Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Totalne na dne

Príspevok v téme: Totalne na dne
kikus64

ahojte, uz par dni prezivam zufalstvo koli vztahu a neviem si rady. Ide o to ze sa so mnou rozisiel priatel po 8 rokoch vztahu. Boli sme 2 roky zasnubeni a mali sa o necely rok brat. Lubila som ho nadovsetko, vsetko by som pre neho spravila. Rozisiel sa so mnou necakane po jednej spolocenskej akcii, kde sa nepohod s nazormi mojej rodiny. Ja som tam ale nebola cize netusim co presne tam odznelo. On sa so mnou prave koli tomu rozisiel...ze uz by to medzi nami nefungovalo a nevie si predstavit ze by sme mali byt este spolu za takychto okolnosti. Medzi nami vsetko fungovalo, ziadne problemy sme nemali. Najhorsie na tom je ze o dva tyzdne statnicujem. Som chodiaca mrtvola, nic ma nebavi, neviem sa prinutit ucit, poviem si, ze na co. Najradsej by som to tu vsetko zabalila vykaslala sa na skolu a odisla dakde daleko prec od vsetkych. Neviem sa cez to preniest, predstavit si zivot bez neho. Nic mi nebolo vysvetlene iba som si precitala spravu od neho ze je koniec a prsten mam vyhodit a svadba nebude. Nie sme ziadny pubertiaci obaja mame nad 25 rokov. Prosim a budem vdacna za kazdu radu, co mam robit s mojim zivotom ako zvladnut tieto najblizsie tyzdne, lebo sa zblaznim. Som si vedoma ze tahal medzi nas veci ktore vo vztahu az take klucove nie su. Ved zil by predsa so mnou a nie s nimi. Som uplne zufala, v beznadeji...

Marunka

Zle som klikla a odoslal sa mi príspevok skôr...
Neviem či je správne rozhodnutie vykašľať sa tu na všetko. A ak by si trvala na tom, že na školu nepôjdeš, tak určite nezostávaj na SR. Zmeň prostredie už úplne :)
Otrepaná fráza, ale čas naozaj všetko vyrieši.

Marunka

Ja by som v prvom rade chcela vedieť, čo na tej "party" odznelo. Bez toho by som sa nedokázala ďalej pohnúť, lebo ak bola príčina hádky úplná banalita, tak...vtedy by som celý rozchod vnímala inak, ako keby išlo o čosi extrémne vážne. Moc by som chcela vedieť dôvod...
Nevim

kikus64

Maribel, mozno mas pravdu a mavnem nad tym o par rokov rukou, neviem. Nie som ten typ, co strieda partnerov a povie si, ze jeden odisiel pride dalsi... bola to moja jedina laska, nikdy sme sa nepodviedli, neublizovali si... myslim, ze kazdy clovek je iny a moze ho polozit cokolvek. Nehanbim sa za to, ze neviem co dalej. Nejde mi vobec o tu svadbu a ako o nieco co musi vyslovene byt, stacilo mi mat jeho. Chcela som si s nim zalozit rodinu byt stastna. A zrazu je jedno rano vsetko fuc. Nevies odpoved, nevies nic. Ja nehovorim ze sa chcem na skolu vykaslat, preto som tu napisala, lebo neviem co mam robit. Snazim sa ucit ale nejde to. Sedim, placem a pozeram do prazdna. Ked skutocne lubis a nieco ta takto necakane dostane, neviem ci sa da inak. Mam sa ist opit? A co potom? Ja sa z toho chcem dostat, len neviem ako, a nevladzem...

Terapiasokom

Je normalne,ze je ti zle,si v soku,chvilu trva kym to clovek spracuje a ti,co ti pri tomto hovoria ake su este horsie veci v zivote su proste bezcitni.Lebo tu teraz ide o to,ze je to pre teba sok.Jasne,ze su aj horsie veci,to kazdy vie.Z toho sa dostanes,len treba trpezlivost a do buducna nestavat chlapa na prve miesto.Prv si ty,potom ide vsetko ostatne.Zapri sa na statnice,potom sa vyplac a rozptyl niecim peknym. Tiez som mala taku vztahovu terapiu sokom.Sice to nebolo o svadbe,ale chlap bol tiez zbabelec.A vies co?Po rokoch sa mi zacal ozyvat.Minuly rok.ja ziadna reakcia.Tento rok.Ja nic.A zas napisal. Pockaj,este ta bude nahanat a ty uz budes s niekym inym,lepsim a ho ignorovat :)

