Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

frajer sa vôbec nevie normálne dobre pohádať a vyjasniť si veci, trepe odveci

Príspevok v téme: frajer sa vôbec nevie normálne dobre pohádať a vyjasniť si veci, trepe odveci
obsadenynick

Dobrý deň, ahojte všetci,

som s frajerom už dlhú dobu, nejaký ten rôčik, ako býva dobrým zvykom prvé dva roky sme sa nevadili vôbec. Ja som nie je hádavý typ a ani on. Obaja sme tichší, ale myslela som si,že to je vysokým IQ (máme už obaja 28 rokov),takže som bola presvedčená, že aj nejakou tou inteligenciou, najmä vzťahovou, ale zistila som, že som šialená naivka!

Prišli potom prvé hádky, nedorozumenia. Áno, vždy som ja tá, ktorá zvýši hlas, nenechám si isté veci od neho. Mali sme teda problémy, chcela som ich riešiť normálne ako normálny človek, nie ziapať, ale nevydalo. Totiž, problém je v tom, že on sa nevie jednoducho hádať!

Stále trepe odveci, ja rozprávam o inom,on o inom, neviem,či je to zámerne, aby ma viac vytočil. Chcem sa s ním normálne na niečom dohodnúť, on je bud ticho,alebo začne o inom trepať. Mám toho akurát dosť! Tým ma ešte viac vytáča do vyvrtky.
Nedokáže ani na JEDNU otázku normálne slušne odpovedať, budď začne nadávať a hrešiť,alebo je ticho, buď ironizuje, alebo je cynický a odmeraný, alebo sa ofučí. Nevie totálne jednať so ženou, prehliadala som to roky, ok, asi moja vina, som bola sprostá naivka, myslela som si, že " ok, však to hádam iba bolo tak myslené inak,alebo že je strašne útočný ku mne a všetko vníma ako začiatok hádky. Obviňuje mňa za veci, čo ani neboli, útočí vkuse, ale ani RAZ sa nedokázal normálne vedieť rozprávať a dohodnúť, nevie iba sa chabo bráni, útokmi, alebo manipuláciou. Prípadne sa oduje, (on nikdy nekričí), Mne to už príde ako istá forma psychickej poruchy. Študujem psychológiu, a dospela som kt omu názoru, že nielen, že nemá vzťahové IQ, ale ešte je aj psychicky narušený. Podobá sa mi to bud na hraničnú poruchu osobnosti alebo na schizoidnú( tú asi najviac).
Neviem, čo mám s tým robiť ? Chcem s ním byť, ale už zo strachu z nadchádzajúceho problému, ho radšej prekusnem, aby som s ním nemusela ísť do sporu. Lebo tie hádky s ním sa dokážu tak vyostrovať na základe toho, že on nedokáže normálne komunikovať, ako na úrovni 28 ročný človek,tak ma to vytáča úplne do vývrtky. Prečo mi melie odveci? prečo hneď útočí?

Prirovnám nám našu hádku, ja hovorím,obrazne.." prečo si mi nezavolal včera keď sme sa dohodli? On: " bolo škaredé počasie no hej, ale prečo na mňa útočíš?"

Prosím vás máte toto aj vy "doma"? vo vzťahoch ?Lebo ja som pred ním mala iba dva také menšie známosti, ktoré skončili po troch mesiacoch cca, a s nimi som sa nestihla hádavať, tak neviem,ako to má byť. ČI každý muž si melie svoje? Veď prečo sa normálne nedokážeme porozprávať, sadnúť si pri flaške vína a vyriešiť naše nezhody??
Ja som typ človeka, čo si to chce vydiskutovať hneď a zaraz, som taká, že som priama a otvorená vo všetkom, chcem vyriešiť hneď problém, on však nedokáže normálne hodnotiť situáciu, preto si myslím, že je chorý psychicky:(

Similarcase

Cely problem je v tom,ze chlapi si myslia,ze ked chcu riesit problem,ze tym chlapov obvinuju,ze nie su dost dobri pripadne ze ich zena nema rada,lebo ved oni musia byt bez chyby,lebo inak zlyhali.Keby chlapi nemali tento komplex,dalo by sa viac veci riesit.

Similarcase

Moj ex bol taky.2 roky pohoda a potom clovek zisti,ze nevie riesit problemy. Preto je ex. Tento je lepsi,ale zase mam pocit,ze niekedy je riesenie len slovne a potom ciny ako predtym.zato lutost vie prejavit.tak neviem.....

obsadenynick

tak aj ked sa ho pocas hadky , nedorozumenia na nieco slusne opytam, tak neodpoveda, je ticho, ale nevidim na nom ani lutost "!!!nad tym,co je, niekto je ticho z lutosti, iny zase pre to,lebo on sa zatne a nebude hovorit, aj dve hodiny a ja sa mozem pytat cokolvek. nema chut sa rozopravat, ani hadat, ani vyjasnit si veci. Poklada to za "stratu jeho casu"..a mna oznacuje ako hadaveho cloveka, to vsak vonkoncom nie je pravda,lebo ja by som sa nehádala,keby on rozprával normálne so mnou. Ale nerozpráva. Tak neviem, čo robiť, všetky psychologické metody som využila a nič. Neviem ako, aj čítať knihy som mu dala,ale nepomohlo. aj 5 jazykov lásky čítal, nič, aj to ako sa dobre pohádať so ženou, aj ako pochopiť ženu, samé vybraté tituly od psychologov, nečítal to. Po mesiaci sa to vrátilo do knižnice, že sú to taľafatky. Vkuse si melie svoje a je staršne tvrdohlavý, dokonca až tak, že nikdy neprizná vinu, ani chybu a na vine som vždy iba ja. Preto už hádky s ním obmedzujem,ako viem,lebo sa iba vytáčam,ale takto sa ďalej nedá predsa.