Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Totalne na dne

Príspevok v téme: Totalne na dne
kikus64

ahojte, uz par dni prezivam zufalstvo koli vztahu a neviem si rady. Ide o to ze sa so mnou rozisiel priatel po 8 rokoch vztahu. Boli sme 2 roky zasnubeni a mali sa o necely rok brat. Lubila som ho nadovsetko, vsetko by som pre neho spravila. Rozisiel sa so mnou necakane po jednej spolocenskej akcii, kde sa nepohod s nazormi mojej rodiny. Ja som tam ale nebola cize netusim co presne tam odznelo. On sa so mnou prave koli tomu rozisiel...ze uz by to medzi nami nefungovalo a nevie si predstavit ze by sme mali byt este spolu za takychto okolnosti. Medzi nami vsetko fungovalo, ziadne problemy sme nemali. Najhorsie na tom je ze o dva tyzdne statnicujem. Som chodiaca mrtvola, nic ma nebavi, neviem sa prinutit ucit, poviem si, ze na co. Najradsej by som to tu vsetko zabalila vykaslala sa na skolu a odisla dakde daleko prec od vsetkych. Neviem sa cez to preniest, predstavit si zivot bez neho. Nic mi nebolo vysvetlene iba som si precitala spravu od neho ze je koniec a prsten mam vyhodit a svadba nebude. Nie sme ziadny pubertiaci obaja mame nad 25 rokov. Prosim a budem vdacna za kazdu radu, co mam robit s mojim zivotom ako zvladnut tieto najblizsie tyzdne, lebo sa zblaznim. Som si vedoma ze tahal medzi nas veci ktore vo vztahu az take klucove nie su. Ved zil by predsa so mnou a nie s nimi. Som uplne zufala, v beznadeji...

kikus64

Dakujem velmi moc!!! Keby cokolvek potrebujes, ak to bude v mojich silach, takisto rada pomozem. Je to uplny paradox, ze niekto koho lubim roky a roky on mna tiez, teraz v tych najtazsich chvilach pri mne neni a zazivam to koli nemu. A niekto uplne neznamy mi napise slova pochopenia a podpory. Som vdacna...

Kycera

Kikuš,
poznačené! : )
Dobrí ľudia ešte žijú. Sú to všetci, čo sa tu pripojili a pripoja...
Nevieme síce Tvoje meno, osobne Ťa nepoznáme, ale vieme KTO si a ČO potrebuješ. Dokážeme to vnímať cez písmenká. : )

denisaf

si mlada baba najdes si druheho...len preboha nedoliezaj za tymto lebo okolie, lebo vek lebo urcite si nikoho nenajdes ako radi hovorievaju nasi mudri slovaci... vysoku skolu si dokonci a nedaj si to nikym a nicim znechutit... jediny clovek na ktoreho sa v zivote mozes spolahnut si ty sama....

kikus64

Kycera 26-27. jun. Az mam slzy v ociach, ze kolko dobrych ludi existuje a chcu mi pomoct hoci nic o mne vlastne ani nevedia. Vazim si to velmi, dakujem z celeho srdiecka, hoci je teraz zlomene, a prajem, nech sa ti toto dobro takisto v dobrom v zivote vrati. Urcite dam vediet ako som dopadla.

Kycera

Áno, budem na Teba myslieť a aj keď mám teraz málo energie, posielam Ti z nej! : ) Kedy to máš? Píšem do kalendára a potom daj vedieť, že štátnice si zvládla! Spravíš ich, aj cez toto sa dostaneš a nájdeš si milujúceho partnera. Veľa šťastia! : )

neviem111111

kikus, drz sa. a hlavne si skus uvedomit, co to bolo za cloveka, pretoze tym ako sa zachoval ukazal svoju pravu tvar. ten dovod bol podla mna iba zamienkou, lebo to naozaj nie je dovod na ziaden rozchod, pokial teda nie je napr. inej rasy a tvoja rodina sa mu rasisticky nevyhazala, alebo iny podobny extrem, co nepredpokladam. ukoncit vztah, dokonca zasnuby a po tolkych spolocnych rokoch cez sms. to urobi iba totalny bezcitny kreten, ktoremu vobec nezalezi na tvojich pocitoch. a taky clovek ta nie je hoden. zasluzis si viac a s najvacsou pravdepodobnostou ti tymto spravil obrovsku laskavost, pretoze ak sa takto dokazal zachovat, mal to v sebe a zrejme by sa to ukazalo niekde vo vasom spolocnom zivote uz ako manzelov a vtedy by to bol uz vacsi problem.
nevesaj hlavu, nie je vsetkym dnom koniec, skus nejako odblokovat emocie a sustredit sa teraz na skolu.

kikus64

Kycera dakujem velmi velmi, ze budes na mna mysliet, lebo je to ozaj strasne. Snazim sa premahat, no marne a tocim sa v tom istom kruhu dokola...preto som sa rozhodla napisat aj sem lebo som uz bezradna

Kycera

Kikuš,
súhlasím s tým, čo napísal Mesačný princ, ibaže... Ibaže to bol sebecký a bezcitný kretén, kt. Ti to spravil v tom najnevhodnejšom čase. Buď rada, že si sa ho zbavila, toto nebol dôvod! On má za ušami iné!!!

Ty ale musíš teraz poriadne zaťať zuby, aby si štátnice spravila, lebo budeš v háji. Budem Ti veľmi držať palce, aby si ich spravila. A určite nebudem sama. Po nich si dopraj čas na smútenie. Pozbieraj v sebe všetky sily a začni sa učiť! Veľa šťastia, kočka! : )

kikus64

Dakujem za nazory. Odlubit sa neda za tyzden ani za mesiac ked som ho skutocne lubila. Neda sa zabudnut za chvilku na tie roky a pekne chvile s nim... prezila som s nim celu svoju mladost. Veru vztahy uz asi nestoja ozaj za nic. Verila som v to, ze je ten pravy, verila som na lasku... teraz citim prazdnotu sklamanie a zufalstvo a to, ze bez neho neviem zit....

Mesačný princ

Buď rada, že si sa ho zbavila! Jedna hádka v tom nebola a ak áno, tak to bol idiot :D

Rozísť sa cez sms...? :O No hanba mu.

Naozaj sú tie vzťahy na ....