Maribel

Tak svadba nebude, a čo? Nechápem, prečo sa chceš kvôli tomu vykašľať na školu ??? Radšej sa uč a sústreď na štátnice, to je dôležitejšie, ako nejaká svadba. Ani ja som žiadnu svadbu nemala, a normálne žijem aj tak a nič mi nechýba. Či pre teba to je až také podstatné ? Nauč sa byť samostatnejšia, postarať sa sama o seba a nespoliehaj sa, že "niekto" vždy bude pri tebe, lebo vidíš, ako to môže dopadnúť. Nuž, zjavne nevieš, čo je to "byť totálne na dne", podľa nadpisu témy som si myslela, že si mala nejakú strašnú nehodu, alebo máš existenčné problémy a si dlhodobo bez práce a pod., a vlastne ide len o takú banalitu.

kikus64

Tomas, ja viem ako trpia ludia okolo mna, ze moje problemy su nic oproti tomu, ze niekto zomrie, ze je niekto nevyliecitelne chory...sama som videela minuly tyzden zomierat jedneho cloveka pred ocami, ako ho resuscitovali a nepodarilo sa.... je to mozno cudne, ale vnutri si vravim, ze preco ja vlastne zijem dalej, ked mam pocit ze moj zivot je len velka prazdnota, a ludia ktori mohli mat stastny zivot, nevinne deticky zomieraju????Ja som si plne vedoma, ze sa deju aj ovela horsie veci. No predstav si, ze planujes svadbu, vsetko je v poriadku, vecer sa rozlucis poprajes dobru noc a rano si uz len precitas je koniec, prsten zahod, svadba nebude.... niekedy to vnutorne dusevne boli viac ako fyzicke rany. Neprajem to zazit nikomu.

Tomas12345

Dievča vzchop sa !! kebyže mas ist na jeden den na detsku onkologiu a vidiet tam tie tazke osudy az potom by si si uvedomila ze tie problemy ktore teraz riesis su uplne nepodstatne zanedbatelne ze ich nema ani cenu a zmysel riesit :) Daj si daco dobre na jedlo , pod si zacvicit alebo s kamaratkou pod von a uvidis ze ti bude lepsie .

kikus64

Kytica11 to mi je luto, cim si si presla... dufam, ze uz budes len stastna v zivote. Ako sa ti podarilo z toho dostat? Ako sa ti podarilo ziskat spat chut k zivotu, chut vobec rano vyliest z postele? Ja s tym strasne bojujem, ze len sedim a pozeram do blba a placem, nic ma nebavi, mam pred sebou knihy, no iba sa rozplacem a stale sa pytam, ze preco? Na to dostanem odpoved asi az ovela ovela neskor, ked prejde cas a ja to vsetko pochopim, ze preco sa to muselo stat prave mne... No momentalne sa idem zblaznit :-(

kytica11

Ze prsten mas vyhodit a svadba nebude? Tak to by som veru popriala chlapcovi stastnu cestu ! Viem presne co prezivas ale jedneho dna pochopis ze je to to najlepsie co sa ti mohlo teraz stat. Ze ten pravy este pride a bude stat zato. Presne pred 5 rokmi sa mi stalo to co tebe.Priatel ma bez slova opustil a ozenil sa s druhou s ktorou mal dieta o com som cele roky nevedela. Bolo to peklo pretoze to bolo presne na VIANOCE a BEZ SLOV!!! Jednoducho si myslel ze ked zmizne a nic mi nepovie ze to budem brat inak...uprimne trvalo mi velmi dlho kym som sa spamatala nechcela som uz o chlapoch ani pocut....a... po rokoch som spoznala svojho osudoveho muza v novej praci.... takze vsetko sa deje pre nieco... ty sa teraz sustred na uspesne ukoncenie vs a najdenie si dobrej prace a na seba a vsetko ostatne do zivota pride!! vela stastia !!

stastnerozvedena

ty ho mozno lubis roky ale on teba urcite nie...keby ta lubil vzdy o teba bude bojovat...ver mi som starsia skusena zena v tomto muz ked naozaj miluje vzdy bojuje nevyprdne sa na zenu pri prvej prilezitosti...lebo aj keby sa stalo vo vasej rodine cokolvek vtedy kazdy konflikt sa da vyriesit... lenze jemu zrejme vyhovovalo ze mal zamienku sa s tebou rozist...