Nedokázal som sa na ňu pozerať. Stále nad tým rozmýšlam neviem či mu to mám povedať. Úplne som z toho znechutený. Deti školopovinné, nový dom dal by im všetko na svete. Mám ho zavolať na pivo a tam ho skúsiť nejako vyspovedať? Proste bude to podozrivé keď tam prestanem chodiť lebo ja sa fakt na tú pretvárku nedokážem dívať. Svojej žene nechcem o tom hovoriť poznám jej názor na neveru tá by z toho urobila hneď haló. Ideme aj na dovolenku s nimi tam to budem mať zas pred očami. Mám sa radšej pretvarovať a byť ticho alebo rozpútať peklo keď mu to poviem? Ako by ste to riešili vy?

geritos

Hovado peter-si dospelý, nevieš či je to pravda videl si ju hodinu tam- to by akože stihlí.myslím že ak tak na viac.
Ta žena a tvoj brat majú deti.Bola to naozaj ona-zďaleka si videl, možno sa podobala vieš koľko ľudí sa na seba podobá.Aj ja som x krat osovil cudziu osobu že je to kamarat a nebol.
Blbec.Možno ak to bola ona tak niečo riešili pracovne-a on tam býval.
Spýtaj sa jej či tam bola že sa ti marilo možno ti dá odpoveď ,čo sem preboha s takýmto chodíš.
Ty si nikdy neurobil niekomu zlé-napr. spolužiakovi.Sú tam deti- a ty ideš kvoli nejakej domnienke rozbíjať vzťah.
Keby si bol blízko tak by ste sa asi spoznali.Hovado.
A keby aj niečo bolo/jednorázovo/-čo nikdy nepotvrdíš-tak beriem odľad na deti.Vieš čo je hadky a rozvod pre ne deti
Spýtaj sa jej či bola tam a tam že sa ti marí.A nechaj to plavať. Bratovi nehovor-nevieš či je pravda.
Hovado na ntu.Marilo sa mi....Si to ty.Prečo si ju neoslovil vtedy ak to je naozaj-zabránil by si.Blbec.
Keď je mila možno nič len tvoja Fantazia

geritos

Hovado peter-si dospelý, nevieš či je to pravda videl si ju hodinu tam- to by akože stihlí.myslím že ak tak na viac.
Ta žena a tvoj brat majú deti.Bola to naozaj ona-zďaleka si videl, možno sa podobala vieš koľko ľudí sa na seba podobá.Aj ja som x krat osovil cudziu osobu že je to kamarat a nebol.
Blbec.Možno ak to bola ona tak niečo riešili pracovne-a on tam býval.
Spýtaj sa jej či tam bola že sa ti marilo možno ti dá odpoveď ,čo sem preboha s takýmto chodíš.
Ty si nikdy neurobil niekomu zlé-napr. spolužiakovi.Sú tam deti- a ty ideš kvoli nejakej domnienke rozbíjať vzťah.
Keby si bol blízko tak by ste sa asi spoznali.Hovado.
A keby aj niečo bolo/jednorázovo/-čo nikdy nepotvrdíš-tak beriem odľad na deti.Vieš čo je hadky a rozvod pre ne deti
Spýtaj sa jej či bola tam a tam že sa ti marí.A nechaj to plavať. Bratovi nehovor-nevieš či je pravda.
Hovado na ntu.Marilo sa mi....Si to ty.Prečo si ju neoslovil vtedy ak to je naozaj-zabránil by si.Blbec.
Keď je mila možno nič len tvoja Fantazia

DoktorExitus

A ešte jedna maličkosť, najlepšie nech jej nič nehovorí, zozbiera dôkazy a rovno jej poslať rozvodove papiere a vypratať ju z domu. Na k**vu jedine k**evsky.

DoktorExitus

Kamo jasne že mu to povedz a výhoda je že vieš kde s nim bola takže pekne do detektivnej kancelarie pekne im povedať kde sa stretli ony vyzistia detaili spravia foto a ulahčí to veci pri rozvode.

pavel y

Určite mu to povedz, nech s tou sukou spraví krátky proces. Dnešné ženské sú také všetky, mal by si si aj ty tú svoju dať pre istotu preklepnúť.

samozrejme

tak ako je klamstvo utek od pravdy na ktoru klamar nei je pripraveny

a co adresat? tazko povedat, no pravda je vzdy a vo vsetkom lepsia ne akekolvek klamstvo

samozrejme

kludne mu to povedz a viac neries, je to uz jeho vec ako si s tou informaciou pocne
ja by to mojmu u bratovi URCITE povedala nech sa deje co sa deje, aj taks a stane len to, co sa stat ma a k nevere tiez viedol nejaky dovod, ktory sa neverou nevyriesi, lebo nevera je len utek od riesenia

Hejyou

Ja som bola podvadzana a ver mi dala by som bela za to, aby som to vedela co najskor, jednoducho radsej vediet na com som ako hry a klamstva, ja by som mu to povedala... urcite...este ti bude dakovat...